Ay insallah inşallah hepimiz alırız o güzel haberi ilk gebeligim olacak olursaAy hadi inşallah hayırlı haberler alırsın ya
Amin inşallahhhhhİnşallah hamilesindir kuzum sende bende çok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah
Ay hadi inşallah ya rabbim yokluğunu aratmasınAy insallah inşallah hepimiz alırız o güzel haberi ilk gebeligim olacak olursaAllah'ım.isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin insalalh
Ne kadar var regl canim
Ay inşallah vardirre4 mart normal tarihi ara ara 15 günde bir regl oluyorum bazen düzenli şimdi korkuyorm yine mi gelecek diye ama bu sefer tuhaf bi karın ağrım var beni ümitlendirdi
Biraz daha bekleyeyim diyorum bekleyemezsem pazar sabahı yada pazartesi sabahı yapacağımAy hadi inşallah ya rabbim yokluğunu aratmasınne zaman test yapacaksın sen
Âmin inşallah hepimize nasip olsunAy inşallah vardirre
Ben de biraz daha bekleyip eczaneye bi mide ilacı almaya gidicem gibi duruyorBiraz daha bekleyeyim diyorum bekleyemezsem pazar sabahı yada pazartesi sabahı yapacağımkan testi de pwrsembe gunu vereceğim cuma çıkar
İBen de biraz daha bekleyip eczaneye bi mide ilacı almaya gidicem gibi duruyor
Gittin mi soninda
Kar kıyamet gitttim geldim de artımed almışım maalesef. Silik çizgi çıktı gayet görünen ama herkese yalancı pozitif vermişGittin mi soninda
Kar kıyamet gitttim geldim de artımed almışım maalesef. Silik çizgi çıktı gayet görünen ama herkese yalancı pozitif ve
Ama öyle silik falan da değil ya insanlara baya koyu koyu çizgiler çıkartmış çok büyük hayal kırıklığıOnu soyluyorlar ya yalancı pozitif verdiğini ama belli de olmaz
Resmi var mı testinBu markada gerçekten pozitif gören yok mu ya
Gören var ya yalancı pozitif veriyor evet ama doğru görende varResmi var mı testin
Resmi var mı testin
Regl ne kadar var peki bir kaç gün sonra tekrarlasan testiGören var ya yalancı pozitif veriyor evet ama doğru görende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?