Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydınlar sabah test yaptım negatif çıktı arkadaşlar, biran önce adetimin gelmesini bekliyorum

Günaydın canım. Hayırlısı. Sağlığın yerinde olsun.
Ben de regl olayım eğer gecikmezse soğan kürüne başlayacağım.
SevdeBilge yapmıştı miyomlarından kurtulmak için ertesi ay hamile kaldı,Forumdan da birkaç kişi tavsiye edince hatırladım...

adetın 5.gunu başlanıyor cnm doktorum yumoşlar guzel dedii 8tane yumurtam var yanı 4e 4 :)) hayırlsı olur ınş kızlarr hepımız ıçin bnde bluadan umıtlıyım :)) ınş olucak

Günaydın canım. Benim umudum yok, bi belirtim yok çünkü. Hamile olsam belirtilerim olurdu gibime geliyor.
Ama dileğim o ki bari adetim gecikmesin, o da bana moral olacak.
Eğer gecikirse soluğu doktorda alacağım napayım.

Günaydın canım. Hayırlısı. Sağlığın yerinde olsun.
Ben de regl olayım eğer gecikmezse soğan kürüne başlayacağım.
SevdeBilge yapmıştı miyomlarından kurtulmak için ertesi ay hamile kaldı,Forumdan da birkaç kişi tavsiye edince hatırladım...

evet soğan kürünü ben de duymuştum ama hatırladığım kadarıyla kullanımı çok zahmetliydi, günde 2 kez ve taze içilmesi gerektiğini okumuştum. bu da bana çok zahmetli geldi :KK75: vakit ayıramam ve her gün her gün yapmaya üşenirim gibime geliyo. Ben en iyisi onu uygulamak için de yazı bekleyeyim :KK9:

ya bi de şöle bişey aklıma geldi geçenlerde bir arkadaş ovulasyondan sonraki 14. gün adetin geldiğini yazmıştı, ben normlde 29 günde bir oluyorum ama bu ay 16. ve 17. gün koyu çizgi gördüm. buna göre ben 30 ya da 31. gün yani bugün ya da yarın hastalanmalıyım. böle düşününce mantıklı geldi boşu boşuna kendimi heyecanladırmışım :26::26:

ya bi de şöle bişey aklıma geldi geçenlerde bir arkadaş ovulasyondan sonraki 14. gün adetin geldiğini yazmıştı, ben normlde 29 günde bir oluyorum ama bu ay 16. ve 17. gün koyu çizgi gördüm. buna göre ben 30 ya da 31. gün yani bugün ya da yarın hastalanmalıyım. böle düşününce mantıklı geldi boşu boşuna kendimi heyecanladırmışım :26::26:

evet cnm benim hep öle oluyo ovulasyon testinde net çizgileri gördükten 14 gün sonra regl oluyorum 3 aydır:) cnm hayırlısı inş bebiş vardır ama yoksada biran önce regl olup rahatlamak iii oluyo ben düzenli gelinci çok mutlu oluyorum başka bir sorun yok diye:)

adetın 5.gunu başlanıyor cnm doktorum yumoşlar guzel dedii 8tane yumurtam var yanı 4e 4 :)) hayırlsı olur ınş kızlarr hepımız ıçin bnde bluadan umıtlıyım :)) ınş olucak

kız bende alıp kullanayım şu hapı bari herkes kullanmış :) bana beklediyo doktorum başkada bişey demiyo:))))

evet cnm benim hep öle oluyo ovulasyon testinde net çizgileri gördükten 14 gün sonra regl oluyorum 3 aydır:) cnm hayırlısı inş bebiş vardır ama yoksada biran önce regl olup rahatlamak iii oluyo ben düzenli gelinci çok mutlu oluyorum başka bir sorun yok diye:)

haklısın cnm bende iki gün daha beklicem demekki adet olmak için. bebiş ztn yok olsa testte çıkardı, onu da geçtim çok ağrım var adet olsam da rahatlasam

slm kızlar ben yeni sayılırım bişey sormak istiyorum ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten nekadar sonra ilişkide bulunuyorsunuz

Kızlar size bişi sorucam. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yumurta çatladıktan mutlaka 14 gün sonra mı atılır??
Şöyle ki: Benim adet döngüm 26 gün. Geriye 14 sayınca yumurtlama 12.gün olmalı. Bu ay doktor yumurta çatlamış dediğinde 15.gündü. Şimdi benim regl günüm bundan dolayı 15+14=29.güne mi kaymıştır???

Şöyle ki: Benim adet döngüm 26 gün. Geriye 14 sayınca yumurtlama 12.gün olmalı. Bu ay doktor yumurta çatlamış dediğinde 15.gündü. Şimdi benim regl günüm bundan dolayı 15+14=29.güne mi kaymıştır???

valla cnm benim öle oluyo ama 12-16 gün arası normalmiş...

merhaba kızlar bende başladım ovulasyon testi yapmaya erken başladım ama 6. gün başladım bugün 8. gün olacak. adetlerim son 2 ayda 3 gün attı 24 te oluyordum 27 ve 26 güne kaydı. şimdilik testler negatif tabi ama silik çıkıyor ama ilk 5 dk dan sonra silik çıkıyor. bunlar hassas testler silikleri çizgileri ciddiye almıyorum tabi. ilk 5 dk da çıkan koyu çizgiyi görmem lazım diye düşünüyorum. birde laboquıck aldım ama iyi yorumlarda var kötüleride . bu bence kullanımdan kaynaklanıyor. kullandıktan sonra yarım saat sonra çıkan silikleri kayda değer bulmamak lazım diye düşünüyorum.

canım o herkeste öyle olacak diye bir şey yok. mart ayında reglime 10 gün varken idrarda yanma şikayeti için ve genel bir muayane için gittim dr.a alttan kamerayla bakmıştı ve yumurtlama döneminde olduğumu söyledi. gerçi bu bilgi işime yaramadı ilaç kullanıyordum bu yanma sebebiyle kum döküyormuşum ve ben ilşkiye girmedim. 20 gün kadar. demek istediğim şu ki adetten 10 gün önce yumurtlamıştım.

canım o herkeste öyle olacak diye bir şey yok. mart ayında reglime 10 gün varken idrarda yanma şikayeti için ve genel bir muayane için gittim dr.a alttan kamerayla bakmıştı ve yumurtlama döneminde olduğumu söyledi. gerçi bu bilgi işime yaramadı ilaç kullanıyordum bu yanma sebebiyle kum döküyormuşum ve ben ilşkiye girmedim. 20 gün kadar. demek istediğim şu ki adetten 10 gün önce yumurtlamıştım.

Luteal faz genellikle 14 gün sürer. Foliküler faz, yani yumurtlamaya kadar geçen süre değişebilir ama çatlayan yumurta 14 günde atılır. Daha az sürmesi bir defekt olabilir arkadaşım....

Büyük çoğunluğun 14 gün olur. Doktorun yumurtan çatlamış dediğinde o günü kastettiğini sanmıyorum. Yumurta çatladıktan sonra batında sıvı oluyor bir miktar ordan anlıyorlar. Yani çatlamış 15.günden önce ama ne zaman onu söylememiştir?
14 günden az luteal fazı olanlar, luteal faz yetmezliği yönünden bence muayene olmalılar.
Bazen 15-16 gün olabiliyor ama...

Selam canım. Olmadım...İnşallah bu ay da gecikmez.
Bu ay regl olsam da üzülmeyeceğim, hatta vaktinde geldiği için kendime ödül vereceğim :KK37:
Zaten gebelikten umudum yok.
Regl olunca soğan kürüne başlayayım diyorum...

kızzz herzaman :))duzenlımı oluyosun yoksa ilk defamı gecıkcek

X