Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayçok güldüm yok bide şöyle bişey var test yapıyoruz olmayan çizgiyi biz görüyoruz sonra adet oluyoruz acaba üstünemi gördüm diyoruz adet olsak bile inanmıyoruz yani üşütmezsek iyidir artık

ayyy sorma
ben testi yapıyorum her türlü ışıkta bakıyorum..
sanki güneş ışığında bakınca olmayan çizgi çıkacak gibi..
altına mum yakıyorum oyle bakıyorum..
sonra bkkarken bakarken bi anda hayal görüyorum bi an görür gibi oluyorum..
tamam diyorum var işte arada görünüyo
sonra başımı çeviriyorum bakıyorum her yerde yandaki tek çizgi....
bir nevi halüslasyon gördüğümüz...

canım dün çıkan çizgim nasıl biliyomuun gözüküyor ama okadar silikki dikkatli bakınca gözüküyo ışığa tutmadan seninde böyle oldumu hiç yaptığım testte çubuk test olanlar

ayçok güldüm yok bide şöyle bişey var test yapıyoruz olmayan çizgiyi biz görüyoruz sonra adet oluyoruz acaba üstünemi gördüm diyoruz adet olsak bile inanmıyoruz yani üşütmezsek iyidir artık

valla aynen cnm ya yazık ben alıştımda eşim artık bıktı testlerden...geçen gün kardeşim ovulasyon testimi görmüş eşimde ona heyecanlanma o yumurtlamak içinmiş diyo gebelik için diil:)kafayı yedi adamcaz genç yaşta:)

benim eşimde o ne öyle kürdan gibi diyo

siz nezmandır istiyosunuz cnm?benim 1yıl doldu ama hala yok bir kere hamile kaldım ama malesef kürtaj oldum

3.5 yıl oldu canım geçen yıl hamile kaldım kalbi durdu malesef bu ayda rahim filmi çekildim yapışıklık olmuş rahimde dr adet ol gel dedi bakalım ne yapıcak

Eki Görüntüle 191182 Eki Görüntüle 191181 Eki Görüntüle 191180

kızlar günaydın biraz önce yaptım testimi 19.günüm sanırım yumoşların keyfi gelmiş:)sizce nasıl???

ayy çok sevindim senin adına ya malesef bende hala tık yok ne oldu bana bu ay ya çok moralim bozuldu.şimdi bugün çift çizgi çıktı ise yumurtlama bugünmü oluyor.ben ertesi gün oluyor diye biliyom yanlışmı biliyom.nnihal canım sana zahmet yarında test yaparmısın çünkü ben geçen ay 2 gün üst üste çift çizgiyi gördüm sonra çizgi hafifleşti.sendede öyle olacak mı 2 gün çift çizgi görünecekmi onu çok merak ediyorum.

cnm merak etme benim geçen ay 23.gün çıktı koyu çizgiler:)normalde son iki aydır hep 19.gün oluyodu benimde çok moralim bozulmuştu ama oldu sonra:)merak etme sen mutlaka olur :)yaparım cnm tabi ama akşam üstü yapabilirim evde olmıcam sabahtan resminide koyarım buraya...ama bendede geçen ay iki gün çıkmıştı sonra silikleşmişti:)senin nasıl çizgiler cnm?

kızlar selam ben bu sabah itibariyle regl oldum bu sefer çok canım sıkıldı. ovulasyonda kullandım ama tutmadı işte. aranızda ovulasyonla tutturamayıp sonraki aylarda gebe kalanlar varmı acaba. eşimi bu hafta içi doktora gönderiyorum bi testlerini yaptırma vakti geldi. ben gittiğimde bende bi sorun görülmemişti. açıkcası tırsıyorumda bugün moralman çöküğüm

cnm ben bugünde yaptım ama ikinci çizgi düne göre silikleşmiş:)yani bugün yumoşum çatladı sanırım ...:)hadi bakalım sıra sende:)

cnm takma kafana bende 3aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama olmadı malesef daha:)ama ondan önce hamile kaldığımda ne ovulasyon nede başka bişey kullanmadım...hayırlısı nezmansa ozaman gelir bebişin:)

kızlar mrb

ben bu ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok idrarla yapılan testlerden mi alsam yoksa tükrük yoluyla yapılan testtenmi alsam karar veremedim sizce hangisi alsamm:26: bir de bu çift çizgiyi görüncemi ilişkiye giricez yani çift çizgi demek yumurtladma başladı anlamına geliyor değilmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…