- 6 Ocak 2012
- 1.025
- 4
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.941
bende tükürükle yapılan var 2 ay denedim hergün,bi kere bile eğreltiotu görünümü olmadı ama yumurtladım biliyorum kan testlerim öyle gösteriyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim testleride yorumlar mısınızEki Görüntüle 476102
hatunlarrr hangi markayı tavsiye ediyorsunuz.gg'den alan vamı
kızlar ben laboquick markalı ovulasyon testini kullanıyorum. çok memnunum. gg den aldım içinde 20 adet var ve 6 adet gebelik testiyle beraber. 20 tl ye aldım. çift çizgiyi yakalıyor. öncesinde 2. çizgi hafif koyu çıkıyor. bu ovulayonun yaklaştığına işaret. sonraki günlerde iki çizgide koyu.ilk defa bu ay kullandım ve çok memnun kaldım. bakalım hayırlısı olsun.
slm kızlar ovu testlerim bi bakarmısınızEki Görüntüle 479511
bende tükürükle yapılan var 2 ay denedim hergün,bi kere bile eğreltiotu görünümü olmadı ama yumurtladım biliyorum kan testlerim öyle gösteriyor çünkü
kizlar bi sorunum var:26:ben dun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum fakat esimin beli incildigi icin calismamiz olmadi buyuk ihtimalle bugunde olmayacak yanliz cift cizgiyi gormeden onceki gun olmustu... sizce cift cizgiden onceki beraberlikle hamile kalma olasiligi varmi? kac aydir bu cizgiyi bekliyordum simdide boyle bir aksilik yasiyoruz inanilmaz uzuluyorum
kızlar ben laboquick markalı ovulasyon testini kullanıyorum. çok memnunum. gg den aldım içinde 20 adet var ve 6 adet gebelik testiyle beraber. 20 tl ye aldım. çift çizgiyi yakalıyor. öncesinde 2. çizgi hafif koyu çıkıyor. bu ovulayonun yaklaştığına işaret. sonraki günlerde iki çizgide koyu.ilk defa bu ay kullandım ve çok memnun kaldım. bakalım hayırlısı olsun.
bir de onu deneriz:)nasılsın? :)) üzme kendini ya kan testi gösteriyorsa yumurtlamışsındır. ben hamilelik düşünmüyordum ama yumurtlayıp yumurtlamadığımı kontrol etmek için bu ay ovulasyon testi kullandım idrarla yapılandan.dün çift çizgiyi gördüm. idrar testi dene bence :)
goldenpınk gg : gitti gidiyor demek canım. ordan aldım. 3 gün içinde geldi. ben memnun kaldım bu testten.bu arada kızlar bazen çift çizgi çıkmayabiliyormuş. çünkü her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. Allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin..
goldenpınk gg : gitti gidiyor demek canım. ordan aldım. 3 gün içinde geldi. ben memnun kaldım bu testten.bu arada kızlar bazen çift çizgi çıkmayabiliyormuş. çünkü her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. Allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin..
Kızlar ben çift çizgiyi 18.günümdeyim hala görmedim ve çok üzüldüm cidden bu ayda yok bişi sanırım allahın bılecegı iş bu saglıklı bır evlat hayırlı bır evlat ıstıyorum Allhımdan inşallah dularım kabul olur
Kızlar ben çift çizgiyi 18.günümdeyim hala görmedim ve çok üzüldüm cidden bu ayda yok bişi sanırım allahın bılecegı iş bu saglıklı bır evlat hayırlı bır evlat ıstıyorum Allhımdan inşallah dularım kabul olur
ben 27. günde yakaladım bence devam et regl olana kadar,adete yakın yumurtluyor olabilirsin. 18. gün benim de 2. çizgim koyuydu ama diğeri kadar olmamıştı. 27. gün(yani dün)yaptığımda ilk çizgiden daha koyu çıktı
ben 27. günde yakaladım bence devam et regl olana kadar,adete yakın yumurtluyor olabilirsin. 18. gün benim de 2. çizgim koyuydu ama diğeri kadar olmamıştı. 27. gün(yani dün)yaptığımda ilk çizgiden daha koyu çıktı
canım benimde bugüne kadar silikti bugün 21 günüm sen şimdi 27 demişsin benim adetten 2 gün önce oluyo elimde son 6 test kaldı nabayım
canım ama test bitiyor o zamana kadar yeni mi alayım hemen ya ne kadar güvenicem bilmiyorum bakalım kısmet dıyorum ya almayı düşünmüyorum artık 1 gun calısma yapar bır gun ara verırrım yapcak bısı yok . sinir oldum kendıme hem alete