• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyonun hemen ardından adet görmek mümkün mü?

serengozet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
17
3
86
34
Merhaba arkadaşlar. Ben pko hastasiyim. 2.5 ay adet olmadım. Ardından 8 haziran çarşamba günü için doktordan randevu aldım. Doktor uzakta olduğu için de 3 haziranda devlet hastanesinden kan testini yaptırdım gidince lazım olur diye. Devlet hastanesindeki doktor yumurtaligimda kistleri gordu. Ardından benim sinirlerim bozulduğu için soğan kurune başladım. Kur sayesinde parçalı parçalı akıntılarim o ldu. Çarşamba günü randevu aldıgim doktoruma gittim ve alttan ultrasonla bakıp "yumurtan oluşmuş. Bu günlerde deneyebilirsiniz dedi." Bu arada biz de iki gün önce denemistik. Yani eğer o gün ya da perşembe günü yumurta catlasa hamile kalabilirdim. Cuma günü de pembe kanamam oldu ve ovulasyonum sanarak tekrar denedik. Ama cumartesi kanamam arttı ve adet oldum. Anlamadığım şey su : yumurta catladiktan 10 14 gun sonra adet olunuyorsa ben neden adet oldum? Kafam karışık hamilelik ihtimalim olan günlerde adet olmak moralimi bozdu :KK43: böyle şeyler normal mi

Back