oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

CANIM NE GÜZEL YAZMIŞSIN İNŞŞ O GÜNLERİDE GÖRECEĞİZ RABBİM EVALTLARIMIZI MİS KOKULULARIMIZI BİR AN ÖNCE GÖNDERSİN İNŞŞŞŞ

kızlarrr nasılsınız
ben bu gün gentik testlerimin sonuçlarını aldım
kendi dr göstermem zaman aacaktı oradaki dr rica ettim baktı hiç bir şey yok dedi
Ok sevindim yaaaa

Bak daha dün ne kadar umutsuzdum bekle gör daha ummadığın ne kapılar açacak Rabbim sana, hak ediyorsun çünkü..

aminnn hai geçen sene bursasporlular diyordu ya o sene bu sene diye işte bizim için de o sene bu seneeee

evet o sene bu sene
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizde anne olcağız Bizde anne olacağız Bizde anne olacağız

bak daha dün ne kadar umutsuzdum bekle gör daha ummadığın ne kapılar açacak rabbim sana, hak ediyorsun çünkü..

yyaaaaaa canım teşekür edrim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok güzel yazmışsın eline sağlık

canımm arkadasımm dualrım hep senınle cok yaklastın bebişine
hadıı opnden sen gıt ayağını suru bızde arkandan gelelım dualarımız senınle çook optummsenıı

Canım benim güzel yürekli arkadaşım allah razı olsun inşallah hayırla sonuçlanır

canım benim sağol sen bana ümit verdin çok üzülüyordum tek konulacak diye çünkü geçen sene 3 tane konuldu biri tuttu bakalım bu 2.denemem olacak bu arada bende ohss oldum 7 gün hastanede yattım ıspartadayım ben çok zor oldu nefes alamamak tuvalete çıkamamak çok zor hayırlısı inşallah umut edip bekliycez

canım inş herşey hakkında hayırlısı olur.bebegin sana sıkı sıkı tutunsun seni bırakmasın.( çigdem bende ıspartalıyım )

slm arkadaşlar bende size hikayemi anlatayım.
yazdıklarınızı okuyunca herkes aynı şeyleri paylaşıyor 3açağı 5 yukarı dedim içimden.bizde 3 yıl5 aylık evliyiz.evlendik 3.aydan sonra korunmadım her ay bir ümit bekledik ha oldu ha olcak diye.o ay gelmedi hastalığım evettt olduuu dedim içimden.hem dua okuyorum hem de doktorun yolunu tutuyorumm.gitdim doktora mutlu haber alcam yaa o moddayım.doktor demezmi 5 cm kist var ilaçla düşürmeye çalışacağım olmadı ameliyat . dünyam başıma yıkıldı simirime dolmuşa bile binmedim gözülkleri taktım ağlaya ağlaya geldim eve. sonrasında ilaçla kist düştü.rahim filmi de smeyr de temiz çıktı.gebelik için ilaç tedavisine başladı doktor. 3 ay geçti 4 ay geçti tık yok.tabi ben her ay adeti görünce ağlıyorum.eşimde dedi ki niye ağlıyorsun belki kusur bende bende bi gideyim doktora dedi.gitti be solda varikosel çıktı.hemen ameliyat oldu.şimdi bekleme sırası bekle bekle yine bişi çıkmadı.değerler çok az yükseldi.aşılamaya geçecektik.ilaçla uygun yumurtlama sağlandı eşimin spermleri yıkandı transfer yapıldı.sıra beklemeye geldi yine.ahhh o bekleme insana çin işkencesi mübarek.sonuç NEGATİF.
sonra dinlenme dönemine aldık kendimizi manevi yönden zor oluyor bilirsiniz.sonra takrar başlıcaz dedik doktorum bizi ürolojiye yönlendirdi.ürolog da eşimi kontrol etti sebepsiz sperm sayısı düşüklüğü var dedi.aşılamayla uğraşmayın dedi.ya ilaç tedavisi yada tüp bebeğe sevkedeyim dedi.düşündük maddi yönden kendimizi ayarladık tüp bebek yaptırdık 2008 mayısında.özelde yaptırdık 4000 civarı ilaçla beraber tuttu.ki doktorumuz ilaçları sgk dan almamı sağladı Allah razı olsun.eşimde çok üzülüyordu sorun bende herşeyi o çekiyor demiş arkadaşıma.
13 yumurta toplandı 9 tanesi birleşmiş.yumurta toplama sırasında verilen anestezi beni çok etkiledi ağır geldi ölüyorum sandım.bel ağrısı tansiyon düşmesi filan.çıkarmamam gerekirdi çıkardım iç kanama geçirmişim o zaman.neyse. 5. gün transfer yapıldı 2 tane konuldu.biz başladık yatmaya tabi 4 gün yerimden kalkmadan yattım.sonrasında yavaş yavaş ayaklandım.(ha bu Allahtan ama keşke hiç kalkmasaydım dediğimde oldu.)8.gündü sanrım iş başı yaptım.
şimdi bekleme dönemi 2-3 gün kaldı tahlilee.bi içimdesin diyorum konuşuyroum bi yok ya Allahım bize bu mutluluğu çok görürsün yoktur bişi diyorumm.eşim işe giderken karnımı seviyor öpüyor öyle gidiyor.Eğer annemler varsa çaktırmadan seviyor eliyle.Ayyy yarabbim ne güzel bi duyguymuş diyordum.
eşimde benimle beraber geliyor laboratuvara tahlili veriyoruz benim iş yerine geçiyoruz.sonra eşim almaya gidiyor.Telefon çalmıyor Allahım delircemm aramıyo adam.neyse ben aradım.sonuç negatif o anda bana kal geliyor donup kaldım.laboratuvardaki kız negatif diyememiş gidin doktorunuza gösterin demiş.eşimle konuştuğumda sesi titrek doktorunuzla konuşun dedi kız gidiyorum şimdi dedi.Öyle bi duygu ki ne ağlayabildim ne konuşabildim.hemşireme göstermiş kesin NEGATİF
Sonra bekleme dönemine girdik yinee.hem maddi yönden hem manevi yönden toparlanmamız lazımdı. sonra bu arada dişlerimde dolgularım filan vardı onları halledeyim dedim.Aman Allahımmm bi başladım hep terslik kaplama yapılacak dişlerim kaldırmıyor.sağlam dişlerimde sallanıyomuş.haydeee ortodenti uzmanına sevk ettiler orda tedavi düzeldi dişler.sonra kaldığı yerden devam kaplamaya en sonunda 3 diş kesildi deoturtuldu geçici ilaçla.sonra kanal tedavileri çekilmeler.kanal olan dişim sızlıyo halaa.Eve geliyorum ben ağlamaklı Allahım istemiyor anne olmamı hep bi sorun diyorum.
neyse o diş tedavileri sürerken birde kasık ağrım başladıı ama öyle böyle değil.kanamam gelince rahatlıyorum.ağar topar hastaneye gittim acilde bakmadılar normal muyene sırası alıp tahlil filan yaptırmalıymışım.neyse o sırada kendi doktoruma ulaştım.ağrı kesici verdi geçti.3-4 gün sonra bi daha aynı şey.yine aradım ağrı ksici al dedi geçmezse gel dedi.sonra bi daha oldu.gittim bak şuna ne var içim rahatlasın dedim.girdim ultrasona kist çıktı.haydeeee bi bu eksikti dedim.bakın Allahım nasıl sabrımı deniyo.neyse doğum kontrol hapı verdi sonraki ay bakalım dedi.sonraki ay baktı büyüme var.bi ay daha kullan dedi.sonra bidaha baktı çok az küçülmüş.görüntüsü hoşuna gitmemiş laparoskopi yapıcam dedi.ii dedim ne bileyim o da kapalı ameliyat gibi ağır bişiymiş sonradan netten öğrendim.
ii o eksik kalmasın onuda olalım dedik 2009 mart ayıydı hemen gün verdi özelde oldum.doktor eşime patalojiye göndercem dedi sonucu ama bence dış gebelik gibi duruyor dedi.o anda anestejinin etkisiyle sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.demekki dış değil iç gebelik olsa hamiştimm.yada bi tutturduk o da dış oldu dedim içimden.neyse ameliyattan 10-15 gün kadar sonra doktro kontrole çağırdı temizlenmişmi yara kapanmışmı diye ve gebelik testi istedi değerin 0 olması gerekliymiş .iyi geçmiş sonuç da temiz. sonra o anda öğrendim sağ tüpümü çok zedelemiş büyüdüğü için almışş.ha dedim 2 tüple kalamayan tekle nasıl kalırrr.kendimi iyi hissetmeye başladığımda dişe devam yarım kalmıştı.Bi yandan da para ayarlamaya çalışıyoruz tüp bebe için tekrardan.Eşim dedi ki diş tedavisi de bitince ya hep bi terslik çıkıyor Allahım hep bi engel koyuyor bekleyelim Belkide çabalamamız anlamsız dedi.sonra saldım çayıra mevlam gayıra.hiç düşünmedim ne tüp bebeği ne hamileliğimi (hayal olan). sonra haziranda gellmedi adetim.bekledimm.eşim yoksa varmıdır dedi.bi tarafım inşallah diyo.bi tarafım da yokturr beee diyo.eşime de sanmam dedim.10.gün eşimden habersiz o işte gitmişti.sabah işe gitmek için kalktığımda hemen yaptım testi.İnanamadım hemen 2 çizik oldu. wc de o anda ağlamaya başladımm.İnanamadım arkadaşa söyledim o da test aldı bidaha yaptım yine 2 çizgi.En son hemşiremi aradım kan tahlili yaptır dedii hemen bi koşu gittim değer 1500 çıktı.inanamıyordum hamiştimm.Allahım sabrımın sonunda mükafatını vermişti. Evden çıkmadan eşime süprizi hazırlamıştım.dahaa bu kutu 1 senedir hazırda bekliyordu babamıza verilmek için.Neyse hediye kutusunun içinde yeşil bir yelek,2 logo,8 ay sonra inşallah yanındayım babişkom vardı.bi ekleme olarak poşetlenmiş test sonucunu koydum.kutuyu da koltuğun üzerine bıraktım.4 te işten gelicek.işten çıkınca aradım çıktınmı diye sana hediye aldım ununttum vermeyi koltukta dedim işte konuştuk kapattık.sonra arıyo görünce.sesi ağlamaktı ciddenmi doğru dimi diyee.kal gelmiş konuşamadı bende ağlamaklı valla diyorumm. işte 8.haftada da kesesini gördük doktor tamam içinde dedii.Ay Allahım o anda ağladımm.
çok konuştum kızlarr çenem düşmüş..Şimdi 36.haftamızı dolduruyoruz Allahım nasip ederse kızım oluyorr.Sakın pesetmeyin isyanda etmeyin Allahım zamanını biliyor ben buna inandım.zamansız hiçbişi çıkmıyor .
Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı hamişlikler nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

canım inş herşey hakkında hayırlısı olur.bebegin sana sıkı sıkı tutunsun seni bırakmasın.( çigdem bende ıspartalıyım )

ay çok sevindim hemşo ama ısparta da oturmuyorsun herhalde bu arada tek konulanacakmış eşim girmiş konseye 31 ocak toplanacak demişler şubat 3 de konulacakmış bakalım hayırlısı artık

Wayyy canına
harika, sonu mutsuz biticek diye kendimi kasarak okudum ama bi baktım mutlu sonn
Çok ama çok sevindim senin adına, bizlere de umut oldun... paylaştığın için teşekkürler, şimdiden iyi bir doğum geçirmeni diliyorum sana

canım çok sağol darısı size inşallahh

kızlar topiğimiz çok sesiz yaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bu arada kısa protukolle başlıyorum cetrotide diye bi ilaç yazmışlar güya uzun olacaktı 31 ocakta toplanacakmış yumuşlarım 4 şubat gibi konulacakmış ocak 17 gibi başlıyorum e2 ye bakılacakmış her gün bakalım hayırlısı

evet uyuyorlar herhalde günaydın
hava okadar soğukki uyusunlar valla
günaydınlaaarrrr
günaydın canım

eeeeeeeeee hadi hayılı olsun
görürüz inşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…