İnşallah canım hayırlısı yarın mutlaka yazıcamm:)Ay o zaman bebiş olabiliiiiiiiir :) Lütfen sonucunu bildir bana yarınn
Sonucum negatif canım bende çok düşük ihtimal vardı zaten nasip değilmiş o da :)Ay o zaman bebiş olabiliiiiiiiir :) Lütfen sonucunu bildir bana yarınn
Hayırlısı olsun Allah en güzel zamanda nasip eder içini ferah tut :) önümüzdeki maçlara bakcazSonucum negatif canım bende çok düşük ihtimal vardı zaten nasip değilmiş o da :)
Öyle tabiki hayırlısıyla inşallahHayırlısı olsun Allah en güzel zamanda nasip eder içini ferah tut :) önümüzdeki maçlara bakcaz
Bak benim mesela su an neler oluyo vücudumda tamamen psikolojik, ben ömrümde ovülasyon dönemi belirti yaşamadım. Hamile misin soruları yüzünden yaşamadığım belirti kalmadı aklıma soktular arkadaşlarım sımdı vücudumda ohoooo akıntı harici her sey varÖyle tabiki hayırlısıyla inşallah
Gerçekten bende öyleydim ya bütün belirtiler vardı sanki sürekli böyle araştırıp birşeyleri okuyunca psikolojik olarak o ruh haline sokuyoruz kendimiziBak benim mesela su an neler oluyo vücudumda tamamen psikolojik, ben ömrümde ovülasyon dönemi belirti yaşamadım. Hamile misin soruları yüzünden yaşamadığım belirti kalmadı aklıma soktular arkadaşlarım sımdı vücudumda ohoooo akıntı harici her sey var
Bence tek yapmamız gereken canımız kocişimizle her anın tadını çıkarmak, daha cok genciz kafaya takarak stresten hormonlarımızı etkiliyoruz umursamamak en temizi diyor bi yanım, diğer yanım da ya hamile kaldıysan ya hamileysen de anlamıyorsan diyip formları okuyorGerçekten bende öyleydim ya bütün belirtiler vardı sanki sürekli böyle araştırıp birşeyleri okuyunca psikolojik olarak o ruh haline sokuyoruz kendimizi
Ah ah kadın olmak her yönden zor bu da bizim çilemizBence tek yapmamız gereken canımız kocişimizle her anın tadını çıkarmak, daha cok genciz kafaya takarak stresten hormonlarımızı etkiliyoruz umursamamak en temizi diyor bi yanım, diğer yanım da ya hamile kaldıysan ya hamileysen de anlamıyorsan diyip formları okuyor
İçimizden insan çıkcak ben bu kozu erkeklere kaptırmadıgımıza cok memnunum, bi gün hamile kalınca cok büyük zevkini sürücem kadınlıgın acı cektiğim kadar sinir bozucam sırf keyfineAh ah kadın olmak her yönden zor bu da bizim çilemiz
biri bi şey dediğinde içimde bebek büyüyo diye duygu sömürüsü hemenAh ah kadın olmak her yönden zor bu da bizim çilemiz
aa tabi 9 ay boyunca dokunulmazlığımız olucakbiri bi şey dediğinde içimde bebek büyüyo diye duygu sömürüsü hemen
Ya ben bunu nasıl kullanmıyım işte süper bi skilaa tabi 9 ay boyunca dokunulmazlığımız olucak
Mervikiii regl oldun muuuu haberler nasılllAyın 6
Ayın 6sinda olmam gerekiyor bakalım ne olacak
Maalesef dün adet oldumMervikiii regl oldun muuuu haberler nasılll
Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum için vücudun kendini hazırlıyor demekki belirtiler o demek de olabiliyormuş. Hiç canını sıkma beklemediğin bi anda gelcek :)Maalesef dün adet oldum
İnşallah canım kullandığım ilaçtan olduğunu düşünüyorum ilk defa böyle bişey yaşadım o yüzden çok heveslenmistim kısmet bakalım daha çok yolumuz varSağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum için vücudun kendini hazırlıyor demekki belirtiler o demek de olabiliyormuş. Hiç canını sıkma beklemediğin bi anda gelcek :)
Aynen öyle canım kafaya takmadan günümüzü iyi geçirerek bi şeyler olsun :)İnşallah canım kullandığım ilaçtan olduğunu düşünüyorum ilk defa böyle bişey yaşadım o yüzden çok heveslenmistim kısmet bakalım daha çok yolumuz var
Gecmis ama adet oldunuz mu bnde artimed yaptim sizin gibi cikti sonra baska teste cikmadi merak ettimİnşallah canım hayırlısı yarın mutlaka yazıcamm:)