Nasil kokular seversinizArkadaşlar benim parfümlere pek aram yok bilmem hani ismini cismisi hafif kokuları severim amaa bana öyle bir parfüm önerin ki müptelası olayımyanımdan geçen parfümün ismini sorsun
Hafif ciceksi kokular daha çok şekerli kokuları hiç sevmem başımda ağrı yapıyorNasil kokular seversiniz
Evet ben trendyoldan alıyorumOriflame parfümlerin bunlar şuan baktimda
bide ben sorayım yeşil mi kahve mi hangisi daha güzelAMBER ELIXIR crystal inlintia ve eclat mon bunlar benim favori kokularım üstelik şu an trendyolda harika indirimdeler
Yeşil olanı canımbide ben sorayım yeşil mi kahve mi hangisi daha güzel
Pure poisinArkadaşlar benim parfümlere pek aram yok bilmem hani ismini cismisi hafif kokuları severim amaa bana öyle bir parfüm önerin ki müptelası olayımyanımdan geçen parfümün ismini sorsun
Chloe ve yol Black opium deneyebilirsiniz:)Arkadaşlar benim parfümlere pek aram yok bilmem hani ismini cismisi hafif kokuları severim amaa bana öyle bir parfüm önerin ki müptelası olayımyanımdan geçen parfümün ismini sorsun
DelinaArkadaşlar benim parfümlere pek aram yok bilmem hani ismini cismisi hafif kokuları severim amaa bana öyle bir parfüm önerin ki müptelası olayımyanımdan geçen parfümün ismini sorsun
Ciceksi hafif kokulari seviyorsaniz uygun olarak oriflamenin lucia sini tavsiye ederim. Butcem rahat derseniz de dior j'adoreArkadaşlar benim parfümlere pek aram yok bilmem hani ismini cismisi hafif kokuları severim amaa bana öyle bir parfüm önerin ki müptelası olayımyanımdan geçen parfümün ismini sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?