Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar yrn bat günüm ama adet olacakmışım gibi hiç ağrım sızım yok bugün sadece hani insan kabız olurda wc ye çıkamaz hafif bir ağrı olur karında onu hissediyorum şuan itibariyle ara sırada sol kasığımda ağrı oluo sizce liste başı olaraktan verebilirmiyim sizlere güzel haberler çok istiyorum ya inşallah Rabbim listemizdeki herkesin duasını kabul eder ve yüzlerimiz bir bir gülmeye başlar

benimde senin gibi hamileliğimi en cok hissettiren şey sürekli ıslaklıktı kokusuz ve öğrendimki hamileyim inşallah akıntılarının sebebi bebeğindir

cnmmmm ne yaptin guzelimmmm girdinmi foruma onuda bilmiyorum haberler iyi yonde olsun ins cnm

mrb kızlar ben geldim bugün kuzenimin nişanı vardı şehir dışındaydım o yüzden giremedim nete hiç bat tarihim bugündü benim ama gelen giden bişi yok şuanda sadece bel ağrısı çekiyorum bugünde bide akıntılarımda dvm ediyor gelcek heralde bugün yrn bekleyelim görelim o zaman

benimde senin gibi hamileliğimi en cok hissettiren şey sürekli ıslaklıktı kokusuz ve öğrendimki hamileyim inşallah akıntılarının sebebi bebeğindir

ayyy ağzından bal damlıyor wallahi arkadaşım inş. öyledir ama öğrenebilmek için beklemekten başka bişi yok sanırım

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ama sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum yeni uye olma sansım oldu.
bizde 3 aydır deniyoruz kızlar bu ay ılk kez ovulasyon testi ile denedik çift çizgiyi 13.gün gördük 12.de birlikte olduğumuzdan 14 de birlikte olduk genede gun aşırı kuralı bozulmasın dedik tabi doğru mu bilmiyoruz sizde doğru mu
benim sizden tek bir farkım var eşim gemide kaptan ve 2-3 gune gidecek sonra bekledeyumurtalama dönemine denk gelsin :))

krdy doğru hatırlıyorsun ben yeni oldugum için en başından oralarına kadar okudum ve dediğin gibi regli tarihinden bir gun önce ovulasyon testi pozitif çıkanlar sonrasında gebe oluyorlar .aama gebelik testınde çıkmıyor.bence elinde varsa ovu. varsa yapabılrırsısn ve belirtilerin gebelik belirtisi en yakın arkdaşım hep ssöyler adet ağrısı gibi ağrın olacakaynı hıç farkı yok.
inşallah hepimizin istediği bebiişlerimiz gelir.

Krdy yarin mujdeyi bize ver guzelim seninle baslayalim ins

merhaba gurbet guzeli ben aranızda yenıyım bizde 3 aydır deniyoruz bu seferden umutluyum :))
benimde sat tarhi mi ekler misin bende aranıza katılıcam bu listedekiler içinde dua ediyorum hepimiz annecik olucaz
sat:05 ocak

ay kizlar tablo yapalim kim ne zaman bati diye bnden basliyim
nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012
cerol05.01.2011
yszdim guzelim

Son düzenleme:

merhaba gurbet guzeli ben aranızda yenıyım bizde 3 aydır deniyoruz bu seferden umutluyum :))
benimde sat tarhi mi ekler misin bende aranıza katılıcam bu listedekiler içinde dua ediyorum hepimiz annecik olucaz
sat:05 ocak

hosgeldin cnm ins eylul topiginde hamislgimizi paylasiriz guzelim dayanamdim eylul topigin actim guzelim ins bebegimiz gelir hayirlisiylaaa

ay kizlar tablo yapalim kim ne zaman bati diye bnden basliyim
nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012
cerol05.01.2011
guis28.12.2011
yszdim guzelim

hosgeldin cnm ins eylul topiginde hamislgimizi paylasiriz guzelim dayanamdim eylul topigin actim guzelim ins bebegimiz gelir hayirlisiylaaa

çok iyi yapmışssın hepimiz ordan devam ederiz artık bu listekiler hepimiz bebişlerimize kavuşucaz buna inanıyorum ben sizlerde inan enerjimiz kuvvetli olsun

mrb kızlar
ben ekart oldum yani beklenmeyen kırmızılar bugün ziyarete geldiler beni bu ayda tutmadı oysaki çok umutluydum bu aydan evliliğiden bu yana ilk defa belirtileri bu ay hissetmiştim oysaki demek ki psikolojikmiş yrn da doğum günüm ama hiç mutlu değilim (( yinede eşim için kendimi toparlamak zorundayım sanırım offf poffff çok üzgünüm çok (((((

Cok uzgunum((( oysaki senden umutluydum cnm bu sefer dahada dikkatli olacaksin yapmadiklarini yapacaksin ocakta kalacaksin ins hamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…