- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
Mrb kizlar ovulasyon testiyle kacin ci gun yumurtladiniz. Bnm 15 gun oldu hala yurtlmadim gec yumurtlama ihtimalim varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 30 arasi yarin 16 olcak sivi aliminada dikat ediyorum17 ya da 18di galiba benim.
Adet döngünüz kac gunde bir oluyor ona göre de değişiyor.
var canım adetine 1 gun kala yumurtlayanda varMrb kizlar ovulasyon testiyle kacin ci gun yumurtladiniz. Bnm 15 gun oldu hala yurtlmadim gec yumurtlama ihtimalim varmi
Bakalim artik ne zaman cift cizgiyi gorecemvar canım adetine 1 gun kala yumurtlayanda var
Saatlerine de dikkat ediyorsunuz değil mi?28 30 arasi yarin 16 olcak sivi aliminada dikat ediyorum
Evet ablam 1 bucukta yapıyorumSaatlerine de dikkat ediyorsunuz değil mi?
Süper canim, çift çizgiyi görene kadar devam.Evet ablam 1 bucukta yapıyorum
İnsallah abla peki siz kullandinizmi ovu testlerdenSüper canim, çift çizgiyi görene kadar devam.
Rabbimtez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Evet canim ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım cok şükür.İnsallah abla peki siz kullandinizmi ovu testlerden
İnsallah bende hamile kalirimEvet canim ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım cok şükür.
Inşallah canim, benden sana tavsiye ovulasyon günü 3gun arka arkaya degerlendir 1gun boş bırak tekrar degerlendir. Sonra sakin, stressiz ve belirti aramadan bekle inşallah nasip olur Allah'ın izni ile.İnsallah bende hamile kalirim
Bide ilişkiden sonra hemen kalkmak hamileligi azaltirmi
Saol ablam peki strest etki yapiyomuInşallah canim, benden sana tavsiye ovulasyon günü 3gun arka arkaya degerlendir 1gun boş bırak tekrar degerlendir. Sonra sakin, stressiz ve belirti aramadan bekle inşallah nasip olur Allah'ın izni ile.
Ben ona pek inanmıyorum canim olacağı varsa cok afedersin ayakta yapsansa olur çünkü spermler cok hızlı hareket eder. Sen yine de tedbir amaçlı 20dk uzan yatakta ayaklarını düz uzatıp doktor bana öyle demişti.
Yapmaz mı engel oluyor gebeliğe.Saol ablam peki strest etki yapiyomu
Mrb canim bugun ovulasyon testi yaptim sizce pik miYapmaz mı engel oluyor gebeliğe.
Canım sanki yarın daha net çıkar cift cizgi ama benim testlerim hic tam pik olmadı böyle çıkmıştı takip ettigim ayda ama kiminde de cok koyu çıkıyor .Mrb canim bugun ovulasyon testi yaptim sizce pik miEki Görüntüle 2259503
Tam koyu oluncami iliskiye girilmeli yoksa pik ten sonra siliklesiyo ya ozaman mi catliyoCanım sanki yarın daha net çıkar cift cizgi ama benim testlerim hic tam pik olmadı böyle çıkmıştı takip ettigim ayda ama kiminde de cok koyu çıkıyor .
Bence bu günü değerlendir derim yine de.
Canim kimine göre siliklesmeye başlayınca ama benim takip ettigim biri vardi o da piki gorunce 4, 5 gun arka arkaya iliski olsun diyordu bende onu dinledim Esimde varikosel olmasina ragmen 3 gun ust uste degerlendirdik bosluk birakip tekrar denedik cok şükür ay sonunda hamileydim ustelik hic umudum yoktuTam koyu oluncami iliskiye girilmeli yoksa pik ten sonra siliklesiyo ya ozaman mi catliyo
İnsllah bana da nasip olur allah isteyen herkeze basip etsinCanim kimine göre siliklesmeye başlayınca ama benim takip ettigim biri vardi o da piki gorunce 4, 5 gun arka arkaya iliski olsun diyordu bende onu dinledim Esimde varikosel olmasina ragmen 3 gun ust uste degerlendirdik bosluk birakip tekrar denedik cok şükür ay sonunda hamileydim ustelik hic umudum yoktu![]()
Sizce aksam 6 da yapiyimi test yoksa yarinami kalsinCanım sanki yarın daha net çıkar cift cizgi ama benim testlerim hic tam pik olmadı böyle çıkmıştı takip ettigim ayda ama kiminde de cok koyu çıkıyor .
Bence bu günü değerlendir derim yine de.