Öykü Karayel

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kuzey fırtınasının vazgecılmezı, ımkansızı..biricik cemresi.. gercek adıyla öykü karayel..

oyunculugunu cok begenıyorumm

guzel desem guzel degil cirkin desem cirkin degil boyle arada derede yani bacaklarını hele hic begenmiyorum ama oyunculugu iyi evet

ay hiç begenmıyorum yaaaa halk arasında dunya guzellerı var dızılerde oynattıkları cok vasat yanı nasıl oluyor anlamıs deilim

Dizisini izlemeyi bıraksam da Merve boluğur geldikten sonra çok olmasa da güzel olduğunu düşünüyorum.dizinin başlarında kendisi için çirkin ifadesi kullanılmıştı.Çirkin olduğunu düşünmüyorum.ama gel gör ki 2 kardeşi birbirine düşürecek kadar da güzel değil.

herkes sanatçı olamıyor. sanatçılık güzellikle de olmadığından sokaktaki o sadece görüntüden ibaret olanları dizilerde göremeyiz tabi görsek de iki günde silinip giderler

Güzellik sıfır. Ruh da yok ki kızda. Çok asık suratlı, çok mutsuz bir duruşu var.
Hiç beğenmiyorum.

Kız cırkın değil sadece mutsuz bır goruntusu var bu yuzden cekıcı gelmıyor.Ama cırkınde degıl yanı.Dızıyı zaten sevmıyorum ama merve boloğur geldıkten sonra bıraz bakınmaya basladım o hatun harika çünkü ...

bende cok güzel bulmuyorum ama oyunculugunu cok begenıyorum, kuzeyın ona olan gızlı, ımkansız askı ve ılerleyen bölümlerde onunda aynı sekılde kuzeye gızlıden ask beslemesı, bakısları fln cok güzel yanı oyunclugu hıc yapmacık degıl.. sankı gercekten hıssedıyor o acıyı en azından bana öyle gelıyor

Gayet sıradan bi tip,hiçbir ayrıcalığı yok bana kalırsa
Gözleri mavi olmasa dikkat bile çekmezdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…