• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım dün başladım teste dün 10.günüydü silikdi biraz bugün böyle
İyi denk gelmiş ohalde şanslıymışsın ikinci çizgi ilk çizgi gibi eşdeğer renkte oluşu yumurtlama dönemini ifade eder. İnşallah istediğimiz olur:KK48:

Sen testi günde kaç kez yapıyosun bide ilk idrarla yapmıyosun demi
Günde 1 kez yapman yeterli zaten piki gördün aynı şekilde 2, 3 gün daha yap.
İlk idrarla yapmıyorsun gün içerisinde sana uygun saat dilimini seçip hergün aynı saatte uygulayacaksın. Yanlız dikkat etmen gereken husus 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmelisin sonucundan daha emin olursun

Günde 1 kez yapman yeterli zaten piki gördün aynı şekilde 2, 3 gün daha yap.
İlk idrarla yapmıyorsun gün içerisinde sana uygun saat dilimini seçip hergün aynı saatte uygulayacaksın. Yanlız dikkat etmen gereken husus 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmelisin sonucundan daha emin olursun
Teşekkür ederim ya seninde başını ağrıtım kusura bakma insan buna o kadar odaklanıyorki emin olmak istiyo

Teşekkür ederim ya seninde başını ağrıtım kusura bakma insan buna o kadar odaklanıyorki emin olmak istiyo
Rica ederim seni anlaya biliyorum bazen insan bildiğinden bile emin olamayıp şüpheye kapılabiliyor :KK76:

Ben 7de kalkıyorum ilk idrara eşim işe gidince tekrar yatıyorum 10 da kalkıyorum testi 11 yapıyorum ama bişey içmiyorum şüpeye kapıldım şimdi akşam 7de falan tekrarmı yapsam

Şüphelenip 6 saat sonra tekrar yaptım aynı koyulukda IMG_20190111183842.jpg
IMG_20190111183842.jpg

Back