• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öykü yarışması yapalımmı?

ayt13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
1.630
2
66
Ankara
arkadaşlar, merhabalar ben ayşe ;

uzun zamandır öykü yazıyorum ve kısmetse çok yakında kitabım çıkıcak , isterimki sizlerinde aranızda edebiyata ilgisi olanlar , yazarak ifade etmeyi sevenler varsa burada paylaşalım ister yarışma taında olsun ister paylaşma ... ne dersiniz ??:3:

Ben de bir çok yerde yazdım çok sevinirim :)deneme,şiir,öykü her konuda ben varım! :92:

benim böyle yazma gibi bir yeteneğim yok ama eğer sizler yazarsanız takip eder severek okurum.bencede böyle bir yarışma çok hoş olurdu.

merhaba arkadaşlar :)
bu çok güzel bir bölüm olurdu sanırım ... yarışmaya katılmak için takipteyim :)...

fakat ayt13 arakdaşa bir sorum olacak .. kitap yazıyormuş... bende yazdım ama yayın evleri hangi koşullarda kitabı yayınlıyor bunu öğrenmek istiyorum... bu konu hakkında beni aydınlatacak bir arkadaş olursa çok sevinicem :) yani önden basım için para alıyorlar mı? yada yüzzde kaç kar alıyorlar... şimdiden teşekkür ederim... başarılar .. bunu özel mesaj olaarak atamadım çünkü bunun için 100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş sanırım :)

Ben de varım :) 2006 yılında hikaye yarışmasında ödül almıştım, yazmayı çok severim... Mutlaka yapalım bu işi :)

güzel bi yarışma olcak sanırım.zevkle okuycam katılmam ama oylarım okuyup.bende o yetenek hiç yok:37:

bende öykü yazamam ama zevkle okurum
kızlar 4 gözle takip ederim. :31:

Back