I
inciitanesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi inciitanesi
slm arkadaşlar benim bi derdim var sizle paylaşmak istedim benim sevdiğim var 1 senedir çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz evlenecektik ama ailem istemiyor çünkü biz farklı şehirlerdeyiz o uzakta die ailem istemiyor evlenmemize izin vermiyordu ayrıldık ama sebeb ailemin istememesi değil ona karşı güvenim azaldı geçenlerde ben düğüne gitmiştim pazar günü o akşam geldiğimde birden bilgisayarına bakmak geldi içimden sonra uzaktan yardım yolladı bana ben girdim bilgisayarına geçmiş klasöründe bi arkadaşıyla konuşmasını okudum onu görünce yıkıldım ya arkadaşı ona demiş ki ne yapıyon nasıl gidiyor fln yazmış oda kız ayarlamaya çalışıyom naz yapıyo fln yazmış böyle konuşmalar vardı o onların doğru olmadığını söylüyor şakalaşıyorduk diyo neyse onu geçelim biraz zaman geçti biz bunla tlfda konuştuk tlf nu kapattım 5 dk sonra bana msj geldi başkasına yolluyormuş bana gelmiş orticim nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz die bişeyler yazıyordu bende aradım dedim sen oyun oynarken tanımadığın kişilerin numarasını alıp onlarlamı konuşuyon dedim oda ben seni denemek için yolladım o msjı dedi güvenip güvenmediğini bilmek için gönderdim dedi ama inanmıyorum ya ayrıldık ona güvenim olmadıktan sonra devam etmenin bi anlamı yoktu bitti ama ikimizde çok üzgünüz o bitmesin ben seni aldatmadım başkasına bakmadım konuşmadım die ağlıyor onu çok seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ya çok kötü bi haldeyim:çok üzgünüm: