• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
568
301
103
33
merhaba arkadaslar bu ay ovulationtesti ile iliski oldu ve iliskiden sonra adet agrilari gibi agrilarim oluyor ve gazim var bide sol gögüsümde sislik ve agri dayanamayip test yaptim bugün daha 10 gün var adetime negtif cikti tabi erken oldugunu biliyorum ama öylesine bir denemek istedim benim gibi belirtiler yasayip hamile olan varmi

Bende hamile kaldığım ay kullandım ama hiç belirti aramadım kafamı o ay rahat bırakmıştım sadece adet günüme yakın bi leke oldu adet olcam dedim ama 10 gün geçti (adet düzensizliğim vardı) test yaptım çıktı

Bende hamile kaldığım ay kullandım ama hiç belirti aramadım kafamı o ay rahat bırakmıştım sadece adet günüme yakın bi leke oldu adet olcam dedim ama 10 gün geçti (adet düzensizliğim vardı) test yaptım çıktı
ay cok sevindim adina canim sag saglim kucaginada alirsin insallah bende belirti aramiyorum normalde hic bir ay birsey yasamadim ama bu ay farkli ilk defa adet agrilari gibi agrilar yasiorum iliskiden beri 6 gün oldu ve gazim baya var

ay cok sevindim adina canim sag saglim kucaginada alirsin insallah bende belirti aramiyorum normalde hic bir ay birsey yasamadim ama bu ay farkli ilk defa adet agrilari gibi agrilar yasiorum iliskiden beri 6 gün oldu ve gazim baya var
Saol canım ben çoktan kucağıma aldım oğlumu 10 ay olcak 😌 darısı sana ve herkese inşallah 🤲🏻
ben pek bişe yaşamadım yada yaşadım bilmiyorum kafamdan atmıştım odaklanmadım hiç belirtilere yaşayan vardır yazarlar belki

allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insllah canim benimde bir kizim var ikinciyi istiyoruz insallah rabbim nsip ederse rabbim isteyen herkeze sglikli hayirli evlatlar nasip etsin insllh

allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insllah canim benimde bir kizim var ikinciyi istiyoruz insallah rabbim nsip ederse rabbim isteyen herkeze sglikli hayirli evlatlar nasip etsin insllh
İnşallah canım 🙃 ilki kaç yaşında

İnşallah canım 🙃 ilki kaç yaşında
16 aylik canim ama biz ikinciyide istiyoruz aralarinda fazla yas farki olsun istemiyoruz ve ilk cocugumuzu 7 sene sonra kucagimiza aldik 😔 ikinciyide o yüzden cok istiyoruz insllah bu sefer cok bekletmez rabbim bizi ve kizim cocuklari cok seviyor bir yere gittigimiu zaman okadar mutlu oluyorki eve geldigimiz zamand sürekli can sıkıntısından agliyor canim

16 aylik canim ama biz ikinciyide istiyoruz aralarinda fazla yas farki olsun istemiyoruz ve ilk cocugumuzu 7 sene sonra kucagimiza aldik 😔 ikinciyide o yüzden cok istiyoruz insllah bu sefer cok bekletmez rabbim bizi ve kizim cocuklari cok seviyor bir yere gittigimiu zaman okadar mutlu oluyorki eve geldigimiz zamand sürekli can sıkıntısından agliyor canim
Bende 2 yaş olunca ikinciyi istiyorum öyle diyorum ama bakalım zaman ne gösterir bende fazla yaş olsun istemiyorum hem rahatlığa alıştımmı ikinci zor olur gibime geliyo
İnşallah rabbim fazla uzatmadan ikinciyi nasip eder

Bende 2 yaş olunca ikinciyi istiyorum öyle diyorum ama bakalım zaman ne gösterir bende fazla yaş olsun istemiyorum hem rahatlığa alıştımmı ikinci zor olur gibime geliyo
İnşallah rabbim fazla uzatmadan ikinciyi nasip eder
aynen öyle canim amin insallah 🙏

merhaba arkadaslar bu ay ovulationtesti ile iliski oldu ve iliskiden sonra adet agrilari gibi agrilarim oluyor ve gazim var bide sol gögüsümde sislik ve agri dayanamayip test yaptim bugün daha 10 gün var adetime negtif cikti tabi erken oldugunu biliyorum ama öylesine bir denemek istedim benim gibi belirtiler yasayip hamile olan varmi
Bende bu ay ovülasyon denedim ilkkez 5 gün felan olucak
Geçen ay hep bi belirti buluyordum ve psikolojikti
Bu ay saldım biraz ve ovulasyondan sonra kasıklarımda ara ara batmalar sızlamalar oluyo sadece göğüslerim ovulasyondan beri hep şiş ve acıyo
Bide iki gündür gaz olmaya başladı 🤷🏼‍♀️

Bende bu ay ovülasyon denedim ilkkez 5 gün felan olucak
Geçen ay hep bi belirti buluyordum ve psikolojikti
Bu ay saldım biraz ve ovulasyondan sonra kasıklarımda ara ara batmalar sızlamalar oluyo sadece göğüslerim ovulasyondan beri hep şiş ve acıyo
Bide iki gündür gaz olmaya başladı 🤷🏼‍♀️
benimde 5-6 gün oldu canim iliskiden hemen sonra baya gazim var ve adet agrisi gibi agrilarim var kasik agrisi oluyor galiba ve sol gögüsümde asiri agri ve sislik var normalde böyle seyler yasamam ikimizde galiba hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz senin adetine nekadar var?

Evet aynı belirtiler ama benim iki göğsümde şiş yumurtlama gününden beri..
bide halsizlik var
Adetime 10 gün var zaten 5-6 günden sonra bebek döllenip yerleşmeye başlıyormuş adete yakında belli olur kanda felan

Evet aynı belirtiler ama benim iki göğsümde şiş yumurtlama gününden beri..
bide halsizlik var
Adetime 10 gün var zaten 5-6 günden sonra bebek döllenip yerleşmeye başlıyormuş adete yakında belli olur kanda felan
benimde 10 var demekki ayni gidiyoruz canim rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah ben bugün sabah öylesine bir test yaptim ama tabi cok cok erken daha ama öylesine bir deniyim dedim negatif varsada daha idrara kana gecmemistir

Çok erken yapmışsın , 13-14 gün felan geçmesi lazım ki belli olsun
Üzme kendini erken yapıp
Rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versin 🥰🤲🏻

Çok erken yapmışsın , 13-14 gün felan geçmesi lazım ki belli olsun
Üzme kendini erken yapıp
Rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versin 🥰🤲🏻
simdi keske yapmasaydim diyorum bir anlik heycan iste ☺️ canim burda paylaslim durumlari sürekli ikimizdede merak ediyorum suan insallah hayirli haberleride veririz burda🙏

Merhabalar ben de 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum geçen ay kendimi çok dinledim ve her şeyi hamilelik belirtisine yordum sonuç hayal kırıklığı oldu ancak bu ay olabildiğince rahat bıraktım kendimi. İlişkiden 6-7 gün sonrasından itibaren ara ara sol kasığımda ağrım ve batmalarım oluyor. Göğüslerim ovülasyon gününden beri sızlıyor benim reglim yaklaşınca da göğüs hassasiyetim olur ancak bu ay ilk kez göğüsümdeki kahverengi halkaların sızladığını hissediyorum. Bakalım inşallah her şey gönlümüzce olur🙏🏻

Merhabalar ben de 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum geçen ay kendimi çok dinledim ve her şeyi hamilelik belirtisine yordum sonuç hayal kırıklığı oldu ancak bu ay olabildiğince rahat bıraktım kendimi. İlişkiden 6-7 gün sonrasından itibaren ara ara sol kasığımda ağrım ve batmalarım oluyor. Göğüslerim ovülasyon gününden beri sızlıyor benim reglim yaklaşınca da göğüs hassasiyetim olur ancak bu ay ilk kez göğüsümdeki kahverengi halkaların sızladığını hissediyorum. Bakalım inşallah her şey gönlümüzce olur🙏🏻
Aha bizim gibi bir tane daha 😂♥️ Bende de öyle ilk denemede çok stres yapmıştım herşey belirtiye yoruyordum
Bu ay rahat bıraktım bende..
Aynı belirtiler bende de var bide halsizlik eklendi

Aha bizim gibi bir tane daha 😂♥️ Bende de öyle ilk denemede çok stres yapmıştım herşey belirtiye yoruyordum
İnsan kendi duygularını paylaşan birilerini daha görünce biraz daha iyi hissediyor 😅 halsizlik, keyifsizlik var bende de ama dediğim gibi hamileliğe yorup üzülmek istemedm pek. Tahmini regl tarihim 5 şubat test yapmamak için kendimi tutuyorum. 😂

aynen benimde öyle normalde adet günümden bir kc gün önce gögüslerim biraz siser ama aci agri falan olmaz bu sefer iliskinin ertesi gününden itibaren sol gögüsüm icten sizliyor ve sis gibi bide adet sancisi ve gaz var senin adet günün nezaman canim

Back