Bayanlar benimde bu ay ovulosyon testimde bu şekilde regl 16 Sina pik gördüm dün test yaptım negatif aşırı bel ağrısı ve regl ağrısı yaşıyorum 2 günüm kaldı normalinde düzenli olurum geç pik gördüğüm için geçti regl ovulosyon testi ve gebelik testide negatif bugün 12 gün kurumus olan iki gün öncenin ovulosyonu alttaki bugün ki koyulasma ihtimali varmı sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulosyon takip
- Konu Sahibi Ayla44
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yumurtam geç catladigi için malesef hastaligim geç geldi teşekkür ederim yorumunuzu yeni gorebildimYumurta çatlamasıyla regl düzeninin değişiklik göstermesinin bir alakası yok.
- 26 Mart 2020
- 661
- 196
- 53
Evet doğru yumurtlama erken veya geç ne zaman olursa 14 gün sonra adet olunurYumurtam geç catladigi için malesef hastaligim geç geldi teşekkür ederim yorumunuzu yeni gorebildim
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Yumurtası hiç çatlamayanlar nasıl regl oluyor o halde? Mesela benim çatlamadığı için tüp Bebek merkezinde gebe kalabildim. Regl tarihim düzenlidirYumurtam geç catladigi için malesef hastaligim geç geldi teşekkür ederim yorumunuzu yeni gorebildim
Bende öyle biliyorum şuana kadar hiç sasmadi geç olunca geç geliyorEvet doğru yumurtlama erken veya geç ne zaman olursa 14 gün sonra adet olunur
Benim ne zaman geç yumurtlama olsa hastalığım muhakkak 2 yada 3 gün sarkıyor gebelik düşünmeden önce günü gününe olurdum ama bilemem tabi sizin söylediğiniz de doğrudur benimde amh.0.6 çıktı tüp bebek dedilerYumurtası hiç çatlamayanlar nasıl regl oluyor o halde? Mesela benim çatlamadığı için tüp Bebek merkezinde gebe kalabildim. Regl tarihim düzenlidir
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Umarım kan veriyorsunuzdur ve muayene oluyorsunuzdurda öyle çatlama oldu diyorsunuzdur? Lh, progesteron hormonu ve yumurta boyutlarına baktırmak gibi ?Çatlamayı öyle akıntıya, ağrıya lekelenmeyr vs. Bağlamayın lütfen.Benim ne zaman geç yumurtlama olsa hastalığım muhakkak 2 yada 3 gün sarkıyor gebelik düşünmeden önce günü gününe olurdum ama bilemem tabi sizin söylediğiniz de doğrudur benimde amh.0.6 çıktı tüp bebek dediler
Kan tahlillerimi aralikli olarak yaptırıyorum problem yok olursa da Allah tan gelmiş baş tacıUmarım kan veriyorsunuzdur ve muayene oluyorsunuzdurda öyle çatlama oldu diyorsunuzdur? Lh, progesteron hormonu ve yumurta boyutlarına baktırmak gibi ?Çatlamayı öyle akıntıya, ağrıya lekelenmeyr vs. Bağlamayın lütfen.
- 24 Aralık 2024
- 50
- 11
- 3
- 31
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
İmkanın varsa hergün değerlendir ne olur ne olmazMerhaba... Ovulasyon testinde iki gün pik olup ertesi gün silikleşti yani ymrt çatladı yalnız ben ymrt çatlama akıntısını testten bir gün önce gördüm. Teste göre çatladıktan sonra uzun berrak akıntım olmadı. Testi mi baz almak gerekiyor bu durumda?
- 24 Aralık 2024
- 50
- 11
- 3
- 31
İmkanın varsa hergün değerlendir ne olur ne olmaz
Her gün değerlendiremiyorum acılı olduğu için ilşkilerimiz. enfeksiyon da var ama yaş geçiyor malumİmkanın varsa hergün değerlendir ne olur ne olmaz
- 10 Ekim 2023
- 354
- 126
- 23
- 39
merhaba canım benim amh da 0,6 çıktı sen hiç gebe kalmışmıydın? ovulasyon testi yapıyor musun?Benim ne zaman geç yumurtlama olsa hastalığım muhakkak 2 yada 3 gün sarkıyor gebelik düşünmeden önce günü gününe olurdum ama bilemem tabi sizin söylediğiniz de doğrudur benimde amh.0.6 çıktı tüp bebek dediler