- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 14
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.161
insanların duygularıyla neden oynarlar anlamam
ya biz ne umutlarla yapıyoruz o testleri birde boyle görünce daha çok umutlanıyoruz...
ay cnm ya inş.hamişsindir:) peki dün gördüğün çizgiden farklımı bugün gördüğün çizgi?gebelik testindeki çizgi yani?
ayçok güldüm yok bide şöyle bişey var test yapıyoruz olmayan çizgiyi biz görüyoruz sonra adet oluyoruz acaba üstünemi gördüm diyoruz adet olsak bile inanmıyoruz yani üşütmezsek iyidir artık
ayyy sorma
ben testi yapıyorum her türlü ışıkta bakıyorum..
sanki güneş ışığında bakınca olmayan çizgi çıkacak gibi..
altına mum yakıyorum oyle bakıyorum..
sonra bkkarken bakarken bi anda hayal görüyorum bi an görür gibi oluyorum..
tamam diyorum var işte arada görünüyo
sonra başımı çeviriyorum bakıyorum her yerde yandaki tek çizgi....
bir nevi halüslasyon gördüğümüz...
canım dün çıkan çizgim nasıl biliyomuun gözüküyor ama okadar silikki dikkatli bakınca gözüküyo ışığa tutmadan seninde böyle oldumu hiç yaptığım testte çubuk test olanlar
ayçok güldüm yok bide şöyle bişey var test yapıyoruz olmayan çizgiyi biz görüyoruz sonra adet oluyoruz acaba üstünemi gördüm diyoruz adet olsak bile inanmıyoruz yani üşütmezsek iyidir artık
valla aynen cnm ya yazık ben alıştımda eşim artık bıktı testlerden...geçen gün kardeşim ovulasyon testimi görmüş eşimde ona heyecanlanma o yumurtlamak içinmiş diyo gebelik için diil:)kafayı yedi adamcaz genç yaşta:)
benim eşimde o ne öyle kürdan gibi diyo
siz nezmandır istiyosunuz cnm?benim 1yıl doldu ama hala yok bir kere hamile kaldım ama malesef kürtaj oldum
canım ben hiç çubuk test yapmadım.....
inşallah pozitiftir....
3.5 yıl oldu canım geçen yıl hamile kaldım kalbi durdu malesef bu ayda rahim filmi çekildim yapışıklık olmuş rahimde dr adet ol gel dedi bakalım ne yapıcak[/QUOT
hayırlısı cnm inş.bebişlerimize kavuşuruz ben tedavi falanda görmüyorum geçen ay bi prof. gittim muayeneye eşimin sonuçlarıyla beraber oda herşey normal bırak nezaman olursa ozaman gelsin bebeğin dedi :)bende beklicem bakalım ekim ayına kadar ondan sonra tekrar gitcem aynı doktora:)
Eki Görüntüle 191182 Eki Görüntüle 191181 Eki Görüntüle 191180
kızlar günaydın biraz önce yaptım testimi 19.günüm sanırım yumoşların keyfi gelmiş:)sizce nasıl???
çok guzeller beğendım :)) başla çalışmalara cıcım :)) hadi beklıyourm :))
Eki Görüntüle 191182 Eki Görüntüle 191181 Eki Görüntüle 191180
kızlar günaydın biraz önce yaptım testimi 19.günüm sanırım yumoşların keyfi gelmiş:)sizce nasıl???
ayy çok sevindim senin adına ya malesef bende hala tık yok ne oldu bana bu ay ya çok moralim bozuldu.şimdi bugün çift çizgi çıktı ise yumurtlama bugünmü oluyor.ben ertesi gün oluyor diye biliyom yanlışmı biliyom.nnihal canım sana zahmet yarında test yaparmısın çünkü ben geçen ay 2 gün üst üste çift çizgiyi gördüm sonra çizgi hafifleşti.sendede öyle olacak mı 2 gün çift çizgi görünecekmi onu çok merak ediyorum.
ayy çok sevindim senin adına ya malesef bende hala tık yok ne oldu bana bu ay ya çok moralim bozuldu.şimdi bugün çift çizgi çıktı ise yumurtlama bugünmü oluyor.ben ertesi gün oluyor diye biliyom yanlışmı biliyom.nnihal canım sana zahmet yarında test yaparmısın çünkü ben geçen ay 2 gün üst üste çift çizgiyi gördüm sonra çizgi hafifleşti.sendede öyle olacak mı 2 gün çift çizgi görünecekmi onu çok merak ediyorum.
kızlar selam ben bu sabah itibariyle regl oldum bu sefer çok canım sıkıldı. ovulasyonda kullandım ama tutmadı işte. aranızda ovulasyonla tutturamayıp sonraki aylarda gebe kalanlar varmı acaba. eşimi bu hafta içi doktora gönderiyorum bi testlerini yaptırma vakti geldi. ben gittiğimde bende bi sorun görülmemişti. açıkcası tırsıyorumda bugün moralman çöküğüm