• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulosyon dönemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meryeemmm_

Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.272
6.837
108
Hanımlar merhaba eşimle bu ay bebek çalışmalarına başladık Allah isteyen herkese versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💐🙏🏻 Benim size sorum bu telefondaki uygulamalar ovulosyon dönemini hesaplıyor ya ne kadar doğru ben 28 günde bi adet oluyorum bu takvimlerle hamile kalan var mı

Hiiiç doğru değil. Ovulasyon testiyle takip et canım. 🤗

Zaten bu ay olmaZsa ovulosyon testi alıcam 💐

Gün aşırı olması gerek. Gebelik düşünülüyorsa regl bititiminden itibaren gün aşırı devam etmeli. Bazen erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. En iyisi ovulasyon testi kullanmak.

Gün aşırı olması gerek. Gebelik düşünülüyorsa regl bititiminden itibaren gün aşırı devam etmeli. Bazen erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. En iyisi ovulasyon testi kullanmak.
Evet canım şöyle bi şey var benim yumurtlama olduğu zaman bazı belirti oluyor akıntı dışında akıntıya zaten çok güvenmemek gerek bende ağrı oluyo

Evet canım şöyle bi şey var benim yumurtlama olduğu zaman bazı belirti oluyor akıntı dışında akıntıya zaten çok güvenmemek gerek bende ağrı oluyo
Süreç ilerlediğinde baska bir sebeple filan da olursa acaba tekrar mı yumurtluyorum ya da 2 . Kez mi yumurtluyorum diye kafan karışabilir. Belirti gözlemleme işi bana çok doğru gelmiyor. 🤷🏻‍♀️ Gün aşırı iliskiye devam 🤗

Hanımlar merhaba eşimle bu ay bebek çalışmalarına başladık Allah isteyen herkese versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💐🙏🏻 Benim size sorum bu telefondaki uygulamalar ovulosyon dönemini hesaplıyor ya ne kadar doğru ben 28 günde bi adet oluyorum bu takvimlerle hamile kalan var mı
Kesinlikle doğru değil 8 aydır ona göre yapıyordum ovulasyon testiyle öğrendim ki benim yumurtlama 31 gün sonra oldu takvimde 24 gösteriyordu🤯

Back