• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulosyon takip

Ayla44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
11
0
36
30
Bayanlar benimde bu ay ovulosyon testimde bu şekilde regl 16 Sina pik gördüm dün test yaptım negatif aşırı bel ağrısı ve regl ağrısı yaşıyorum 2 günüm kaldı normalinde düzenli olurum geç pik gördüğüm için geçti regl ovulosyon testi ve gebelik testide negatif bugün 12 gün kurumus olan iki gün öncenin ovulosyonu alttaki bugün ki koyulasma ihtimali varmı sizce

Eklentiler

• IMG_20231128_184101.jpg
    IMG_20231128_184101.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 78
Yumurta çatlamasıyla regl düzeninin değişiklik göstermesinin bir alakası yok.

Yumurtası hiç çatlamayanlar nasıl regl oluyor o halde? Mesela benim çatlamadığı için tüp Bebek merkezinde gebe kalabildim. Regl tarihim düzenlidir
Benim ne zaman geç yumurtlama olsa hastalığım muhakkak 2 yada 3 gün sarkıyor gebelik düşünmeden önce günü gününe olurdum ama bilemem tabi sizin söylediğiniz de doğrudur benimde amh.0.6 çıktı tüp bebek dediler

Benim ne zaman geç yumurtlama olsa hastalığım muhakkak 2 yada 3 gün sarkıyor gebelik düşünmeden önce günü gününe olurdum ama bilemem tabi sizin söylediğiniz de doğrudur benimde amh.0.6 çıktı tüp bebek dediler
Umarım kan veriyorsunuzdur ve muayene oluyorsunuzdurda öyle çatlama oldu diyorsunuzdur? Lh, progesteron hormonu ve yumurta boyutlarına baktırmak gibi ?Çatlamayı öyle akıntıya, ağrıya lekelenmeyr vs. Bağlamayın lütfen.

Umarım kan veriyorsunuzdur ve muayene oluyorsunuzdurda öyle çatlama oldu diyorsunuzdur? Lh, progesteron hormonu ve yumurta boyutlarına baktırmak gibi ?Çatlamayı öyle akıntıya, ağrıya lekelenmeyr vs. Bağlamayın lütfen.
Kan tahlillerimi aralikli olarak yaptırıyorum problem yok olursa da Allah tan gelmiş baş tacı

Cevap verdiğiniz den itibaren sanki böyle kafamıza göre konuşuyoruz mualemesi yapiyorsunuz sebebini ogrenebilir miyim

Merhaba... Ovulasyon testinde iki gün pik olup ertesi gün silikleşti yani ymrt çatladı yalnız ben ymrt çatlama akıntısını testten bir gün önce gördüm. Teste göre çatladıktan sonra uzun berrak akıntım olmadı. Testi mi baz almak gerekiyor bu durumda?

Merhaba... Ovulasyon testinde iki gün pik olup ertesi gün silikleşti yani ymrt çatladı yalnız ben ymrt çatlama akıntısını testten bir gün önce gördüm. Teste göre çatladıktan sonra uzun berrak akıntım olmadı. Testi mi baz almak gerekiyor bu durumda?
İmkanın varsa hergün değerlendir ne olur ne olmaz

merhaba canım benim amh da 0,6 çıktı sen hiç gebe kalmışmıydın? ovulasyon testi yapıyor musun?

Back