- 30 Ağustos 2022
- 177
- 76
Kızlar ovülasyon testim pozitif çıkmış mı eğer pozitifse çatlama kesin oluyormu bilgisi olan varmı 3 yıllık evliyim çikolata kistim var ve ilk kez bu ay ovülasyon testi yaptım genelde ovülasyonumu yakalayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan pik görünüyor heran çatlayabilir bu günleri mutlaka değerlendirin. Teste devam edin silikleştiği anda çatlamıştırKızlar ovülasyon testim pozitif çıkmış mı eğer pozitifse çatlama kesin oluyormu bilgisi olan varmı 3 yıllık evliyim çikolata kistim var ve ilk kez bu ay ovülasyon testi yaptım genelde ovülasyonumu yakalayamıyorum
Ya çok teşekkür ederim çikolata kistimden ötürü doktor tüp bebek dedi fakat fiyatlar o kadar yüksekki umudum ovülasyon testindeŞuan pik görünüyor heran çatlayabilir bu günleri mutlaka değerlendirin. Teste devam edin silikleştiği anda çatlamıştır
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Beklemek zor sabrınıda versin inşallahYa çok teşekkür ederim çikolata kistimden ötürü doktor tüp bebek dedi fakat fiyatlar o kadar yüksekki umudum ovülasyon testinde
Amin inş nerede varsa isteyen herkese rabbim kimsenin kucağını boş koymasınHakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Beklemek zor sabrınıda versin inşallah
Evet canım pik gösteriyor bugünü değerlendir testine gene devam et çatlaması için bir iki tane havuç yiyebilirsinnn☀ silikleşme olunca da o 3 günüde değerlendirKızlar ovülasyon testim pozitif çıkmış mı eğer pozitifse çatlama kesin oluyormu bilgisi olan varmı 3 yıllık evliyim çikolata kistim var ve ilk kez bu ay ovülasyon testi yaptım genelde ovülasyonumu yakalayamıyorum
havuç ilk kez duydum canım teşekkür ederim inş olur pik olunca değerlendiriyoruz yani bende silikleşince 3 gün değerlendireceğiz sanıyordumEvet canım pik gösteriyor bugünü değerlendir testine gene devam et çatlaması için bir iki tane havuç yiyebilirsinnn☀ silikleşme olunca da o 3 günüde değerlendir
Gönlünce olsunn
Havuç çatlamaya yardımcı canım rica ederim hem pik olunca değerlendiriyoz hemde testimiz silikleşince yani çatlama olduğunda 3 günühavuç ilk kez duydum canım teşekkür ederim inş olur pik olunca değerlendiriyoruz yani bende silikleşince 3 gün değerlendireceğiz sanıyordum
Teşekkür ederim bilgilerin için Bakalım inş olurHavuç çatlamaya yardımcı canım rica ederim hem pik olunca değerlendiriyoz hemde testimiz silikleşince yani çatlama olduğunda 3 günü
Merhaba benim de çikolata kistim var ovulasyon testine adetinin bittiği gün başlaman lazım ve öncesinde en az 2 saat sıvı almamış olman lazım bı de ilk idrarın da olmaması lazım her gun yaklaşık aynı saatte testi yapman lazım ve testte bu şekilde pik gördüğünde yani test çizgisi kontrol çizgisi gibi koyu olduğunda siliklesene kadar teste devam etmen lazım koyuluk başladığından bittiği günün ertesine kadar da eşinde sperm sorunu yoksa her gün değerlendirmen lazım genelde 3 4 günlük kısa bir süre bu. Öğrendiklerim bunlar umarım faydası olur sanaYa çok teşekkür ederim çikolata kistimden ötürü doktor tüp bebek dedi fakat fiyatlar o kadar yüksekki umudum ovülasyon testinde
Çok teşekkür ederim cevabın için şuan gebeliğin varmı veya bebiş varmıMerhaba benim de çikolata kistim var ovulasyon testine adetinin bittiği gün başlaman lazım ve öncesinde en az 2 saat sıvı almamış olman lazım bı de ilk idrarın da olmaması lazım her gun yaklaşık aynı saatte testi yapman lazım ve testte bu şekilde pik gördüğünde yani test çizgisi kontrol çizgisi gibi koyu olduğunda siliklesene kadar teste devam etmen lazım koyuluk başladığından bittiği günün ertesine kadar da eşinde sperm sorunu yoksa her gün değerlendirmen lazım genelde 3 4 günlük kısa bir süre bu. Öğrendiklerim bunlar umarım faydası olur sana
Ne yazık ki yok umarım olur ikimiz de hamile kalırız hayırlısıylaÇok teşekkür ederim cevabın için şuan gebeliğin varmı veya bebiş varmı
İnş isteyen herkese nasip olur kucağımız boş kalmasın inşNe yazık ki yok umarım olur ikimiz de hamile kalırız hayırlısıyla
Evet canım çatlamış ben hala gebe kalamadımKızlar silikleşmeye başlamış demi ya ovülasyon kullanıp kaç ayda hamile kaldınız acabaaaaaa
İnş olacak tatlım sende ovülasyon takibi yapıyormusunEvet canım çatlamış ben hala gebe kalamadım
Evet canım yapıyorum yumurtlama çatlama görüyorum ama olmuyorİnş olacak tatlım sende ovülasyon takibi yapıyormusun
Peki sebebi neymiş eşinin tüm testleri yapıldımıEvet canım yapıyorum yumurtlama çatlama görüyorum ama olmuyor
Evet ikimizde de sorun yok açıklanamayan infertilitePeki sebebi neymiş eşinin tüm testleri yapıldımı
Demekki zamanı var canım benim benimde çikolata kistim var ama şükür amh değerimi hiç etkilememiş 4.61 çıktı ca125 falan yüksek çıkıyor ama oda en fazla 68 çıktı benimde nedeni şu demediler yani benimkide sebepsizEvet ikimizde de sorun yok açıklanamayan infertilite