myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
büyük sıkıntılar yaşayan insanlar bütün sıkıntılar bittikten feraha kavuştuktan sonra bir bocalıyor.Rabbim onları mutlu etsin haklısınız ..eski konularima bakarsam bu dert değil ama neden böyle hissediyorum bilmiyorum ....yakında duzelicem inşallah
Bunun farkında olmanız bile güzel. sizin düzgün bir eşiniz ve huzurlu bir yuvanız var. Bunu korkularınızla mahvetmeyinHaklısın galiba öyle yapıyorum yani kendime itiraf etmem gerekirse... eşimde farketti bu durumu 3 ay kaldı sınava ondan sonra gideceğim inşallah doktorumuda ayarladım aslında
İyiki buraya konu acmisim eşimi ne kadar boğdugumu gördüm ....Allah razı olsun hepinizden en azından kaprisli davranmayacagim uzatmayacagim eve gelince güler yüzle karşılarim inşallah ..Bizde kıyamıyoruz çocuklarımıza ama ben çocuğuma bir konuda mudahale ederken eşim gelip karışırsa ona ben de kızarım eşiniz haklı.
Ben merkez odaklı olmayın öncelik evlatlarınız olsun tabi ki evliliğin de çok önemli ama siz fazla kapris yapmışsınız.
Adamın herşeyine müdahale etmeyin sevgi dilenmeyin önce kendinize saygınız olsun ki eşiniz de size saygı ve sevgi duysun.
Kusura bakmayın ama annesiyle evliyken tabii ki melek olacak. Ama boşanma durumunda bunu ne kadar istekle devam ettirebilir? Hayatın da bazı gerçekleri var. Siz bu adama bırakıp giderseniz canım yavrum diye istekle mi bakacak sanıyorsunuz? Adama kızıp ilk evlilikten olan çocuğuma da baksın ben de sevgi arayacağım diyeceksiniz adam da canım kızım diyip oturacakÜvey değil öz den daha iyi ona üvey dersem Allah beni cehennemine alır ..o kadar iyi
Haklısın eşimde bazen diyor huzur mutluluga alışık değilsin galiba diyor off ya resmen kendimi yüzde yüz haklı görüyordum şok oldum resmenbüyük sıkıntılar yaşayan insanlar bütün sıkıntılar bittikten feraha kavuştuktan sonra bir bocalıyor.
seni çok iyi anlıyorum.
sevilmeyi, mutluluğu huzuru yaşamayı bilmediğimizden bu.
ama inan anlattıklarına bakarak söylüyorum ki büyütülecek bir şey yok.
su akar yolunu bulur biraz akışına bırakmayı dene, her şey çok iyi giderken pürüz arama hayatında
Neden sevgi arayim yahu bir yerde ölüp giderim diye düşünmüştümKusura bakmayın ama annesiyle evliyken tabii ki melek olacak. Ama boşanma durumunda bunu ne kadar istekle devam ettirebilir? Hayatın da bazı gerçekleri var. Siz bu adama bırakıp giderseniz canım yavrum diye istekle mi bakacak sanıyorsunuz? Adama kızıp ilk evlilikten olan çocuğuma da baksın ben de sevgi arayacağım diyeceksiniz adam da canım kızım diyip oturacak
Sabit vermesin yaa.. inşallah yükselsin evliya mertebesine ulaşsınAyy ne kadar mıymıysinız. Allah eşinize sabit versin. Bence birde bayilin. Dramaquinn hanım
Çok serttiKusura bakmayın da baya baya saçmalamıssınız.
birbirimize farklı bakış açıları sunmak için konu açıyoruz burada. bak bu vesileyle senin de kendini fark etmen güzel, şimdi bence bir adım atabilirsin eşine. anlattığın kadarıyla üzüldüm adama kötü bir şey yapmıyormuş kiHaklısın eşimde bazen diyor huzur mutluluga alışık değilsin galiba diyor off ya resmen kendimi yüzde yüz haklı görüyordum şok oldum resmen
Gerçekte en kısa zamanda gidin doktora. Şuncacık şey için ölüp iki çocuğu bırakmayı düşünmek ne demek ya.Neden sevgi arayim yahu bir yerde ölüp giderim diye düşünmüştüm
Haklısın gidicem doktora konu açınca daha vahim olduğumu gördüm iyiki açmışım konuyu hepinizden Allah razı olsunGerçekte en kısa zamanda gidin doktora. Şuncacık şey için ölüp iki çocuğu bırakmayı düşünmek ne demek ya.
Siz annesiniz anne.
Öyle çıt kırıldım olup ay öldüm öleyim demeye hakkınız yok.
Mantıklı düşünün biraz. Ters bakışından rahatsız olduğunuz insana çocuğu ömür boyu emanet edip öldecektiniz. Çocuk nerede nasıl büyüyecekti peki?
Adam yeniden evlenmek istediğinde mesela yeni eş kendi çocuğun kalsın ilk eşininkine de ben bakmam demeyecek miydi?
Nasıl bir hayal dünyanız var ya?
Ben ergenler bugün ölsem kim üzülür diye içten içe zevk alarak hayal kurardım. Siz de bunu mu hayal ediyorsunuz hala çocuk gibi. Kendinize gelin lütfen
3 sonra sınavım var sonra kesin gideceğim gerçekten bu kadar vahim olduğumu bilmiyordum birde kızımda benim gibi çok narin oldu oda ayrı bir konubirbirimize farklı bakış açıları sunmak için konu açıyoruz burada. bak bu vesileyle senin de kendini fark etmen güzel, şimdi bence bir adım atabilirsin eşine. anlattığın kadarıyla üzüldüm adama kötü bir şey yapmıyormuş ki
benim eşim de böyleydi ilk evlendiğimizde. bütün yaşadıklarımı geçmişimi üzüntülerimi hepsini biliyor ama bazen tepkilerime anlam veremiyodu, hayır şimdi uzaktan bakınca görüyorum ben de normal insanlar nerden bilsin neyin bizi tetiklediğini? sen de yavaş yavaş konuşa konuşa anlat kendini en büyük destekçin olacak eminim ki .
bir de, terapi işini hızlandırabilirsen senin için çok iyi olur aslında
Acmayacaktim 2 gündür bekliyordu ama iyiki açmışım neyse hayırlısı ben alacağımı aldımBence sırf konu açmak için acmissiniz , yapmayın yahu arada sert bakar arada yumuşak insnaiz biz her anımız her animiza uymaz , anladım kızınız üzülmüş ama şu hayatta sert bakan da olacak yumuşak bakanda alışacak ve ona göre nasıl davranacağını öğrenecek
problemler yaşadığınızda yanındaysa böyle hassas olması çok normal. kendinle beraber kızını da bir kaç seans pedagogla görüştürürsün olur biter. unutma hayat konundaki gibi şeyleri bu kadar çok kafaya takmak için çok kısa3 sonra sınavım var sonra kesin gideceğim gerçekten bu kadar vahim olduğumu bilmiyordum birde kızımda benim gibi çok narin oldu oda ayrı bir konu
Kendinize eleştiri yapmanız güzel ama bunu faaliyete de geçirin.İyiki buraya konu acmisim eşimi ne kadar boğdugumu gördüm ....Allah razı olsun hepinizden en azından kaprisli davranmayacagim uzatmayacagim eve gelince güler yüzle karşılarim inşallah ..
Böyle ölmek yada terketme duygusu gelince konu açayım en iyisi çünkü kendimi yuzde yüz haklı görüyordum offf ben kötü haldeyim o zaman valla tam psikologluk olmuşum işin kötüsü kızımida kendim gibi aşırı narin yetiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?