Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama günü geçtikten sonra birliktelik oldu9 gün önce yumurtlama gördünüz mü testle falan
Testle görmedim uygulamadan takip ediyorum9 gün önce yumurtlama gördünüz mü testle falan
Yumurtalamadan 3 gün sonra birliktelik oldu oda ovülasyonun 9. Gününe denk geliyorYani demek istediğim ilişkiden 9 gün önce yumurtladığınızı net biliyosanız yumurta 1 gün yaşıyor sonuçta 9 gün sonraki ilişkiden hamile kalınması çok zor
Kafam karıştı ovulasyon zaten yumurtlama demekYumurtalamadan 3 gün sonra birliktelik oldu oda ovülasyonun 9. Gününe denk geliyor
Kafam karıştı ovulasyon zaten yumurtlama demek![]()
Uygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmaya
Oğlum var daha 11 aylık hamile kalmadan öncede aynı uygulamayı kullanıyordum yanılma olmadıUygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmayabilir
Orda hamilelik ihtimali düşük orta yüksek falan 9 güne yayıyor evet ama o spermin içeride canlı kalma ihtimali olan günler aslındayumurtlama 1 gün oluyor ovülasyon 9 gün oluyor
Uygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmaya
Oğlum var daha 11 aylık hamile kalmadan öncede aynı uygulamayı kullanıyordum yanışmaUygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmayabilir
Kaç gün canlı kalıyor spermOrda hamilelik ihtimali düşük orta yüksek falan 9 güne yayıyor evet ama o spermin içeride canlı kalma ihtimali olan günler aslında
5 gün kadar kalabiliyomuş max ama herkeste öyle olacak diye bi şey yok tabiOğlum var daha 11 aylık hamile kalmadan öncede aynı uygulamayı kullanıyordum yanışma
Kaç gün canlı kalıyor sperm
Bende 48 saatle 72 saat olarak biliyordum5 gün kadar kalabiliyomuş max ama herkeste öyle olacak diye bi şey yok tabi
Maksimum yani işte o da, birkaç doktorun videosunda görmüştüm de hepsi 5 gün yaşamaz zatenBende 48 saatle 72 saat olarak biliyordum
Hayırlısı artık dün kan testi yaptırdım negatif olsada hemen belli olmaz ben çok enfeksiyon olan biriyim enfeksiyon vardır büyük ihtimalle hamilelikle enfeksiyon belirtileri de hemen hemen aynıMaksimum yani işte o da, birkaç doktorun videosunda görmüştüm de hepsi 5 gün yaşamaz zaten