- 6 Ekim 2009
- 1.051
- 0
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.741
Arkadaşlar, lütfen biraz sakin olun. Bu kadar erken kan testi, idrar testi yapmayın.
Lütfen herhangi bir testi yapmak için reglinizin geçmesini bekleyin.
Özellikle cibeldemiroglu arkadaşım. Seni anlıyorum. Bebeğini çok özlüyorsun, yeniden hamile kalmak ve acılarını onarmak istiyorsun. Ben de özlüyorum bebeğimi, ben de kaybettiğim yavrumun acısını bastıracak bir bebek istiyorum. Anlamazmıyım seni hiç. Ama olmaz, bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz. Biraz rahat ol, biraz bu fikirden uzaklaş. stres gebeliğin önündeki en büyük engel, hormon dengeni bozarsın. Hamile kalsan da tutunamaz sonra bebek.
Lütfen sakin ol ve artık pazar gününe kadar test filan yapma.
En byük belirti adetin geçmesidir arkadaşlar. Örneğin ayağınız ağrımadan ortopediste gidiyor musunuz? Hayır di mi? O zaman ortada birşey yokken neden test yapıyorsunuz?
Bakın idrar testleri ve kan testleri arasında şöyle bir bağ var. Bir çay bardağı düşünün Altında da çay tabağı var. Çayı doldurmaya başladınız. Önce bardak dolacak, taşacak ki çay tabağına da çay gelsin. Bardak dolmadan tabağa taşar mı? Taşmaz.
İşte kan ve idrar testlerinin durumu böyle. Çay bardağı kan testi. Çay tabağı idrar. Bhcg Kanda dolup taşmadan idrara çıkmaz. Kanda çıkma zamanı da aşağı yukarı regl tarihiniz gibidir. (28 günde adet görenler).
Kandan 2-3 gün sonra idrarda tespit edilir hale gelir. Önce artacak, taşacak ki idrara çıksın dimi? O da adetinizin geçtiği döneme rast gelir.
O yüzden öyle adete 4-5 gün kala yaptığınız idrar testleriniz nafile. Evet tespit edenler yok mu var. Onlar istisna.
Hem tespit etseniz ne olacak? Adet geçmeden kimyasal mı, değil mi onu da bilemeyeceksiniz.
Lütfen biraz sakin olalım, tevekkül edelim. Bizler için iyi olan sadece bu.
gerçekten haklsıın ( dıcek biş yok o kadar guzel anlatmışşsın kı cvb veremıcem :)) beklıyelım doğru dıosun hep aynı yerdeyım hepp
rabbım sabırların en buyuğunu versın bana
HEPIMIZE INŞŞ