- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
ben 11 yıllık evliyim.. evliliğimin ilk 5 yılı kendimi keşfetmekle geçti eşim benle ilgisizdi kendi işini halleder biter giderdi.. sonrasında ben araştırdım söyleye söyleye benimle de ilgilenip benim de orgazm olmam için çabalamaya başladı gayet güzel hoş tamam .. bu böyle gitti bi kaç seneden beri de .. ama şimdilerde biraz kilo aldım ve bana sürekli kolun kalın annaah göbeğe bak kapat göbeğini midem bulanıyor vs falan demeye başladı.. ondan öncesinde 2 ay önce ilişkiye giresi gelmiyor evi sirkeyle mi silersin naprsan yap büyü yaptı kesin biri falan diye saçma sapan seyler söyledi.. yani bana saçma geldi sonra düzeldi ama şimdilerde yine kiloma sürekli bişeyler diyor yok kolun yok bacagn yok göbeğin bişeylere bahane buluyor.. ve seks yapmak istediğinde direk ya işe girşiyor ya da bana arkamı döndürüyor ben yatıyorum hiç yüzyüze falan gelmeden işini halledip bırakıyor.. yani 2 aşık insan seks yapacaksa eğer öüşüp koklayıp yapması gerekmez mi? Ondan sonra bana kurusun diye kızıyor ben senden bi ilgi alaka görmezsem kusura bakma böyle diyorum. Gün içinde bana ilgili olsan gece bende istekli olurdum diyorum tabi canım seni Bilmem ne yapcam diye yalvarırım diyo.. halbuki biz kadınlar en ufak şeye tav oluruz ..benden soğuduğunu düşünüyorum..