8 Eylülden bu yana ovulasyon testi yapıyorum fakat en koyu 16 Eylülde gördüm oda tam c çizgisi kadar koyu olmadi sonraki günlerde silikleşmeye başladı son iki gündürde silik devam ediyor hiç birşey anlamadım biraz netten araştırdım tam koyulaşmasada yumurtlama sayılabiliyormuş ben her ihtimale karşı o günleri değerlendirdim teste devam etmelimiyim artık adetime 10 gün var
Çok kafam karıştı ya benimde zaten 16 dan sonra tam koyulasma olmadi 5 tane daha testim var cumartesi bitiyor artık koyulasma olmazsa dahada adeti beklerim artık
Ilk defa kullandim bu testleri ama artik gecti zaten her ihtimale karsi o gunleri degerlendirdim cunku hafif sancimda vardi seffaf akintida inşallah olmustur ama test cok streslii bi iş
Ilk defa kullandim bu testleri ama artik gecti zaten her ihtimale karsi o gunleri degerlendirdim cunku hafif sancimda vardi seffaf akintida inşallah olmustur ama test cok streslii bi iş
Kızlar lütfen bilgisi olan yorum yapabilir mi?bugun 17.günüm ve ovulasyon testi pozitif ama 11.12.13.günlerde pozitif gördüm bugun yine test yaptım pozitif yine bu nedir ya