ne icin test canim insallah kötü bise yoktur ? ayyyYok, yok.![]()
![]()
ptesi dr gidicem.Kan pihtilasmasi test sonucumda gelmis.insaallah kotu bisey cikmamistir.
adet olmadin mi ben bile mutlu oldum pzrtesi ozaman kan testi mi yaptircn bide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne icin test canim insallah kötü bise yoktur ? ayyyYok, yok.![]()
![]()
ptesi dr gidicem.Kan pihtilasmasi test sonucumda gelmis.insaallah kotu bisey cikmamistir.
Kan da pihtilasma varmi diye test.Hemsire aradi biraz once. Yarin sabah a almis randewuyu. Olmadim gulum adet.ne icin test canim insallah kötü bise yoktur ? ayyy
adet olmadin mi ben bile mutlu oldum pzrtesi ozaman kan testi mi yaptircn bide
anlamdim canim insllh testlerin temiz cikar ve hamissindir baya merak ettim yaKan da pihtilasma varmi diye test.Hemsire aradi biraz once. Yarin sabah a almis randewuyu. Olmadim gulum adet.
Yarin ogleden sonra anlariz gulumanlamdim canim insllh testlerin temiz cikar ve hamissindir baya merak ettim ya![]()
vallah ayni canim bat gününü beklioz 4 gözle asil sende ne var ne yok bugün bat gnünSelam kızlar ne var ne yok![]()
naptin canimYarin ogleden sonra anlariz gulumiyi olur insaallah. Butun Arkadaslarim icinde, benim icinde .
Meraba kuzum, az once kan sonucun 98 geldi.n
naptin canim
Canımm evet şuanlık gelen giden yok bakalım beklemedeyimvallah ayni canim bat gününü beklioz 4 gözle asil sende ne var ne yok bugün bat gnün![]()
yani hamissin demi ayyyyyMeraba kuzum, az once kan sonucun 98 geldi.![]()
birtane güzel haber aldik E EbrarAsell den insallah simdi sendende iyi haber aliriz sonra bizlerden hepimiz güzel haberi verebiliriz insallahCanımm evet şuanlık gelen giden yok bakalım beklemedeyim![]()
Canımm amin inşallah hepimizin bu ay yüzü gülsün inşallah çok istiyorumbirtane güzel haber aldik E EbrarAsell den insallah simdi sendende iyi haber aliriz sonra bizlerden hepimiz güzel haberi verebiliriz insallah![]()
amin canim aminCanımm amin inşallah hepimizin bu ay yüzü gülsün inşallah çok istiyorum![]()
gelismelerden haberdar etamin canim amin![]()
Ewweeettttt, Heyecanli bekleyis dewam dimi? Sirada kimin bat. Var en yakin?birtane güzel haber aldik E EbrarAsell den insallah simdi sendende iyi haber aliriz sonra bizlerden hepimiz güzel haberi verebiliriz insallah![]()
Ya valla şuan kalbim pıt oldu hayırlı olsun inşallahMeraba kuzum, az once kan sonucun 98 geldi.![]()
Allah cc razi olsun gùlùm,❣Ya valla şuan kalbim pıt oldu hayırlı olsun inşallah
Benimde bat günüm 11-12 Şubat bende beklemedeyim
İnşallah bize de nasip olur
Bide eşimin doğumgünü ona bi haber vermeyi rabbim eder inşallah![]()