- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.341
ben adete yakın da denemiştim meraktan
yine silik çıktı
inşallah kopkoyuyu da görürsün ferdam o son günler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adete yakın da denemiştim meraktan
yine silik çıktı
inşallah kopkoyuyu da görürsün ferdam o son günler..
canım arkadaşım
ovulasyonda tek çizgi yok
negatifse silik çıkıyor zaten hep
bende hiç tek çizgi görmedim
arkadasım bugunkı testının sonucunu merak ettım umarım gırıp yazarsın ben yaptım 13.gun yıne sılık ama dunku kadar cok degıl yanı bakan rahatca görebılır dun yok gıbı bıseydı belkı yarın daha ıı olur dıye umut edıyorum bıde beyaz akıntı basladı bende bugun oyuzden umutlandım testı sabırsızlıkla bekledım ama yıne sılık
lütfen biri bana da yardımçı olsun bende 4 gündür silik görüyorum sizce koyulaşırmı çünkü daha 11 günüm bu gün adetimin 11 günü
arkadasım bugunkı testının sonucunu merak ettım umarım gırıp yazarsın ben yaptım 13.gun yıne sılık ama dunku kadar cok degıl yanı bakan rahatca görebılır dun yok gıbı bıseydı belkı yarın daha ıı olur dıye umut edıyorum bıde beyaz akıntı basladı bende bugun oyuzden umutlandım testı sabırsızlıkla bekledım ama yıne sılık
arkadaşlar bende aynı markayı kullanıyorum.Geçen ay başladım testlere,13. günde başlamıştım fakat hergün testleri yaptığım halde bende ikinci çizgiyi hiç net göremedim.
bir ay daha deneyeyim dedim ki dün gece yani 16. günde gördüm.Bugün 17. gün T çizgisi biraz silikti.
Ama bu ay biraz daha kullanma klavuzuna göre uyguladım.1 Saat erken yapsam düşüncesi yapıyordum sıvı tüketiminide pek umursamamıştım.
Bu ay daha takip şeklinde yaptım.
Bende sizin gibi panik olmuştum yumurtlamıyor muyum diye.
Allah hepimize güzel haberler nasip etsin..
canım bana tercüman olmuşsun aynen dün akıntım vardı umutlandım yaptım ikinci çizgi var ama silik bugün 7 de yapıcam benim bugün 15.gün olacak birlikte yumurtlucaz bu gidişle umarım bu ay birliktede tuttururuz . bizde dün çalışamadık bugünden umutluyum artık inşallah koyulaşırda içim ferahlar yumurtladıysam ve kaçırrsam diye içim içimi yiyor
ya ben dün dr gittim çatlama başlamış ama evde yaptığım test hala silik çıkıyor ben bu testi gittigiyorda aldım eee ben teste güvenseydim günümü kaçırırdım sice ne kadar güvenilir şimdi o kadar PARA VERDİM
boşuna gitti
testin adı LABOGUİCK ZATEN ilk cizgi bile zor cıkıyo sonra ikinçisi bi 6 7 dakkayı buluyo çıkması ama silik hatta ilkde o kadar koyu değil
canım ben dayanamadım 18:20 de yaptım 14.gun sen 1 gun önden gıdıyorsun
akıntım bayaz akıntım yıne var bugunde ama hala cızgı sılık aynı dunku gıbı
allahım kaldı bu ay pazar gunu eşim gıdıyor
bakalım senın cıkar ınsallah koyu cızgı
ay su bıle ıcmıyorum gun boyu cıksın dıye
haber verırsen sevınırım bıde senın adet döngunde uzun galıba 30 falan benım gıbı
testin adı LABOGUİCK ZATEN ilk cizgi bile zor cıkıyo sonra ikinçisi bi 6 7 dakkayı buluyo çıkması ama silik hatta ilkde o kadar koyu değil
canım yaptım hemen yazıyorum maalesefki ikinci çizgi yine silik. kürtajım var birtane bebek gelişmedi ne yazıkki ondan önce 28 güzü şaşmazdı. sonrasında ilki38. gün oldu 2.si 28.gün 3.sü 31 gün oldu yani adet döngüm sapıttı o yüzden teste başladım giderek uzadığı için 16. gün yada 17. güz yani yarın yada pazar bekliyorum çift çizgiyi. eşin nereye gidiyor kıymam çift çizgiyi göremesende pazar çalış malum yaşabiliyormuş spermler :26:
ya benıde sınır ettı bu testler dıger arkadasın dedıgını okuduysan aynı marka ve yanlıs cıkmıs onunkı bızdedemı sorun var acaba
eşim ist a gıdıyor 3 hafta iş geregı
ben kasıma kaldım yanımda olsa hıc dert etmıcem 20.gun koyulassın nolcakkı
napayım kısmet yarın da yapcam sonra yapmayı dusunmuyorum test falan yarında yapınca yazarım ben yıne
benımde
29
30
32
son adet döngum bu aralarda oluyor sanırım bellı gunu yok