oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım benim 15 tatil boyunca misafirim var giremiyom sık ayşeciğimin işleri yoğun umut bebişini almaya gitti topcde böle yetim kaldı Allahtan yeter var :)))))))))

ay Allahııım işlerin yoğun ki ne yoğun... kendi kendime nazar değdirdim işim çok rahat derken derken.. bombardıman var sanki.. sabahtan beri stresten boynum omzum düğüm düğüm oldu..

ay Allahııım işlerin yoğun ki ne yoğun... kendi kendime nazar değdirdim işim çok rahat derken derken.. bombardıman var sanki.. sabahtan beri stresten boynum omzum düğüm düğüm oldu..

ha ha canım valla yardım edeceğimiz bişi olsa edek diyim bankacısın ana insan muhasebecci felan olur :))))))yakındada oturur ohhhhhhhhh gelir bi çırpıda yapardım :)))))

ha ha canım valla yardım edeceğimiz bişi olsa edek diyim bankacısın ana insan muhasebecci felan olur :))))))yakındada oturur ohhhhhhhhh gelir bi çırpıda yapardım :)))))

yok be güzelim bankacı dediysek öyle müşteri şu bu yok.. muhasebedeyim ben de.. maaş, ssk sağlık ödemesiydi.. bıktım valla milletin çiş tahlillerini ödemekten :)))

yok be güzelim bankacı dediysek öyle müşteri şu bu yok.. muhasebedeyim ben de.. maaş, ssk sağlık ödemesiydi.. bıktım valla milletin çiş tahlillerini ödemekten :)))

ha ha ha çiş he :))))))))) kız gene müşteriyle ilgilenmekten iyidir be ben sinir olrdum bazen müşterilere ki benim müşteriler firma patronları sözde görgülü bilgili iş adamları ama bişeyi on kere anlatırdım gene anlamazlardı ölürdüm karnıma ağrılar girerdi :)))))))) canım benim inşallah tedavi zamanına izin verirler işlerin yoğunsa bide vermezlerse izin

ay benim şu gelmez tedavim bi gelse.. izin işi kolay.. gerçi bu sefer tarnsferden sonra öyle 12 gün manda gibi yatmıycam 3-4 gün sonra işe dönmek istiyorum..yattıkça çok bunalıyorum..

ay benim şu gelmez tedavim bi gelse.. izin işi kolay.. gerçi bu sefer tarnsferden sonra öyle 12 gün manda gibi yatmıycam 3-4 gün sonra işe dönmek istiyorum..yattıkça çok bunalıyorum..

kuzum gelir inşşşşşşşşşşşşşşşş
hem tedavin hemde
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

ah annem ya bitek kendime istiyorsam namerdim valla.. Rabbim hepimize birlikte versin inşallahh..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
UMUT BİZİMOLSUNDAN SES ÇIKMADI DEĞİLMİ
ÇOK MERAKKKK ETTİM YAAAAAAAAAAAAAAA
NE YAPTI ACABA

Kızlar umutbizimolsun bugün transfer oldu dinleniyor dualarımızı esirgemeyelim

bende kaç gündür giremedim hastanedeydim nasılsınız ne var ne yok bakalım

kızlar umutbizimolsun bugün transfer oldu dinleniyor dualarımızı esirgemeyelim

bende kaç gündür giremedim hastanedeydim nasılsınız ne var ne yok bakalım

bebem nasılsın
ne yaptın dr nasıl geçti
kuzum çok sevindim umutbizimolsunu merak ettiştim teli olsaarayacaktım ama yoktu bende
neyse sen haber getirdin yaa iyi olsun bebişi ona sımsıkı tutunsun yeterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…