• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyonun 9. Günü

Bey-zaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Ovülasyonun 9.Gününde %25 ihtimalle hamile kalınır mı

9 gün önce yumurtlama gördünüz mü testle falan

Yani demek istediğim ilişkiden 9 gün önce yumurtladığınızı net biliyosanız yumurta 1 gün yaşıyor sonuçta 9 gün sonraki ilişkiden hamile kalınması çok zor

Yani demek istediğim ilişkiden 9 gün önce yumurtladığınızı net biliyosanız yumurta 1 gün yaşıyor sonuçta 9 gün sonraki ilişkiden hamile kalınması çok zor
Yumurtalamadan 3 gün sonra birliktelik oldu oda ovülasyonun 9. Gününe denk geliyor

Uygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmayabilir

Uygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmaya

Uygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmayabilir
Oğlum var daha 11 aylık hamile kalmadan öncede aynı uygulamayı kullanıyordum yanılma olmadı

Uygulamadaki tahmini ya da önceki adetlerin ortalamasına göre belirliyo o günleri o yüzden yumurtlama gününüz uygulamada yazan olmaya

Oğlum var daha 11 aylık hamile kalmadan öncede aynı uygulamayı kullanıyordum yanışma
Orda hamilelik ihtimali düşük orta yüksek falan 9 güne yayıyor evet ama o spermin içeride canlı kalma ihtimali olan günler aslında
Kaç gün canlı kalıyor sperm

Oğlum var daha 11 aylık hamile kalmadan öncede aynı uygulamayı kullanıyordum yanışma

Kaç gün canlı kalıyor sperm
5 gün kadar kalabiliyomuş max ama herkeste öyle olacak diye bi şey yok tabi

Maksimum yani işte o da, birkaç doktorun videosunda görmüştüm de hepsi 5 gün yaşamaz zaten
Hayırlısı artık dün kan testi yaptırdım negatif olsada hemen belli olmaz ben çok enfeksiyon olan biriyim enfeksiyon vardır büyük ihtimalle hamilelikle enfeksiyon belirtileri de hemen hemen aynı

Back