Ovulasyon

dilaragsj

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
247
55
28
30. Gün hala böyle ovulasyon 3 aydır yapıyorum bu testi ama ilk defa bu ay hala pozitif görmedim elimde haka test var yaomaya devam edeyim mi hala cuma gününe zaten kadın doğuma randevu da aldım haftaya veriyor ta pozitif olma ihtimali var mı ki hala 30. Gün bugün ama

Eklentiler

• IMG_20241220_164820_936.jpg
    IMG_20241220_164820_936.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 15
30. Gün hala böyle ovulasyon 3 aydır yapıyorum bu testi ama ilk defa bu ay hala pozitif görmedim elimde haka test var yaomaya devam edeyim mi hala cuma gününe zaten kadın doğuma randevu da aldım haftaya veriyor ta pozitif olma ihtimali var mı ki hala 30. Gün bugün ama
yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musunuz bide bazı markalarda çok koyu çıkmıyormuş pik burda bi kaç arkadaşlarda görmüştüm

Yapmaya devam edebilirsiniz ama bazı aylar yumurtlama olmaması normal zaten kadın doğum doktoruna görünecekmişsiniz o size tam bilgi verebilir ancak ☺️

yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musunuz bide bazı markalarda çok koyu çıkmıyormuş pik burda bi kaç arkadaşlarda görmüştüm
Evet çok dikkat ediyorum sıvı alımına mesela sabah 6 uyanıyorum ben eşimi ise gönderiyorum ilk idrarla yapmıyorum sonra uyuyorum saat 10 gibi kalkınca yapıyorum hemen hiç bir şey yiyip icmeden

Yapmaya devam edebilirsiniz ama bazı aylar yumurtlama olmaması normal zaten kadın doğum doktoruna görünecekmişsiniz o size tam bilgi verebilir ancak ☺️
O ay bu ay sanırım 🤦🏻‍♀️ cumaya verdi randevu ben kurtlu olduğum için duramadim buraya sorayım dedim 😄

Ay onkadar fazla yaptım ki inanın acaba bir şey mi var bir sıkıntı mı oldu neden pozifit görmedim vs vs kurup duruyorum kafamda ya
Stres herseyi engelliyor en bas bazen elde olmuyor ama ne kadar stresten uzak olursak bizler için okadar iyi 🥲

Ben birde böyle bir ilaç aldım etki etmiş olabilir mi 🥺

Eklentiler

• IMG_20241220_170926_037.jpg
    IMG_20241220_170926_037.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 8
X