Ovulasyon

Hanımlar Benim de 3 gün sonra ovulasyon günüm eşimle olabildiğince sık sık ilişkiye giriyoruz başka bir önerisi olan var mı Gebe kalmak için

Hanımlar Benim de 3 gün sonra ovulasyon günüm eşimle olabildiğince sık sık ilişkiye giriyoruz başka bir önerisi olan var mı Gebe kalmak için
Folik asit kullanıyor musun canım ve çok çok sık ilişkiye girmeyin sperm sorunu yaşama riskide oluyor o kadar sık canım

14. Gün oldu ertesi gün hemen test yaptım bir şey çıkmadı geçen aile hekimime gittim 26 Şubat'ta gel kan alalım dedi bir hafta geçsin dedi o da şuan adetim 5 gün gecikti ovulasyon testine gore
Elinde ovulasyon testi varsa yapsana o da haöileliği gösteriyor genelde

Ovulasyon yumurta catalasiktan 14. Gün regl olunuyor değil mi çatlama yasandiktan sonra...
Kesin olarak değil. Ben ultrasonda çatlamak üzere olan yunurtayı gördüm net olarak biliyorum ama hamilelik de oluşmadığı halde 14 gün sonra değil 24 gün sonra regl oldum. Regliniz düzenli değilse tam 14 gün olsa olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…