Memnun edemiycegimi cabalayip onun sen hic bisey icin caba gostermedin demesiyle anladim sanirim.Yani ben evlilige uygun olmadigimi bile dusundum hatta.Dovmuyorum sovmuyorum dedi karsina bunlari yapan cikar dedi dedimki yaa evet oyle ben mi abartiyorum daha kotusude gelebilir benim istedigim gibi karsilikli sevgi saygi ne biliyim vakit gecirme normal ciftlerde olmuyo demek ki dedim.iyice mala cevirdi beniKocanın dediklerini harfiyen yapsan da yetmeyecek. Makyaj malzemelerindeki toza kadar kafayı takan adamı tatmin edebileceğini mi sanıyorsun?
Ben şahsen ağzımın ortasına vurulmasını tercih ederdim. Bu psikolojik şiddet bin beter birşey. Ağzımın acısı geçer, ruhumdaki yara geçmez.Memnun edemiycegimi cabalayip onun sen hic bisey icin caba gostermedin demesiyle anladim sanirim.Yani ben evlilige uygun olmadigimi bile dusundum hatta.Dovmuyorum sovmuyorum dedi karsina bunlari yapan cikar dedi dedimki yaa evet oyle ben mi abartiyorum daha kotusude gelebilir benim istedigim gibi karsilikli sevgi saygi ne biliyim vakit gecirme normal ciftlerde olmuyo demek ki dedim.iyice mala cevirdi beni
eski sevgilisiyle olan kutunun icinde fotograflari gordum
Sigara ictigimi anladi yalan soyledigim icin bana senden sogudum ded
.Beni kendine baglayamadin tarzi konusmalar gobegime laf etti
Geçen bir konu açmıştım ya, işte o tarz insanların sonu bu evlilikler oluyorKocan seni sevmiyor. Halbuki eski sevgilisi yumurta kırsa yeterdi, sen de ağzınla kuş tut belki yaranırsın.
Bende saf gibi yaranayim diye ugrasip durdugumu sonradan anladim.Ayrilmak da istemiyo fazla bide isin acikcasi.Ama bosanmak tek cozum olarak geliyo cunku uzlasma diye bisey yokGeçen bir konu açmıştım ya, işte o tarz insanların sonu bu evlilikler oluyor
Arkadas vasitasiyla ve benimle evlenmek icin o kadar caba gosterdi kiGerçekten akıl almaz insanlar evlilik yapıyor, nasıl tanışmıştınız, ne kadar tanımıştınız eşinizi?
Sizi, şuan ki o hayal kırıklığınızı çok iyi anlıyorum, boşanmak bir başarısızlık bir mutsuzluk kararı değildir aksine yanlış kişiyleyseniz bir kurtuluştur, alışmanız kabullenmeniz zaman alabilir, zaten iyi kötü değil bizim için doğru diye bir şey vardır ve boşandığınızda o doğru kişi sizi bulabilir, geleceği çok düşünüp kararınızdan dönmeyin bence, bu kişi sizin eşiniz olmayı haketmiyor, klasik sevdiğini unutamamış amaan evleniyim demiş bir erkek görüyorum ben burada.
Ne kadar çaba gösterdi?Arkadas vasitasiyla ve benimle evlenmek icin o kadar caba gosterdi ki
Benim aklimda bile yoktu evlilik geldi gitti yanima ailesine beni anlatmis ben once istemiyorum dedim sonra bi sene sonra tekrar konusmaya basladik.Hep o olsun diye bakiyodu tek istedigi benimle evlenmekti surekli ariyodu isleri hizlandirmaya calisiyodu balayini flan programliyoduNe kadar çaba gösterdi?
Erkek arkadaşlarından akıl almış olabilir mi; işte çok yüz verme tepene çıkar, yumruğunu vur masaya gibi gibi?Benim aklimda bile yoktu evlilik geldi gitti yanima ailesine beni anlatmis ben once istemiyorum dedim sonra bi sene sonra tekrar konusmaya basladik.Hep o olsun diye bakiyodu tek istedigi benimle evlenmekti surekli ariyodu isleri hizlandirmaya calisiyodu balayini flan programliyodu
Kesinlikle akıl sağlığı yerinde değil eşinin. 12 yıldır evliyim haliyle pek çok da evli insanla ilişkim var. Kadın dedikodusu da yaparız ama ne kendi evimde ne arkadaşlarımın evliliğinde seninkinin istediklerinin istendiğini duymadım. Evet evlilik sevgililik gibi değil ama cariyelik de değil. Senin beklentin çok değil evliliğin içinde senin beklediklerin de var. Ama o insanımsı varlığın söyledikleri yok. Suçlama kendini boşuna, sana psikoöojik şiddet uyguluyor. Hasta o adamIs ariyorum su anda. Burdakilerin zihniyeti farkli hatta simdiki esim bile dedi benim istediklerimden daha zor bi hayatin bekledigini beni benim senden istediklerime kiyasla nasil zor olcagini anliycaksin dedi yanlis yapiyosun oyle sandigin gibi istedigin gibi sevgili hayati gibi bi evlilik yok evlilik sorumlulugunu alamadin sen dedi.
Sen kim kopeksın kı senı kendime baglayacagım nesın sen? Evlendıysen ınsan ol baglan. Napayım urgan alıp boynuna mı takayım deseydin ya?Geçen bir konu açmıştım ya, işte o tarz insanların sonu bu evlilikler oluyor
Cevresinde de oyle arkadaslari var olabilir.Ailesi de demis olabilir bilmiyorum.Cunku surekli benim erkek sen erkek gibi fevri davraniyosun diyoErkek arkadaşlarından akıl almış olabilir mi; işte çok yüz verme tepene çıkar, yumruğunu vur masaya gibi gibi?
Benim eskisi gibi bu allah esirgesin bahanesi şartları hiç bitmez, uygun biri bulursa da seni hiç affetmez harcar vallahiCevresinde de oyle arkadaslari var olabilir.Ailesi de demis olabilir bilmiyorum.Cunku surekli benim erkek sen erkek gibi fevri davraniyosun diyo
Cevresinde de oyle arkadaslari var olabilir.Ailesi de demis olabilir bilmiyorum.Cunku surekli benim erkek sen erkek gibi fevri davraniyosun diyo
Sen istiyorsun ki düzeleceğini söylesin ben geri döneyim. Ama bu adam düzelmez. Ya etrafındaki evliliklerden anandan babandan pay biç onların evlilikleri senin kocanın istediği gibi mi, hiç mi aydınlanma yaşamıyorsun. Dönersen hiçbir şey değişmeyecek ve senin isteklerin normal anormal olan o anla artık bunuIste bende onu diyorum sadece kendi istedikleri olsun istiyo ve ben kendimi ezik gibi hissediyorum bu sekilde beni ezmeye calisiyosun dedigimde de evliligi ezik gibi goren bi kadin nasil olur diyo.Istekleri bitmiyo ve ben cok bunaldim ona gore ufak tefek seyler.
Peki ailesi nasıldı iletiisiminiz nasıldı nisanlılıkta falan, ayrıca bu adam eskisiyle görüşüyor olmasın ? Bu hal ve hareketler hoş değilBenim aklimda bile yoktu evlilik geldi gitti yanima ailesine beni anlatmis ben once istemiyorum dedim sonra bi sene sonra tekrar konusmaya basladik.Hep o olsun diye bakiyodu tek istedigi benimle evlenmekti surekli ariyodu isleri hizlandirmaya calisiyodu balayini flan programliyodu
Eskisi evli cocuklu flan. Ailesiyle aram cok iyi severler beni.Tabi son olanlarda gitmedim diye onlarda beni suclu goruyolardir.Peki ailesi nasıldı iletiisiminiz nasıldı nisanlılıkta falan, ayrıca bu adam eskisiyle görüşüyor olmasın ? Bu hal ve hareketler hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?