- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.421
kızlar yumurta akı gibi olan akıntda yumurtlamamı oluyor yoksa yumruta çatlamasımı.hangi durumda gelir bu akıntı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yumurta akı gibi olan akıntda yumurtlamamı oluyor yoksa yumruta çatlamasımı.hangi durumda gelir bu akıntı.
merhaba herkese
ovulasyon testlerinde 2.cizgi hep cikiyor mu? yani bugun 10.gunum.ovulasyon testi yaptim ve silik bi cizgi cikti. bu yumurtlamanin yakin oldugunu mu(yakin zamanda koyulasacak mi demek) gosterir yoksa hep cikar mi yumurtlama olmadiginda?
merhaba herkese
ovulasyon testlerinde 2.cizgi hep cikiyor mu? yani bugun 10.gunum.ovulasyon testi yaptim ve silik bi cizgi cikti. bu yumurtlamanin yakin oldugunu mu(yakin zamanda koyulasacak mi demek) gosterir yoksa hep cikar mi yumurtlama olmadiginda?
merhaba herkese
kızlar benimde adet döngüm genelde 28 30 32 diye değişiyo ve ilkkez ovulasyon testi kullanıyorum bu gün 13.günüm hala silik çizgi çıkıyo kopyu çift çizgi çıkmassa bu yumurtlamadığım anlamınamı gelir.ama bikaç aydır takip ediyorum yumurta akı kıvamında uzayan akıntılarım oluyo bugün başladı mesela ama testte ikinci çizgi silik yani bu negatif
selam kızlar banada bilgi verirmisiniz bu testler hergünmü yapılıyor
ve fiyatları ne kadar
dun regl olmam lazımdı olmadım gebelık test yaptım negatıf bugun evde gebelık testım yoktu onun ıcın ovulasyon testı yapayım dedım ve 2.cızgı sılıktı bunun anlam nedır?sızde de oldumu hiç...?
????????????????????????
akıntın varsa yumurtluyosunudur bence değerlendir bu günleri.çift çizginin koyu çıkmasını engelleyen durumlar varmış mesela testten iki üç saaat önce sıvı tüketmemen gerekiyomuş su içmicekmişsin sabah yapmıcakmıssın testi belki sen buna dikkat etmeden testi yaptın ve acık renk cıktı.
teşşekür ederim cevap için öncelikle.özellikle iki gündür çok dikkat ediyorum iki üç saat hiç sıvı tüketmiyorum öğleden sonra 3 4 arası yapıyorum bu gün 14.gün diğerlerine göre biraz daha koyu ama tam net değil.canım ya zaten düzenli ilişkimiz olamıyo malesef ayda iki üçü geçmiyo ilişkimiz o yüzden testi kullanıyom günü kaçırmim diye ama çıkmıyo ya napıcam
en garantisi çift çizgi çıktıgı sürece gün aşırı ilişki olmalı o zaman.çift çizgilerde kocayı rahat bırakma sen
canım ya keşke öyle bişey olsa hiç testle filan uğraşmam bukadar stres yapmam.çünkü sorunumuz zaten düzenli bi ilişkimizin olmayışı olamayışı diye kullanıyorum bu testi oyüzden günü kaçırmak istemiyorum
hım şehir dışında falan oluyor sanırım eşin...o zaman çift çizgiyle birlikte şu sünen akıntıda olursa o günleri değerlendir...bende 12 gündür yapıyorum ovulasyon testini hala çift çizgi çıkıyo bende bu yüzden gün aşırı çalışmalara devam ediyorum..ama senin durum farklıysa şu akıntı olayına dikkat et o günleri kaçırma