Öylesine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok tuhafsınız ya. Çocukları bırakıp gitmeye kadar getirmişsiniz. Üstelik biri adamın da değil. Eşe kızıp sevildiğimi hissedemiyorum diyip üvey babaya çocuk bırakacaksınız yani.
Akıl fikir diliyorum size

Hayır tabiki öyle bir şey yapmıyorum çocuğumun yanında asla demedim ki nerden bilecek mesaj attım ..kızım üvey gibi hissetmiyor benim gerçek babam bu diyor ( bunu demesinin sebebi eski kişi ben senin gerçek babanim dediği için ) bana bakan benimle ilgilenen baba diyor hatta ilerde senin gibi biriyle evlenmek istiyorum felan diyor ...

Neden bu kadar takıntılısınız. İlk evliliğinizin hemen arkasından eşinizle tanışmış evlenmişsiniz. Kendinizi dinlemeye bile zaman bırakmamışsınız. Kaç yıllık evlisiniz hala adamın sevgisini sorguluyorsunuz. Sevgisini sorguladığınız adamdan çocuk yapmışsınız. Gerçekten tam bir Dram Queensiniz.

Dram Kraliçesi olduğum konusunda haklısın galiba atanayimda bir psikologa gidecem zaten hayatım iyiyken kendime dram arıyorum galiba yıldız Tilbe'nin şarkılarini dinleyip aşk acısı çekenler adına üzülüyorum .... alışkın olmayınca huzura mutluluğa napayım ..duzelicem elbette ..

Birde karşıma çıktı olaylar öyle gelişti yani evleneyim diye asla düşünmüyordum ki zaten asla evlenmeyecegim hayatımı yaşicam diyordum..

Çocuk meseleside isteyerek olmadı yani adetim yeni bitmişti bende yumurtlama olmaz sanıyordum ama sonra öğrendim ki olabiliyormuş..iyiki olmuş tabiki ruhumda annelik duygusu fazla...

Hayat işte öyle akıp gidiyor planlandığı gibi olmuyor hele benim gibi biraz dağınıksaniz

Boğdum galiba ne yapsam ki ama işte benimde hassas noktam ilk kizima kıyamıyorum asla napayım

çekip gitmeyi düşünüyorsunuz kıyamadığınız ilk kızınızı eşinize bırakarak
ölmeyi düşünüyorsunuz kıyamadığınız ilk kızınızı umursamadan
bu ne perhiz

Atanmadan önce gidin psikoloğa çünkü sizin ciddi bir terapiye ihtiyacınız var. Bakın bazı insanlar hayatı arabesk yaşamayı sever dertler sizi buldukça aslında içten içe mutlu oluyorsunuz çünkü siz dertlendikçe insanlar sizinle ilgileniyor ve bu ilgi hoşunuza gidiyor. siz ilgi çekmeyi bu yöntemle bulmuşsunuz ama hiç sağlıklı bir yöntem değil.
Çünkü siz bir annesiniz ve iki evladınız var onlara örnek olmalısınız

ben ne okudum az önce.
tabii ki kimsenin sorununu buraya açtığı konuları yargılayacak değilim ama bir hafta 10 gündür çok yakın iki ayrı arkadaşımın yaşadıklarına bakarak şunu söyleyebilirim ki, allah size bunu aratacak başka dert vermesin...

Güldürdün beni ilahi kendimden soğudum
Şu an KK olarak böyle görüyoruz valla bak Aslında pozitif birsiniz yorumlara hiç ters cevap bile vermiyorsunuz. Siz bir an önce yardım alın ki içinizde çözemedikleriniz çözülsün iç huzura kavuşun

Üvey değil öz den daha iyi ona üvey dersem Allah beni cehennemine alır ..o kadar iyi

Abartı sanatının vücut bulmuş halisin, adama üzüldüm

Haklısın galiba öyle yapıyorum yani kendime itiraf etmem gerekirse... eşimde farketti bu durumu 3 ay kaldı sınava ondan sonra gideceğim inşallah doktorumuda ayarladım aslında

Rabbim onları mutlu etsin haklısınız ..eski konularima bakarsam bu dert değil ama neden böyle hissediyorum bilmiyorum ....yakında duzelicem inşallah

Ben okurken sıkıldım kusura bakmayın, okuyamadım.
Bizim de evlatlarımız var, eşimde sert bakar, bazen kızarda. Ebeveyn olduk diye duygularımız komple alınmadı ya. Hiç bı sinirlenmeye hakkımız yok. Şiddet tabi ki yok olmamalı ama, bir sert bakıştan da kalpi kırılmaz çocukların. Kırılmasın. Büyüyüp okula gidince çatır çatır kalbini kırıyorlar çocuklar birbirinin. Eşim bana sert baktın diye üstüme gelse bende yeter derdim sanırım.

Boğdum galiba ne yapsam ki ama işte benimde hassas noktam ilk kizima kıyamıyorum asla napayım
Bizde kıyamıyoruz çocuklarımıza ama ben çocuğuma bir konuda mudahale ederken eşim gelip karışırsa ona ben de kızarım eşiniz haklı.
Ben merkez odaklı olmayın öncelik evlatlarınız olsun tabi ki evliliğin de çok önemli ama siz fazla kapris yapmışsınız.

Adamın herşeyine müdahale etmeyin sevgi dilenmeyin önce kendinize saygınız olsun ki eşiniz de size saygı ve sevgi duysun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…