Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mrb kızlar
ben ekart oldum yani beklenmeyen kırmızılar bugün ziyarete geldiler beni bu ayda tutmadı oysaki çok umutluydum bu aydan evliliğiden bu yana ilk defa belirtileri bu ay hissetmiştim oysaki demek ki psikolojikmiş yrn da doğum günüm ama hiç mutlu değilim :KK43:(( yinede eşim için kendimi toparlamak zorundayım sanırım offf poffff çok üzgünüm çok :KK43:(((((

canım çok üzüldüm yaaa....
İnşallah bidahaki aya. Bu ay keçiboynuzu pekmezi al sabah akşam birer kaşık içsin kocacın...Aktarlarda var yada Koska dan al onlarınki güzel oluyo.. Ciddi anlamda sperm çoğaltıyo benim gözlemlerime göre ..
İnş. Sıradakilerden güzel haberler alırız....

nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif:KK50:
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012
cerol
05.01.2011
guis
28.12.2011

hiç yakışmadı o sonuç onca belirtilerden sonra ama napalım psikolijikmiş yapacak bişi yok gibi şu kırmızılarda misafir olmaya her ay utanmıyorlar insan 9 ay 10 gün boyunca uğramaz seyahate falan çıkar dimi ama herşeyde var bir hayır önümüzdeki maçlara bakıcaz artık pozitif olmayı bugün öğrenebildim dünden sonra inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberleri alırız bir bir kızlar sizlerden umutluyum ben hayırlısı bakalım ayrıca bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım ama her şeyden önemlisi eşimi çoookkk seviyorum ve akşama benim için yapacak sürprizleri dört gözle bekliyorum

hiç yakışmadı o sonuç onca belirtilerden sonra ama napalım psikolijikmiş yapacak bişi yok gibi şu kırmızılarda misafir olmaya her ay utanmıyorlar insan 9 ay 10 gün boyunca uğramaz seyahate falan çıkar dimi ama herşeyde var bir hayır önümüzdeki maçlara bakıcaz artık pozitif olmayı bugün öğrenebildim dünden sonra inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberleri alırız bir bir kızlar sizlerden umutluyum ben hayırlısı bakalım ayrıca bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım ama her şeyden önemlisi eşimi çoookkk seviyorum ve akşama benim için yapacak sürprizleri dört gözle bekliyorum

cnm iyiki dogdun iyiki aramizdasin ins numuzdeki ay olacak cnm tuyolari veririz sana tecrubeli anne olaraktan

iyiki doğdun canım ..

Her şerde var bi hayırr... Üzülmemek lazım çok fazla... Ben adet olunca hafiften yıkılıyorum sonra yumurtlama dönemine kadar sorunsuz yaşıyorum :KK70: ondan sonra yine sıkıntılarım başlıyo ,:))
Ben de doktora gittiğimde ağlamıştım doktorda ayyy canım sen çocukları çokmu seviosun demişti..yaramaz çocukları çok sevmediğimden evet diyip yalan söyleyemedim.Eşimi çok seviyorum demiştim :)))
İyiki onlar yanımızdalar sağlıklılar ağız tadımız var bunlara şükür..Bebişlerimiz elinde sonunda gelicekler yeterki biz anne baba olmak için hazır bulunalım yeter

tşk. ederim iden cim haklısın iyiki yanlarımızda halden anlayan bizi rahatlatabilen eşlerimiz var sorumsuz kaba olsalardı o zaman işimiz daha zor olurdu bebişlerimiz biraz daha hasret bırakıyorlar kendilerini bizlere daha çok sevelim özlemini çekelim istiolar sanırım ama gelir inş. bir gün bizimde kucaklarımızı doldururlar yeni yılda inşallah

nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012
cerol
05.01.2011
guis
28.12.2011
ALLAHIM geirde kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn
askinadilenciyim_476061252_bd08226401.jpg

canım doğum gunun kutlu olsun nice senelere yeni yaşın sana bebek getirsin anne olmayı nasip etsin inşallah.
herşeyde hayır vardır belkide eylul bebği değilde ekim bebeği olmak istedi :))))

nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012
cerol
05.01.2011
guis
28.12.2011

aminnn yarın minik gelinden guzel haberleri alırız inşallah

nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012
cerol
05.01.2011
guis
28.12.2011
nuripekk29.12.2011
ekledim nuripekk

benide listeye ekleyin iyi gelir belki:)çok yazamasamda takip ediyorum.benim bat 15 ocak.bu ay 3.ayımız olucak inşallah son olur ve bebişşş olurrrr:KK9:

Kizlar birlesmenin uzerinden tam 10 gunde dun gece 21.30 da gayet pembe beyaz akinti ile beraber lekem geldi ins bu yerlesmedir implasyon kanamasidir 3-4 aydir 26 gunde bir oldum galiba bu sefer bebegim gelecek ole umud ediyorum bekleyip gorucez ins cumaya kadar devam etmesse cuma sabahi test yapip mujdeliycem sizi insALLAH
karnima ince agri girdi igne gibi batmalar oldu

pardon ben şu ovulasyonu bitürlü anlamadım:KK43: ilk defa kullanıcam ilk kullanmaya ne zaman başlıyım??*

Adetin bittikten sonra her gün aynı saatte yapıcaksın testi.İlk idrarla olmıck ama 3 saat sıvı tüketmeyip sonrasında yapıcaksın.İki çizgide aynı koyulukta yada T çizgisi daha koyu olduğunda yumurtlama 24-36 saatleri arasında gerçekleşicektir.

5 test takip icin yeterli olur mu acaba??

Yok canım aslında 5 testle yakalaman çok zor benim yumurtlama ağrım olduğunda hakikaten yumurtlama ağrısımı die yaptım da yakaladım yoksa 5 çok az bi rakam.Gitti gidiyordan 30 artı 10 gebelik testi hediyeli testler var hemde o 5 test parası kadar.İstersen ordan sipariş ver.

Kizlar birlesmenin uzerinden tam 10 gunde dun gece 21.30 da gayet pembe beyaz akinti ile beraber lekem geldi ins bu yerlesmedir implasyon kanamasidir 3-4 aydir 26 gunde bir oldum galiba bu sefer bebegim gelecek ole umud ediyorum bekleyip gorucez ins cumaya kadar devam etmesse cuma sabahi test yapip mujdeliycem sizi insALLAH
karnima ince agri girdi igne gibi batmalar oldu

Bende senden umutluyum...İnşallah bu ay son olur hepimiz için...Benimde evde test var yaa rahat duramıyorum..Sabah kendimi evden zor atıyorum dışarı.Biraz daha beklesem kesin yapcam ama diyorumki el adama bi tarafıyla güler tam bir hafta var Bata Yumurtlama günüm 20 Aralık.Tahminimce C.tesi dayanamıcam ve yapıcam :KK70: Ve yine negatif çıkıcak :)))

X