Ovulasyonu kullanabilirmiyim

Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için birde nerden kaça alıyorsunuz bu testleri hangi testler uygundur öneriniz nedir , ve son olarakta biz sürekli yumurtlama dönemimden 2-3 gun oncesinden baslayıp 5-6 gun sonrasına kadar her gün birlikte oluyoruz kacırmamak adına bazen günde 2 bile oluyor buna ragmen olmadı açık konusacagım ama merakımdan soruyorum kusura bakmmayın oncelikle rahip hep sperm ile dolması tam aksine iyi değil mi fazla oldugu icin mi olmuyor acaba diye düşünüyorum varmı boyle bi durum

Cnm kaset testler giditti gidio hrpsi burda n 11 gibi yerlerde toplu satiliyo cubuk testlerde instagramda minik kurabiyeler, bir gebenin gunlugu, gibi yerlerde satiliyo önerim cubuk testler minik kurabiyeler 60 tane ovulasyon testi 4 gebelik testini 100 tl veriyo kargo ucretsiz bn cok arastirdim en uygun o kasetide arastir laboquick en iyisi bu marka.
Dier soruna gelirsek sperm kalitesinin yuksek olmasi ve toplu spermin cok olmasi icin doktorlar en iyi zamanin 2 gun mola 1 guj iliski olarak soluyorlar bi gun bosluk bi gun iliskide olur ama en iyisi iki gunde bir cunku bir kadinin rahminde sperm 3 gun canli kalabiliyomus ve yeni spermler gelene katar kalitesi bekleyerek artiyo . Ne kadar cok iliski olursa gebe kalmam cok olur degil araya bosluk koyarsaniz daha verimli kaliteli ve cok sperm olur . Onerim 2 gunde bir iliski olsun . Örnegini sole vereyim asilamaya gitmeden önce en az 2 gun pehriz demislerdi sperm testi yaptirdik esime ve pehrizsiz dusuk cikti bu sefer 4 5 gun bekleyimmi dedi doktora bununda kalitesi dusuk cikar dedi 2 veya3 gun bekledigi butun testler cok yuksek cikti idaal sure 2 veya 3 gun .

Ben 47 lira odemistim kapida odeme oldugu icin 20 ovulasyon 2 gebelik testine

Sperm kalitesi duser 48 saatte bir yenileniyor sperm yani yaptigin yanlis yol cnm ben mesela Ben bugun esimle birliktelik yasiyorsam ertesi gun olmuyor diger gun aksam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…