Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

En önemli günde yapmamışsın :KK9:
26 gün süren siklusta 12 gün ovulasyon olması muhtemel o da 11. gün testte çıkardı, ya da 12. gün yapılan testte :KK1:
Ama 15. gün yumurta çatlamış haldeyse en kötü 14 yada 15. gün dediğin gibi. Yarını da bekle sonra test yap olmazsa bakalım...

11.gün yaptım hayatım o gün de yoktu...Enteresan olan ve benim kafamı karıştıran 8. ve 9.günde silik çizgi çıkıp da, sonradan koyulaşıcak diye beklerken 10 ve 11'de tamamen kaybolması..Neyse ki ov.testine güvenmemişim:))

Bakalım reglimi bekliyorum oldu olacak gibiyim 2 gündür ama gelmedi. Hayırlısı bakalım:)

cnm ben hiç umutlu değilimm, hamilelikle ilgili hiçbir hissiyatım yok yani olduğumu düşünmüyorum ama snn yaşadığın hayal kırıklığını anlayabiliyorum, nasip işte keşke elimizden başka bişey gelse

valla zormuş bu işler evlenmeden önce insan hemen isteyince olacak sanıyor. hayırlısı olsun hakkımızda

merhaba kızlar bende başladım ovulasyon testi yapmaya erken başladım ama 6. gün başladım bugün 8. gün olacak. adetlerim son 2 ayda 3 gün attı 24 te oluyordum 27 ve 26 güne kaydı. şimdilik testler negatif tabi ama silik çıkıyor ama ilk 5 dk dan sonra silik çıkıyor. bunlar hassas testler silikleri çizgileri ciddiye almıyorum tabi. ilk 5 dk da çıkan koyu çizgiyi görmem lazım diye düşünüyorum. birde laboquıck aldım ama iyi yorumlarda var kötüleride . bu bence kullanımdan kaynaklanıyor. kullandıktan sonra yarım saat sonra çıkan silikleri kayda değer bulmamak lazım diye düşünüyorum.

Ben de aynı markayı kullanıyorum adetim 30-32 gün civarında oluyor. 12 ve 13. günlerde 2. çizgi hiç çıkmadı. 14-15-16-17-18 de 1 dk sonra silik çizgi çıktı bugün 19. gün bugün de 5 dkdan sonra silik çizgi çıktı. Eğer yarın çizgi hiç çıkmazsa silik çizginin doğruluğuna inanacağım sanırım. Hiç koyu çizgi görmeden hamile kalan arkadaşlar var aramızda... Umarım senin çizgiler koyulaşır kafan karışmamış olur benim gibi :)

yine ben :KK61: kişisel durumumla konuyu fazla meşgul etmek istemiyorum ama öğlen pembe akıntım geldi tabi ben de hemen ped taktımi akşam oldu lavaboya gidiyorum geliyorum halaa tık yok bari şu ağrılar bitse artıkkk :97:

canım ınsallah yerlesme kanamasıdır insallah hamilesindir.
bu arada bende bugun dr gittim.yumurtalıklarıma baktı sol tarafta 2 tane yumurtam olusmus.biri 17mm dıgeride 11 mm mis.dr yarından ıtıbaren esınle gün asırı 3 gun iliskiye gir dedi.adetın olmazsa test yaptırmaya gel ya da adetın olursa adetin 2 veya 3 gunu gel dedi.insallah adetim olmazda hamile olurum.aminnn..
birde dr'a benım gecen aylarda adetın 13. - 14. günleri akıntım oluyor.yumurta catlıyor ondan mı akıntı gelıyor dedim.evet yumurta catlayınca akıntı gelir dedii.bilginize yani asetın 13 ve 14. günleri akıntı olursa bilinki yumurta catlıyor....

benimde bir sorum var kızlar ya en son mart'ın 13'ünde regl oldum ve nisan'ın 8'inde yumurtlama testi yaptığımda pozitif oldu yani 9'unda ilşiki oldu ve üstünden de 13 gün geçti regl gecikmesi de 9gün gecikti bugün kan verdim pazartesi çıkıcakmış evde test yaptım çıkmadı fikriniz nedir

Ben de aynı markayı kullanıyorum adetim 30-32 gün civarında oluyor. 12 ve 13. günlerde 2. çizgi hiç çıkmadı. 14-15-16-17-18 de 1 dk sonra silik çizgi çıktı bugün 19. gün bugün de 5 dkdan sonra silik çizgi çıktı. Eğer yarın çizgi hiç çıkmazsa silik çizginin doğruluğuna inanacağım sanırım. Hiç koyu çizgi görmeden hamile kalan arkadaşlar var aramızda... Umarım senin çizgiler koyulaşır kafan karışmamış olur benim gibi :)

ya varya eğer bu ay gebelik olmazsa bu markayı almıcam :)) dün silikti bugün çift çizgi çıktı yanındaki çizgi kadar koyu olmasada bariz çıktı bidaha yaptım oda aynı çıktı eğer becerebilirsem resim eklicem benim kafamı karıştırdı

canım ınsallah yerlesme kanamasıdır insallah hamilesindir.
bu arada bende bugun dr gittim.yumurtalıklarıma baktı sol tarafta 2 tane yumurtam olusmus.biri 17mm dıgeride 11 mm mis.dr yarından ıtıbaren esınle gün asırı 3 gun iliskiye gir dedi.adetın olmazsa test yaptırmaya gel ya da adetın olursa adetin 2 veya 3 gunu gel dedi.insallah adetim olmazda hamile olurum.aminnn..
birde dr'a benım gecen aylarda adetın 13. - 14. günleri akıntım oluyor.yumurta catlıyor ondan mı akıntı gelıyor dedim.evet yumurta catlayınca akıntı gelir dedii.bilginize yani asetın 13 ve 14. günleri akıntı olursa bilinki yumurta catlıyor....

cnm sabah adetim sonunda geldi :) doktora gitmen iyi olmuş en azından kafanda soru işareti yok. inşallah bu ay snn yüzün güler, topicte uzun zamandır hamile haberi alamıyoruz, morale ihtiyacımız var :KK66: ben de bir ay daha bekleyeyim diyorum, olmazsa öbür aya yeniden hormon tahlili yaptırmaya gidicem adetin 3. günü. tabi inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz hem senin hem benim için, hepimiz için :KK16::KK16::KK16:

cnm sabah adetim sonunda geldi :) doktora gitmen iyi olmuş en azından kafanda soru işareti yok. inşallah bu ay snn yüzün güler, topicte uzun zamandır hamile haberi alamıyoruz, morale ihtiyacımız var :KK66: ben de bir ay daha bekleyeyim diyorum, olmazsa öbür aya yeniden hormon tahlili yaptırmaya gidicem adetin 3. günü. tabi inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz hem senin hem benim için, hepimiz için :KK16::KK16::KK16:[/QUOT

canım cok üzüldüm.canın sagolsun.ınsallah öbür ay hamile kalırsın.

cnm bende bugün itibari ile regl oldum ama sevindim başka bir sorun olmadığına ve tabiki testlerinde doğru çıkmış olmasına:)ben ayın 5. yunurtladım demekki 4 nisanda iki çizgi aynı koyuluktaydı benim.bir gün snr yumurtam çatlamış demekki 14 gün sonra regl oldum yine:) bidahaki ay kesinlikle gebelik testi yapma tarihim yumurtladıktan sonraki 16.gün olcak:) daha önce yapmıcam....inş. hayırlısı olur ikimiz için mayıs ayı...sen nezaman yumurtluyosun cnm?

aynı şeyleri bende yaşadım sanki ben yazıyormuş gibi hissettim ben de 18 inde adet oldumhafif regly geldi.benimde tahminim ayın 5 inde yada 6 sında yumurtladım ayın 4 ünde kopkoyu idi testlerim ondan sonrada silikleşmeye başladı.ay bide ben yumurtlama testlerini yapmaya devam ettim ve her gün 2. çizgi çıkmaya devam ediyordu ben tam olarak günü anlamamıştım.ama bu ay çok bilinçli kullanacam geçen ay 22. gün yumurtlama oldu o yüzden bu ay 16. günden başlayacam kopkoyu çizgiyi gördüğüm günden itibaren başlayacam ilişkiye ve gün aşırı devam edecez. inşallah bu ay tutar.ve kopkoyu çizgiyi gördükten sonra 3-4 gün daha yaparım testi sonra bırakırım .bende öyle lh var ki adet olana kadar çift çizgi hep çıktı maşallah.hatta herkes hamile olabilirsin filan demişti ben de ne sevinmiştim kısmet artık......

Luteal faz genellikle 14 gün sürer. Foliküler faz, yani yumurtlamaya kadar geçen süre değişebilir ama çatlayan yumurta 14 günde atılır. Daha az sürmesi bir defekt olabilir arkadaşım....

evet bu kesin yumurtlama gününden hemen sonra 14. gün sonra regly oluyor herkes.

benimde bir sorum var kızlar ya en son mart'ın 13'ünde regl oldum ve nisan'ın 8'inde yumurtlama testi yaptığımda pozitif oldu yani 9'unda ilşiki oldu ve üstünden de 13 gün geçti regl gecikmesi de 9gün gecikti bugün kan verdim pazartesi çıkıcakmış evde test yaptım çıkmadı fikriniz nedir

İdrar testleri bazen adet gecikmesine rağmen doğru sonuç vermeyebiliyor. Arkadaşım hamile, regli 7 gün geckmişti nava marka testi yaptı pozitif çıktı. 9. gün laboquick marka testi yaptı negatif çıktı. Yaptığın zamanla ve testin markasıyla da ilgili olabilir. Haftasonu senin için zor geçecek sanıyorum bekleyemezsen başka marka bir testle sabah ilk idrarla test yap derim.

ya varya eğer bu ay gebelik olmazsa bu markayı almıcam :)) dün silikti bugün çift çizgi çıktı yanındaki çizgi kadar koyu olmasada bariz çıktı bidaha yaptım oda aynı çıktı eğer becerebilirsem resim eklicem benim kafamı karıştırdı

Ekleyebilirsen bakalım... 6 gündür silik çizgi çıkıyor :KK43:

mehaba kızlar

al birimizi vur ötekimize,

33.gün bugün test yaptım alışık olduğum tek çizgi :KK70: yadırgamadım bu sefer, ama şu regl olayını halledemedikçe ben hamile falan kalamam,
geçen ay onestep almıştım memnun kaldım, bu ay wondfo marka bişi aldm, preesed kullanmayacağım. belli ki yolunda gitmeyen birşey var, bu halde bile bile 2.kürtaja yelken açmayayım.

mehaba kızlar

al birimizi vur ötekimize,

33.gün bugün test yaptım alışık olduğum tek çizgi :KK70: yadırgamadım bu sefer, ama şu regl olayını halledemedikçe ben hamile falan kalamam,
geçen ay onestep almıştım memnun kaldım, bu ay wondfo marka bişi aldm, preesed kullanmayacağım. belli ki yolunda gitmeyen birşey var, bu halde bile bile 2.kürtaja yelken açmayayım.

Canım 3 aydır adetlerim sürekli gecikiyordu bu ay yoluna girdi. Ben şifayı bal tarçın çörek otu küründe buldum. Bu ay nihayet günümde oldum. Birz da kilo verdim,bunun da faydası var. Bu ay da soğan kürü deneyeceğim.Fayda olur inşallah.
Sen de dene istersen.....

Canım 3 aydır adetlerim sürekli gecikiyordu bu ay yoluna girdi. Ben şifayı bal tarçın çörek otu küründe buldum. Bu ay nihayet günümde oldum. Birz da kilo verdim,bunun da faydası var. Bu ay da soğan kürü deneyeceğim.Fayda olur inşallah.
Sen de dene istersen.....

canımmmmm çok şükür allahıma bugün geldi nasıl bir rahatladım bilemezsin çok şükür, :) 34. gün mü yoksa 35 mi bilmiyorum, geçen ay 35. günde olmuştum, soğan kürü mü tamam olur deneyeyim nasıl yapıcam, sen regl oldun mu ki ?

canımmmmm çok şükür allahıma bugün geldi nasıl bir rahatladım bilemezsin çok şükür, :) 34. gün mü yoksa 35 mi bilmiyorum, geçen ay 35. günde olmuştum, soğan kürü mü tamam olur deneyeyim nasıl yapıcam, sen regl oldun mu ki ?

Evet canım ben de bugun regl oldum. Daha doğrusu lekelenme başladı. Bu da yeni adet hayatımda lekelenerek adet görmedim, 1-2 aydır da bu çıktı. Herhalde regle dönecek...
Soğan kürünü adet bitiminden sonra 7. gün başlayıp 15 gün içiyormuşsun.
Kahverengi kabuklu beyaz soğan var ya, onu 4e bölüyoruz kaynamış klorsuz suya koyuyoruz 5 dk. kaynatıp, ılıtıp içiyoruz. Öğle, akşam ya da akşam ve yatmadan.
Her seferinde taze yapılıp içiliyormuş.
Ben reglim biter bitmez başlayacağım.
7. günü beklemeyeceğim.

Evet canım ben de bugun regl oldum. Daha doğrusu lekelenme başladı. Bu da yeni adet hayatımda lekelenerek adet görmedim, 1-2 aydır da bu çıktı. Herhalde regle dönecek...
Soğan kürünü adet bitiminden sonra 7. gün başlayıp 15 gün içiyormuşsun.
Kahverengi kabuklu beyaz soğan var ya, onu 4e bölüyoruz kaynamış klorsuz suya koyuyoruz 5 dk. kaynatıp, ılıtıp içiyoruz. Öğle, akşam ya da akşam ve yatmadan.
Her seferinde taze yapılıp içiliyormuş.
Ben reglim biter bitmez başlayacağım.
7. günü beklemeyeceğim.

cicim sende kaç günde regl oluyorsun artık, benimde lekelenmem oluor sonra teşrif ediyorlar,
bblau bu bizim ayarsız ayarımızı bozmaz dimi, birde şu preesed konusunda ne düşünüyorsun canım.

merhaba arkadaşlar ben bu sıteye yenı katıldım ve bır sorum olacak.bende bebeğimn olmasını çok istıyorm (umarım hepımız yakında bebeklerımızı kucağimıza alabılırız):KK49:ıkı aydır bebek düşünüyoruz.sıtede incir krünü okudum ve suanda ıkıncı kısmını uyguluyorum.işi riske atmamk içinde predictor ovulasyon testı alıp yaptımbu ay ve 11.günümde pozitf sonc aldım .fakat ne akıntım oldu nede bı agrı bu testler yanlış sonuç verebilir mı?ve eğer adet olursam incir kürüne devam edebilir miyim .?en fazla iki kez mi yapılıyor bu kür?

aynı şeyleri bende yaşadım sanki ben yazıyormuş gibi hissettim ben de 18 inde adet oldumhafif regly geldi.benimde tahminim ayın 5 inde yada 6 sında yumurtladım ayın 4 ünde kopkoyu idi testlerim ondan sonrada silikleşmeye başladı.ay bide ben yumurtlama testlerini yapmaya devam ettim ve her gün 2. çizgi çıkmaya devam ediyordu ben tam olarak günü anlamamıştım.ama bu ay çok bilinçli kullanacam geçen ay 22. gün yumurtlama oldu o yüzden bu ay 16. günden başlayacam kopkoyu çizgiyi gördüğüm günden itibaren başlayacam ilişkiye ve gün aşırı devam edecez. inşallah bu ay tutar.ve kopkoyu çizgiyi gördükten sonra 3-4 gün daha yaparım testi sonra bırakırım .bende öyle lh var ki adet olana kadar çift çizgi hep çıktı maşallah.hatta herkes hamile olabilirsin filan demişti ben de ne sevinmiştim kısmet artık......

cnm yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynı bu ay berber başlayıp karşılaştırırız ovulasyon testlerimizi :)sonrada inş. bebişlerimizi bekleriz:)

X