- Konu Sahibi Desdemonarch
-
Yarın akşama dek provam var ama internet bağlantısı bulduğum sürece takip etmeye çalışacağım. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Derdim tam olarak şu: Sizce bu kişiyle iletişim kurup yanlış anlaşılacak bir tavırdan kaçınmasını rica edeyim mi?
Bir şey olur organizasyon olur denk geliriz çünkü. Sevgilim projenin önemli bir kişisi, bu kişi de en ön safta.. :26:
Rolü bu kişiye verdiklerini söylediğinde erkek arkadaşım, hah dedim sevmediğin ot burnunda biter...
Ben sırf denk gelmeyeyim diye programa bakıp oynadığı günler tiyatronun yakınından geçmiyorum. Erkek arkadaşıma saygısızlık olur gibi geliyor merhabalaşsak bile ne bileyim. Çok mu takıyorum? :44:
Sanslisin çok sağol bu saatte ilgilendin benimle.
Senin durumunu da çok iyi anlıyorum, benim bir arkadaşımla çıksa muhtemelen tırnaklarımı yerdim. Bu dediğim kişi de aslında ağzı sıkı bir tip, kendi yaptığını da övünerek anlatacak değil ya kendimden on yaş küçük kıza kur yaptım demeyi kaldıramaz ama yine de ailemin yaşadığı şehirde denk geldiğimde yaptığı şey düşündürdü beni. Festival vardı bunlar da turneye gelmişler ben de o esnada kurumda oynuyorum, festivalde yardımcı olmamızı istediler tamam dedim. Oyununu izledim mecburen çıkışta da oradaydım bu beni gördü sanki ben işim gücüm yokmuş da bunu izlemeye gelmişim gibi. "Lorettinacığım bekle geliyorum falan yaptı sarıldı lambır lumbur, tiyatrodakiler de bana bakıyor bu bunu nereden tanıyor diye. Hey allahım o esnada da bir dizideymiş yine bu, fotoğraf çektirmek isteyenler oldu, ben yine dumur haldeyim, Lorettinacığım çeker misin diye elime makineyi tutuşturdu falan komik de aslında durum.. O zamanlar sevgilim de yok ama yine de garip bir durum onca insanın içinde..
Çıkışta sordu birer kahve içelim canım özlemişim bilmemne diye, ben de eh dedim kafeye gidelim yalnız çok vaktim yok.. Biz yine millet bakarken çıktık mı bununla.. Uzak duruyorum sizli bizli konuşuyorum o "Neden böyle davranıyorsun bizim bir yakınlığımız var" diyor.. Çıktık şaka gibi bunların turne otobüsü önümüzden geçiyor millet otellerine dönüyor, otobüsteki 30 kişi bize bakıyor. Kabus gibiydi, gerçekten rahatsız oldum. Gönlü olsun dedim kafeye götürdüm kahve içiyoruz bu demesin mi "burdan sonra nereye gidiyoruz?" bende şalter attı tabii, "bence biz bir yerlere gitme ihtimalini ortadan kaldıralı çok oldu, müsaadenle ben ailemin evine geçiyorum sana da bir taksi tutalım oteli tarif edersin" dedim. Bozuldu ama gitti. Hayır şu çirkin, bir şey olmayacağı belli, vaktiyle olmamış şimdi de olmayacak, ben diyorum ki işimdeyim gücümdeyim.. Bana hala 20 yaşındaymışım gibi ucuz kurlar yapması, belki bir şey olur ihtimalini kovalaması sinir bozucu. Hoş bu benim çok özel ya da çok güzel olduğumdan da değil, gelmişken hazır tanıdık, üstelik problemsiz Lorettina var neden boş geçeyim diyor. İşte bunlar can sıkıcı. Yoksa böyle şansını denediği onlarca kişi vardır, tutup da beni anlatacağı da yok. Sadece karşılaşmak istemiyorum, denk gelirsek de lüzumsuz davranışlara girmesini hiç istemiyorum.
Evet ayrıca erkek arkadaşım kıskançtır, mantıklı bir insan olduğundan ondan öncesini sorgulamaz ama tutup da ben bu kişiyi tanıyorum da diyemem. Gereksiz bir gerginlik olur. Tavsiyeni dinleyip denk gelmemeye dikkat etmek ve öyle bir durumda da sevgilime yakın durmak en iyisi. Çok teşekkür ederim cevabın için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?