Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba arkadaşlar ben bu sıteye yenı katıldım ve bır sorum olacak.bende bebeğimn olmasını çok istıyorm (umarım hepımız yakında bebeklerımızı kucağimıza alabılırız):KK49:ıkı aydır bebek düşünüyoruz.sıtede incir krünü okudum ve suanda ıkıncı kısmını uyguluyorum.işi riske atmamk içinde predictor ovulasyon testı alıp yaptımbu ay ve 11.günümde pozitf sonc aldım .fakat ne akıntım oldu nede bı agrı bu testler yanlış sonuç verebilir mı?ve eğer adet olursam incir kürüne devam edebilir miyim .?en fazla iki kez mi yapılıyor bu kür?

cnm merhaba:) reglin kaç günde bir oluyor?incir kürünü bilmiyorum cnm ben ama zaten daha yeni başlamışsınız çalışmalara stres yapma hiç:)

cnm merhaba:) reglin kaç günde bir oluyor?incir kürünü bilmiyorum cnm ben ama zaten daha yeni başlamışsınız çalışmalara stres yapma hiç:)

benım adetlerım normalde cok duzensızdı ama cok şukur hormon tahlılerı ve dığer tum kan testlerm normal çıktığı için doktor ılac ya da tedavı uygulamadı 3-4 ay ugrasın dedı.ama ıncır kürünun ılk 21 kısmını uyguladım ve 26 . cı gun adet gordum şimdiyse ıkıncı kez uyguluyorum 13. gunundeyım ıncır kürünün ve 11. cı gununde ovulasyon testınde pozıtf cıktı ama hıcbır belırtı yoktu agrı ya da akıntı gıbı.bu 21 gunu tamamlayınca bır daha 21 gun uygulasam mı?

kızlar gunaydın herkezeben bu ay fortune ovulasyon test aldım ekranlı olanlardan sizce nasıl bunlarda kullanışlımı eşim almış normlda one step kullanıyordum

kızlar bıde bu ovulasyon teste kaçıncı gun başlıcaz ben geçen ay çizft çizgiyi 19 gunumde görmuştum
sizce neyapayım fıkır verırsnız :)) nıhal bblau duyu benı :)) hıloo kıtyyy :)) daiss

kızlar bıde bu ovulasyon teste kaçıncı gun başlıcaz ben geçen ay çizft çizgiyi 19 gunumde görmuştum
sizce neyapayım fıkır verırsnız :)) nıhal bblau duyu benı :)) hıloo kıtyyy :)) daiss

herkes kendi adet siklusuna göre başlar canım yazıyor zaten olmadı netten bak. ben erken başladım normalde 8. gün başlamam gerekiyordu ben 6. gün başladım. ve 8. günden başlayarak çift çizgi çıkmaya başladı. silik çizgiden koyulaşarak devam ediyo anlamadım bende bugün 11. gün akşama yapıcam . dün baya koyuydu resimlerini eklicem inşallah bu sefer kendi kendime işin içinden çıkamadım çünkü. dün çok aradım beceremedim bugün eşim halledicek :))))

herkes kendi adet siklusuna göre başlar canım yazıyor zaten olmadı netten bak. ben erken başladım normalde 8. gün başlamam gerekiyordu ben 6. gün başladım. ve 8. günden başlayarak çift çizgi çıkmaya başladı. silik çizgiden koyulaşarak devam ediyo anlamadım bende bugün 11. gün akşama yapıcam . dün baya koyuydu resimlerini eklicem inşallah bu sefer kendi kendime işin içinden çıkamadım çünkü. dün çok aradım beceremedim bugün eşim halledicek :))))

cnm :) bnm de regl 4 gunumde bitii i şte pazarti başlımozaman :)) 18 nısanda regl oldum geçen ay 19 gunumde yakaladım tam çizft çizgiyi
ressımelrı eklemek için yazdımız bu sayfada eklenutı ekle var oraya tıkla orası yönlendırıo cnmm :)) beklıyoruzz

kızlar gunaydın herkezeben bu ay fortune ovulasyon test aldım ekranlı olanlardan sizce nasıl bunlarda kullanışlımı eşim almış normlda one step kullanıyordum

cibelcim günaydın, bende dün regl oldum şükürler olsun, ekranlı dediğin ne canım kaset olan mı, surat murat çıkan mı birde kaç tane var elinde, birde geçen sefer kaçıncı günde koyuydu, birde ne zaman regl oldun :)

19. gnde çift çizgi yakaladıysan ve elinde sınırlı sayıda varsa ben olsam 14.gün itibariyle başlardım çalışmalara ise 19. gün ilişki olacak şekilde gün aşırı programı uygulardım ama eleştiriye açığım. bu sefer fotolar çekelim hep beraber.

Son düzenleme:

cnm merhaba:))) ben bu ay 14.gün başlıcam çünkü geç yumurtluyorum ben her ay:) geçen ay 21.gün yumurtlamıştım bence sen yinede şansa bırakma 12.gün yap geç yumurtluyosan bile:)benim kasıklarımda ağrıdığı için aşağa yukarı anlayabiliyorum yumurtlama zamanımın yaklaştığını:)

cnm yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynı bu ay berber başlayıp karşılaştırırız ovulasyon testlerimizi :)sonrada inş. bebişlerimizi bekleriz:)

inşallah canım.. ben bu ay 15. günümden itibaren başlayacam.bakalım yumurtlama günü bu aydamı aynı gün olacak.inşallah bu ay hamile kalırız canımmm.inşallahhhh

$HPIM0374.jpg $HPIM0377.jpg

kızlar ne diyorsunuz?????

cnm bence 10.gün olabilir keşke 12 ve 13.günlerde yapsaydın ozamanda yumurtlamış olabilirsin:)

canım 12. gün bugün zaten daha yapmadım birazdan yapıcam testi. ama dün baya silikleşti çizgi.zaten 8. günden itibaren ilşki kaçırmadım 15. 16 güne kadar devam edicem zaten

canım 12. gün bugün zaten daha yapmadım birazdan yapıcam testi. ama dün baya silikleşti çizgi.zaten 8. günden itibaren ilşki kaçırmadım 15. 16 güne kadar devam edicem zaten

hmm anladım cnm benimkilerde aynı marka sanırım :) bencede siz çalışmalara ara vermeyin :)

hmm anladım cnm benimkilerde aynı marka sanırım :) bencede siz çalışmalara ara vermeyin :)

benimki laboquıck. içinde 30 ovulasyon 10 da gebelik testi var. biraz önce 12. yi yaptım artık tek çizgi başladı. senin nasıl canım kaçıncı gündesin çizgiler nasıl ?

benimki laboquıck. içinde 30 ovulasyon 10 da gebelik testi var. biraz önce 12. yi yaptım artık tek çizgi başladı. senin nasıl canım kaçıncı gündesin çizgiler nasıl ?

benimde o marka cnm ama gebelik testleri malesef geçen ay beni çok üzdü yükleyebilirsem fotoları yüklerim hep silik çizgi çıktı hemde ilk 5 dk ama kan testi negatifti...ovulasyon testleri doğru gösteriyor ama yani en azından bende aynı koyuluktaki çift çizgiden sonraki 14.gün regl oluyorum:) ama şimdi daha 7.günüm yapmaya başlamadım daha geç yumurtladığım için 5 gün sonra falan yapmaya başlarım:)

benimde o marka cnm ama gebelik testleri malesef geçen ay beni çok üzdü yükleyebilirsem fotoları yüklerim hep silik çizgi çıktı hemde ilk 5 dk ama kan testi negatifti...ovulasyon testleri doğru gösteriyor ama yani en azından bende aynı koyuluktaki çift çizgiden sonraki 14.gün regl oluyorum:) ama şimdi daha 7.günüm yapmaya başlamadım daha geç yumurtladığım için 5 gün sonra falan yapmaya başlarım:)

anladım canım gebelik testinin kötü olduğunu bi arkadasım daha söyledi. o yüzden klımda o durum gebelik testine güvenmicem :)) bu arada her kadında 14 gün sonra olmayabiliyormuş şimdi okudum bi yerde bakalım çok merak ediyorum bende. geçen ay çift çizgi gördüğün günler hangi günlerdi. çalışma kaçırmadın değilmi?

selamlar! cnm araya haftasonu girdi foruma bakamadım. testlere kaçıncı gün başlayacağın elindeki sayıya bağlı :) eğer az varsa siklusun kaç gün sürüyorsa ondan 15 16 gün önce başlayabilirsin bence :KK34: ovulasyon daha önce olmaz ztn ama yok bnm elimde bissürü var diyosan şimdiden başla derim :KK1:

cibelcim günaydın, bende dün regl oldum şükürler olsun, ekranlı dediğin ne canım kaset olan mı, surat murat çıkan mı birde kaç tane var elinde, birde geçen sefer kaçıncı günde koyuydu, birde ne zaman regl oldun :)

19. gnde çift çizgi yakaladıysan ve elinde sınırlı sayıda varsa ben olsam 14.gün itibariyle başlardım çalışmalara ise 19. gün ilişki olacak şekilde gün aşırı programı uygulardım ama eleştiriye açığım. bu sefer fotolar çekelim hep beraber.[

hadi gözun aydın cnm arkadaşım kaset cnm gulen surat yokk :))elımde 12 tane var :) vee regl 18 nısanda regl oldum cnm
ewt bnde koyucam :)) başlımde bı meraktayım :))nasıl olucak bakalım

19. gnde çift çizgi yakaladıysan ve elinde sınırlı sayıda varsa ben olsam 14.gün itibariyle başlardım çalışmalara ise 19. gün ilişki olacak şekilde gün aşırı programı uygulardım ama eleştiriye açığım. bu sefer fotolar çekelim hep beraber yorumlarız artık :):KK3::KK48::KK19:

selamlar! cnm araya haftasonu girdi foruma bakamadım. testlere kaçıncı gün başlayacağın elindeki sayıya bağlı :) eğer az varsa siklusun kaç gün sürüyorsa ondan 15 16 gün önce başlayabilirsin bence :KK34: ovulasyon daha önce olmaz ztn ama yok bnm elimde bissürü var diyosan şimdiden başla derim :KK1:

cnm elımde 11 tane var :)) 18nısanda regl oldum ve bittim şükür olsun bugun 8.gunum adetımle birlıkte

X