• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynama sorunu...

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Ya kızlar Allah baska dert vermesinde ben oynamayı hiç ama hiç bilmiyorum.hayalim şık bi yerde oyunsuz nikahtı.tamam yine istediğim yerde olacak ama davulu zurnalı ve ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafama takıyorum benim gibi olan var mı

aynı sorun bende de var :) hiç oynayamam ara ara dans kursuna mı gitsem diyorum kalıyor oyle. olmadı ıkı kol sallarım

Ben de horon ve hoptek oynamayı öğrenebilmek istiyorum.

bende bilmiyorum o yüzden kabarık gelinlik tercih ettim bi sag bbi sol iki kol gelinlik oynadıkca sende oynamıs olrusun heraldee:1:

ben 8 yıl halk oyunları oynadım aynı zamandada eğitmenlik yaptım nişanlımda aynı zaten dans ettiğimiz şirkette tanıştık gerçi şimdi bıraktık dansı üç yıl oldu ama o konuyla ilgili bizim hiç sıkıntımız yok arkadaşlarımızında çoğu dansçı ben rahatım yani kendi adıma kızlar bulunduğunuz şehirde mutlaka böyle folklör dernekleri vardır oralara gidip bi kaç figür öğrenebilirsiniz eğitmenlik yaparken gelirdi öyle bir sürü çift özellikle bolca zeybek öğretirdik çok faydası olur gelen herkes gayet memnun giderdi bi araştırın bence :)

Bende fenayım o konuda hiç beceremiyorum işin kötüsü nişanlımın tarafı da tam aksi çok severler oyunu :9: Ama sıkıntı etme ben etmiyorum. Gelinlik giyicez sonuçta hareket imkanımız kısıtlı olacak iki ileri bir geri tamam işte :16:

aynı sorun nişandan önce benimde vardı sonra biraz prova ve tarlatanın kurtarıcı olduğunu gördüm,düğüne sıkıntı yapmıyorum sizde yapmayın:34:

benim kaynanamda bayilir gobek atmaya kapi sesinde oynar bense hic bilmiyorum simdi sizin konuyu gorunce bende dusunmeye basladim ben napcam dugunumde diye :)

Ben de senin gibiydim. Utangacligimdan cikip oynamiyordum hic bir yerde. Haliyle oynamayi da bilmiyodum. Ne yaptim biliyo musun. Karsimda oynayan kizlari taklit ettim. Zate gelinligin altindan bacaklarinin ne yaptigini kimse gormuyo. Kollarini omzunu da o an karsinda kim varsa onun gibi yap. Mis gibi iste :)

ben de öyleydim. hiç hayatımda oynamamıştım. :1: yukarıda yorum yapan arkadaşlar gibi ben de karşımdakini taklit ettim. zaten bi süre sonra müziğe alışıyosun ve elin kolun müziğe göre kendiliğinden oynuyo :13: :1: bir de kına gecem staj gibi oldu. düğünde daha iyiydim :51: :1: ama tavsiyem şu: düğünden birkaç hafta önce evde müziği açın, kuzenler, arkadaşlar vs. biraz alıştırma yapın faydasını görürsünüz :13:

ben de de aynı sorun var çiftetelli oynamayı bilmiyorum ben :) mezdeke de ve romanda iyi olduğumu bilsemde bizim buralarda çiftetelli çok oynanıyor ve ben beceremiyorum:2:

Bizdede ben yine az bişeyler oynarım ama erkek arkadaşım bilmiyor oynamayı ve düğünü oynamalı yapcaklar ve ben hiç oynamam sen oynarsın dedi bana bende kuranlı olsun dedim onuda istemiyor uyuz oldumm :(

Bence hic kafana takma, gelinlik zaten ayaklarini kamufle edecegi icin, ellerini kaldirirsin, oynuyormus edasi ile donersin etrafta olur biter... :34:

Ya kızlar Allah baska dert vermesinde ben oynamayı hiç ama hiç bilmiyorum.hayalim şık bi yerde oyunsuz nikahtı.tamam yine istediğim yerde olacak ama davulu zurnalı ve ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafama takıyorum benim gibi olan var mı

ben küçüklüğümden berii çok oynak bi insanım nedendir bilmem düğünlerde oynamadan duramıyorum :1:

o değilde benim nişanlım hayatta oynayamazdı utanırdı içip öle oynuyordu onu da alıştırdım artık içmeden oynuyor.. :1:

eeee baktı yanında oynak bi kız war duramıyor o da hahahah :1:

sende aç netten ankaranın bağlarını, davullu zurnalı müzileri odanda oyna annenle kardeşinle falan öğrenir alışırsın canım nolcakk gelin oynamadan olmazz =))

Off benimde nişanlım oynamayı çok seviyo ben sevmiyorum ve çokta bilmiyorum. kayınvalidemde nişanlımın akrabalarıda hepsi çok oyuncu bende durduğum yerde sallanırım artık :)

Back