- 1 Nisan 2012
- 200
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.681
selam arkadaşlar adetime 4-5 gün var iki gündürovulasyon testimde pozitifi görüyorum hatta bugunki testım de T çizgisi C den daha koyuu, beyaz akıntım da var . sizce nedennnnn ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu test negatif...12 gun derken, ne zamandan beri...bir de hangi saatlerde yaptiniz?
Eki Görüntüle 433336
kızlar bende loboquick ovulasyon testini kullanıyorum.12 gündür test hep böyle çıkıyor.sizce de bi gariplik yok mu.ben anlayamadım.ne anlama geliyor şimdi bu test.yardımcı olabilecek var mı
evet naz gitti gidiyordan aldım.adetim bitti testi yapmaya başladım.her gün mü aynı çıkar test sinir etti beni.hala bu şekil çıkıyo.neyse ben çalışmalara devam ettim yine de.hayırlısı artık:)teşekkürler bu arada
evet naz gitti gidiyordan aldım.adetim bitti testi yapmaya başladım.her gün mü aynı çıkar test sinir etti beni.hala bu şekil çıkıyo.neyse ben çalışmalara devam ettim yine de.hayırlısı artık:)teşekkürler bu arada
kızlar bunu bugün yaptım durum nedir sizceEki Görüntüle 435594
yumurtlamissin
bende ovulasyon testi yapmaya başladığım 4.günde çift çizgiyi(koyu) gördüm ama o gün endoskopi ile yapılan biyopsi sonucunu aldım ve tedaviye başlamak zorunda kaldım o nedenle çaışma yapmadım ama benim merak ettiğim birşey var kızlar benim test çizgisi kontrolden daha koyu çıktı bir anormallikmi var
yumurtlamissin
kızlar sanırım bu yumurtlayacağım annlamına geliyor.T çizgisi daha koyu.dünü değerlendirmiştik.ben bugünü değil yarını değerlendirmeyi düşünüyorum.ne dersinizEki Görüntüle 436216
ben onu aldım canım ve ilk denememde hamile kaldım.daha öncesinde netten hesaplıyordum meğer erken yumurtluyormuşum.testler sayesinde gördm
insallah bu sabah calismissindir
bi de sen bu testleri degistir. test kontrolden daha koyu ama kontrol cizgisi de pek bi soluk bir onceki teste gore...cubuk testler var, bulabilirsen onlardan almaya calis, ama insallah gerek kalmaz