- 22 Temmuz 2012
- 132
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.981
canım bende mucizevi bir şey olmadı bu sabah erkenden test yaptım, yaklaşık 1 saat sonra aşırı bel ve kasık ağrısıyla birlikte kanamam başladı ama hala şüpheleniyorum, üstüne görüyo olabilir miyim diye:) paranoyak oldum:) aslında adet gördüğüme sevindim çünkü aylardır çok düzensizdi bu ay sadece 2 gün gecikti.bu da iyi bir şey benim için :) e senin de sürekli pozitif çıktığına göre sen de hamiş olabilirsin? :) ya ben aslında bir kaç ay öncesine kadar bebek falan düşünmüyordum hiç, geçtiğimiz aylarda adet gecikmem çok olup da test falan yapmaya başlayınca testlerde bazıları silik çizgi falan çıkınca sevinmeye başladım, sonra kanda negatif çıkınca üzüldüm. demek ki içten içe istiyormuşum da haberim yokmuş :))
ben bir hafta daha test yapacağım. bakalım silikleşiyor mu... ben evlenmeden önce de çok istiyordum. evleneli üç ay oldu. ilk iki ay tutmadı. bu ay belki tutar. ama tutmazsa da yapacak bir şey yok. Rabbimin emanetidir o. istediğine verir. ama inşallah hamişimdir
düzene girmesi senin için çok güzel. vücut demek ki yavaş yavaş hamileliğe hazırlıyor kendini. isteyen herkes hayırlısıyla hamiş olsun.