Öyle bir geçer zaman ki izleyicileri bol bol sohbet alanı buyrun içeri kızlar

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
eveeett açmış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun diğer topikte geyik yapmak yasak

bu nerimana çıldırıorum içten içe aşık gliba aliye

ya kızlar bu berrin cildine ne yapmış. Eskiden ne kadar kötüydü bugün pek bir güzel. Işıl ışıl çaresi neyse bizde bilsek.

Hayırlı olsun!! Suyunu çıkarana kadar geyik yapabiliriz yani di miiiii :KK35: :KK53: :86:

kıslarrr bende geldimmm hoşgeldim:KK53:

şimdik ben bu diziyi yeni izlemeye başlayanlardanım.Bikaç sorum olcek size(ayy seyretmeyen birinede anlatması çok gıcık bişi biliom:KK53:)
ilk önce bu heyvan demin annesine bişi dedimi yaptığıyla alakalı :KK47:
ikincisi bu diziyi osmanmı anlatıyo oysa nerden anlatıo yok deelse kime ait bu ses mete değil:44:
bu ali kptan uyusu kimi sevio neden cemileye tecavüs etti
yaptı nie pişman bu kadar vicdanlıydı nie yaptı denyo
amaannn bisürü soru varda izlersem anlarım heral:26:

o kadarcık suyla banyo mu yapılır yahu gusül abdesti bu aaa aaaa:KK53:

Ali kaptan ın hakkından da anca Mete gelir!! Kim tutar seni yavrum beeah! O ne dalıştı evden içeri öyle!!!:KK9:Koçum benim!!

şimdik ben bu diziyi yeni izlemeye başlayanlardanım.Bikaç sorum olcek size(ayy seyretmeyen birinede anlatması çok gıcık bişi biliom:KK53:)
ikincisi bu diziyi osmanmı anlatıyo oysa nerden anlatıo yok deelse kime ait bu ses mete değil:44:

Ayyy ciddi misin bu sorularda:KK53:

Ali kaptan caroline bayılıyodu bi ara cemileyi onun yüzünden bıraktı gitti evlendi bu çiyanla..Sonra balıkça cemilenin peşinde olup evlenmek teklif edince eski karısı kıymetli oldu:KK57:

osman gelecekten anlatıyor :KK9::KK9::KK9:
ali kendini seviyor kimseyi değil

X