Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testleri; hiç güvenilir değil canım. Ben hamile kalmadan önce; birkaç ay testlerle takip ettim. Neredeyse 15 gün hep çift çizgi gördüm. Bir tuhaflık var yani.merhaba arkadaşlar ben ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay yalnız yumurtlamadan sonra hergün testi yapmaya devam ettim her gün aynı koyulukta çizgi çıkıyor sebebi nedir ![]()
Var gözüküyor canim 2 günde 2 kat artması lazım doktor dedimi 2 gün sonra tekrar kan ver diye inşaallah sağlıkla artar değerin bide adetin gunu geçtimi kaç günde bir oluyorsunArkadaşlar 5.9 çıktı kan değerim beta hcg sizce gebelik var mı
26 günde bir oluyorum adetime 6 gün varVar gözüküyor canim 2 günde 2 kat artması lazım doktor dedimi 2 gün sonra tekrar kan ver diye inşaallah sağlıkla artar değerin bide adetin gunu geçtimi kaç günde bir oluyorsun
Hayır henüz çatlamamışAlttaki bugünkü usteki dun yumurtam catlamismi yaklasmismk
Merhaba hayırlı olsun tekrar kan verdiniz mi?Hayır henüz çatlamamış
Merhaba evet verdim 1.2 düşmüş nasıl oldu hiç bişey anlamadım ayın 24 nde 5.9 bugün verdim 1.2Merhaba hayırlı olsun tekrar kan verdiniz mi?
kimyasal gebeliktir yakında kanamanız olur dr. bişey demedi miMerhaba evet verdim 1.2 düşmüş nasıl oldu hiç bişey anlamadım ayın 24 nde 5.9 bugün verdim 1.2
Zaten yumurya aki geldikten sonra bir iki gun icinde ovulasyon olur canimArkadaslar benim ovulasyon testime gore yumurtlama gunum net olarak bugun.. ama 2 gun once ben de o yumurta aki kivamli sunen akinti oldu..simdi yumurtlama gunum 2 gun once miydi yoksa bugun mu..acil cevap lutfen