- 30 Ağustos 2022
- 177
- 76
Kızlar ovülasyon testim pozitif çıkmış mı eğer pozitifse çatlama kesin oluyormu bilgisi olan varmı 3 yıllık evliyim çikolata kistim var ve ilk kez bu ay ovülasyon testi yaptım genelde ovülasyonumu yakalayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ben artık onu düşünüyorum nasipse zamanı gelince olacak yumurta rezervi çok iyiymiş senin de Ben zaten şu an yurtdışındayım geleyim direk tedaviye başlayacağım sen de çok zaman kaybetmeDemekki zamanı var canım benim benimde çikolata kistim var ama şükür amh değerimi hiç etkilememiş 4.61 çıktı ca125 falan yüksek çıkıyor ama oda en fazla 68 çıktı benimde nedeni şu demediler yani benimkide sebepsiz
Yeni yaptırdım aşılama o yüzden biraz bekleyeyim dedim umutlandırdılar kendiliğinden hamile kalırsın sen diye clife diye bir macun var onu kullanmaya başladım faydasını gördüğümüde düşüyorum bakalım hayırlısı olsun her ikimiz içindeAynen canım ben artık onu düşünüyorum nasipse zamanı gelince olacak yumurta rezervi çok iyiymiş senin de Ben zaten şu an yurtdışındayım geleyim direk tedaviye başlayacağım sen de çok zaman kaybetme
Kuzum aşılama bende geçen yıl yaptırdım.Genelde erkek faktöründe işe yaradığını söylerlerYeni yaptırdım aşılama o yüzden biraz bekleyeyim dedim umutlandırdılar kendiliğinden hamile kalırsın sen diye clife diye bir macun var onu kullanmaya başladım faydasını gördüğümüde düşüyorum bakalım hayırlısı olsun her ikimiz içinde
Amin inş canım beklemenin sonu mutlulukla bitsin inş bende hiç yumurtlamamı yakalayamıyordum macun sayesinde yakaladım bakalım olacakmı bu ayKuzum aşılama bende geçen yıl yaptırdım.Genelde erkek faktöründe işe yaradığını söylerler
Clife macunuda kullandım güzel yumurtlamam oldu inşAllah sende işe yarasın vesile olsun canım
Rabbim en kolaylıkla tedavisiz hepimize nasip etsin
İnşallah sonu mutlulukla biter beni de mutlaka etiketle güzel haber alırsın canımAmin inş canım beklemenin sonu mutlulukla bitsin inş bende hiç yumurtlamamı yakalayamıyordum macun sayesinde yakaladım bakalım olacakmı bu ay
Benim 17. Günde koyulaştı canım 18. Günde Çatlama oldu yarın yap bakalım belkide ovülasyonun geç oluyor. Bu attığın şekilde hamile kalan varmı hiç bilgim yok fakat testte pozitif çıkması lazım kaçıncı gün yapmaya başladın testiEki Görüntüle 3123803
Kızlar selam, bende kafayı yicem galiba bu testler neden koyulaşmıyor kasıklarımda hafif ağrı var ve yumurtlama akıntısı görüyorum. Regl 6 gün sürdü bugün 16. Gün 25-33 arası döngüm.
Bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba?
(En az 1 saat su içmiyorum, idrarım sıkışık oluyor akşam 18.30 gibi yapıyorum)
Regl bittikten hemen sonra canımBenim 17. Günde koyulaştı canım 18. Günde Çatlama oldu yarın yap bakalım belkide ovülasyonun geç oluyor. Bu attığın şekilde hamile kalan varmı hiç bilgim yok fakat testte pozitif çıkması lazım kaçıncı gün yapmaya başladın testi
Canım reglin uzun sürmüş ya tahminimce geç ovülasyonun olacak bir iki güne olur takip et bırakmaRegl bittikten hemen sonra canım
Değerlendirdik bakalım inş olur. Sanada banada gelsin bebiş inş canım benimEvet canım çatlamış ben hala gebe kalamadım
Sanırım yumurtan çatlamamış genelde havuç yemek öneriliyor. Polikistik over da genelde böyle oluyor diye biliyorumBenim de ovulasyon testi ile ilgili bir sorum var. Yaklaşık 4 gündür pozitif çıkıyor hemde baya kırmızı böyle bir durum olabilir mi? Polikistik vs kist durumum yok. Fotoğrafta ekliyorum bakarsanız çok sevinirim. En üstte ki yeni bugün yaptım yani 3 eylül altında ki 2 eylül onun altında ki 1 eylül en altta ki 31 ağustos bugün çatladı mı anlamadım ne oluyor
T c çizgisinden koyu olduğu için yumurtlama gözüküyor. Yarın tekrar yap silik olursa çatlamış oluyor. Bu üç gün değerlendirilmesi öneriliyorKızlar ovülasyon testim pozitif çıkmış mı eğer pozitifse çatlama kesin oluyormu bilgisi olan varmı 3 yıllık evliyim çikolata kistim var ve ilk kez bu ay ovülasyon testi yaptım genelde ovülasyonumu yakalayamıyorum
İnşallah polikistik over değilimdir teşekkür ederimSanırım yumurtan çatlamamış genelde havuç yemek öneriliyor. Polikistik over da genelde böyle oluyor diye biliyorum
Ama bugün sanki aynı renk gidi duruyor pik olmuş yani değerlendir önümüzdeki 3 günü canım benim hayırlısıyla inş olurMerhaba değerli arkadaşlarım benim de testime göz atabilir misiniz acaba. İlk defa ovulasyon testi yapıyorum. 2 evladım var 4 ay önce dış gebelik geçirdim.bana da yardımcı olursanız sevinirim siteye yeni üye oldum
Bazen 1 buçuk gün veya 2 gün çıkıyormuş pozitif ama gebelik olabilirmi sende gebelik testi yaptın mı bazen gebelik olduğunda üst üste pozitif çıkıyormuşBenim de ovulasyon testi ile ilgili bir sorum var. Yaklaşık 4 gündür pozitif çıkıyor hemde baya kırmızı böyle bir durum olabilir mi? Polikistik vs kist durumum yok. Fotoğrafta ekliyorum bakarsanız çok sevinirim. En üstte ki yeni bugün yaptım yani 3 eylül altında ki 2 eylül onun altında ki 1 eylül en altta ki 31 ağustos bugün çatladı mı anlamadım ne oluyor
Teşekkür ederim arkadaşım inşallahyalnız benim bi problemim var reglim 10 gün sürüyor ve dün pozitif ti tam olarak bu gğn bitti diyebiliriz biraz önce bir test daha yaptım silikleşmiş. Malum dini değerlerimize göre adetli iken birliktelik olmuyor. Bu gün değerlendirsem şansım olurmu acaba. Çok üzgünüm kaçırdım yumurtlama yı diye. Cevabın için çok teşekkürlerAma bugün sanki aynı renk gidi duruyor pik olmuş yani değerlendir önümüzdeki 3 günü canım benim hayırlısıyla inş olur
Bende okudum forumdan şüphelendim acaba gebe miyim diye 3 tane gebelik testi yaptım ama negatif anlamadım neden böyle olduğunuBazen 1 buçuk gün veya 2 gün çıkıyormuş pozitif ama gebelik olabilirmi sende gebelik testi yaptın mı bazen gebelik olduğunda üst üste pozitif çıkıyormuş
Adetliyken mi yaptın yani ovülasyonu anlamadım canım kusura bakma bilemedim şimdi yanlış bilgi vermek istemiyorum bu testleri yenimi yaptın başka zamanın testimiydiTeşekkür ederim arkadaşım inşallahyalnız benim bi problemim var reglim 10 gün sürüyor ve dün pozitif ti tam olarak bu gğn bitti diyebiliriz biraz önce bir test daha yaptım silikleşmiş. Malum dini değerlerimize göre adetli iken birliktelik olmuyor. Bu gün değerlendirsem şansım olurmu acaba. Çok üzgünüm kaçırdım yumurtlama yı diye. Cevabın için çok teşekkürler