Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar mrb:KK71::KK71::KK71:

ben bu ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok idrarla yapılan testlerden mi alsam yoksa tükrük yoluyla yapılan testtenmi alsam karar veremedim sizce hangisi alsamm:26: bir de bu çift çizgiyi görüncemi ilişkiye giricez yani çift çizgi demek yumurtladma başladı anlamına geliyor değilmi???

cnm merhaba ben tükürükle olanlardan hiç kullanmadım idrar kitlerinden kullanıyorum,memnunumda.testlerde positifi gördüğünde 24-36 saat içinde yumurtlama olacak anlamına geliyor.yani aslında çalışma positifi görmeden 1 gün önce ve bir gün sonra olursa çok daha yüksek olur şansın:)

kızlar naber 2 gündür pek sessiz topik:) buarada ben cumartesi çift kalın çizgiyi yakaladım ama malesef sadece dün çalışabildik ondan öncede perşembe çalışma olmuştu:KK69: yani arada 2 gün olmadı malesef ama çift çizgiden 24-36 saat snr çatlıyorsa yumurta belki yakalamışızdır:)çünkü çalışma olduğunda kasığımda çok sızlama vardı ama bugün bişey yok çatladı yumoşlarım sanırım:))))sizden naber varmı belirtileri başlayan???? cibeldemiroğlu cnm nasılsın? 123m naptın cnm çizgiler koyulaştımı???

kızlar naber 2 gündür pek sessiz topik:) buarada ben cumartesi çift kalın çizgiyi yakaladım ama malesef sadece dün çalışabildik ondan öncede perşembe çalışma olmuştu:KK69: yani arada 2 gün olmadı malesef ama çift çizgiden 24-36 saat snr çatlıyorsa yumurta belki yakalamışızdır:)çünkü çalışma olduğunda kasığımda çok sızlama vardı ama bugün bişey yok çatladı yumoşlarım sanırım:))))sizden naber varmı belirtileri başlayan???? cibeldemiroğlu cnm nasılsın? 123m naptın cnm çizgiler koyulaştımı???

canımmmmmmmmmmm :))iyiyim saol sen nasılsın :)) belırtı fln yok cnm yaa aynı valla :) bnde senın gıbı oldum çift çizgti yakalamıştım o gece kustuk :KK43:( sonra dıe gun bı daha yaptım test daha da kırmızıılaşmıştı o gece yapmıştık bakalım
ınş tutmuştur cnm :13::13:

kızlar hamileyimmm :KK66: oyüzden testler hep pozitifmşş kan verdim cumartesi değer 104 çıktı alah sizede nasip etsin bu arada presedd kullandım sadece 2 kere

kızlar hamileyimmm :KK66: oyüzden testler hep pozitifmşş kan verdim cumartesi değer 104 çıktı alah sizede nasip etsin bu arada presedd kullandım sadece 2 kere

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: tebrik ederim cnm kaçıncı gün positif çıkmaya başladı tekrar testin???adetine kaç gün vardı anlat bizede umut olsun:)))))

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: tebrik ederim cnm kaçıncı gün positif çıkmaya başladı tekrar testin???adetine kaç gün vardı anlat bizede umut olsun:)))))

masal nazcım sana bişey sormak istiyorum bende adetim bittiğinden beri testi kullanıyorum bende de sürekli çift çizgi çıkıyor bir anlam veremiyorum acaba bende mi hamileyim senin adet geçtikten sonramı anladın canım?

masal nazcım sana bişey sormak istiyorum bende adetim bittiğinden beri testi kullanıyorum bende de sürekli çift çizgi çıkıyor bir anlam veremiyorum acaba bende mi hamileyim senin adet geçtikten sonramı anladın canım?

cnm seninkide kalın çizgimi çıkıyor hep koysana fotolarını:)inş sende hamişsindir hamişlerimiz başlasın gelmeye:))))

kızlarrr selamm bende ovulasyon testi kullanıyorum şu preseed var ya ondan aldım onun yanında gelen tstlerden gerçekten hiç doğru düzgün göztermiyor şu testler ya muhtemelen onun yüzünden yumurtlama günümüde kaçırdım sanırım bakalım hayırlısı yalnız kızlar preseedin yanında olan testlere güvenmeyin derim ..bu arada masal naz tebrikler tatlım hayırlı olsun hamişlğin darısı başımıza olsun :nazar::nazar::nazar:

kızlar ben bu ay film çekildiğimden ovülasyonu 21.gün yaptım geç yumurtluyom diye resmde ekledim hep 2 net çizgi vardı 25.günde netti kan verdim bugünde değerim 235 olmuş 2 gün önce 104 dü cuma gidicem doktora inşallah kesede vardır bu arada presseedin gebelik testide ovülasyon testide beş para etmez hep negatif çıktı ben wondfo kullandım o çok iyi preseedide 12.gün ilk beraberlikte kullandım o gün kalmışım zaten bidaha yakınlaşma olmamıştı

kızlar ben bu ay film çekildiğimden ovülasyonu 21.gün yaptım geç yumurtluyom diye resmde ekledim hep 2 net çizgi vardı 25.günde netti kan verdim bugünde değerim 235 olmuş 2 gün önce 104 dü cuma gidicem doktora inşallah kesede vardır bu arada presseedin gebelik testide ovülasyon testide beş para etmez hep negatif çıktı ben wondfo kullandım o çok iyi preseedide 12.gün ilk beraberlikte kullandım o gün kalmışım zaten bidaha yakınlaşma olmamıştı

masal naz bencede tatlım preseedin ov.testide berbat gebelik testide ...yanılttı beni bu ayyy :KK47:

cnm seninkide kalın çizgimi çıkıyor hep koysana fotolarını:)inş sende hamişsindir hamişlerimiz başlasın gelmeye:))))

canım hep kalın çift çizgi anlamadım gitti bu kadar kısa sürede hemen tutarmı bilmiyorum ama kafam karıştı yaniii:95:

cnm gözün aydın değerinde çok güzel artmış:)bebişin kesesini ve kalp atışlarını duymak nasip etsin sana allah:))) bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olur:))))sıra sıra dizileleim ardından:):KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bblau nerelersdesin ?ben hala ovitesti yapya devam ediyorum ..ama geçen ay hsg çekildim ve şok sağ tüp kapalı çıktııı...bu ayda preseedi kullandım bakalım faydası olcakmı olmadı doktor yolları ..sen neler yapıyorsun ..kimyasaldan sonra hamiş kalabildin mi acaba ?öpüyorummmmmm

cnm takma kafana bende 3aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama olmadı malesef daha:)ama ondan önce hamile kaldığımda ne ovulasyon nede başka bişey kullanmadım...hayırlısı nezmansa ozaman gelir bebişin:)

ay inşallah canım hepimizin gelir
ben bugün daha iyiyim dünkü karamsarlık kalmadı bir günde toparladım çok şükür. bu ay yine devam ovulasyona geçen aydan kalanlar var bu ayda onları yapayım birdahaki aya inşallah ihtihyacım kalmaz artık umuyorum:KK1:

ay inşallah canım hepimizin gelir
ben bugün daha iyiyim dünkü karamsarlık kalmadı bir günde toparladım çok şükür. bu ay yine devam ovulasyona geçen aydan kalanlar var bu ayda onları yapayım birdahaki aya inşallah ihtihyacım kalmaz artık umuyorum:KK1:

karamsarlıkmı :)ben napim cnm ya 1 yıldı oldu hala yok gelen giden:)hepimiz hamiş olcaz burda inş:)sonra bebişlerimiz için topik acaeız hayırlısıyla:)

Ovulasyon testinde sadece açık pembe çizgiyi yakalamış ve o günlerde de çalışmıştık. BAT'ım 4 Mayıstı. 6 gün geçti ve dün kan testi yaptırdım b-hcg 0,51 :KK43: Yani açık pembe çizgiye güvenmeyelim... Adetim neden bukadar gecikti bilmiyorum ama düzenim de bozulmuş oldu bu ay konuya fazla yönelmemeye karar verdim...

X