Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlar nasılsınız okuyorum yazdıklarınızı ama bu ay pek yazasım gelmiyor uzaklaştım buralardan .... bişey sorcam size bu ovulasyon testinde çift çizgi çıkınca yumurtlama yakın demek bunu biliyorum peki çizginin koyuluğunun azalması mı lazım yumurtanın çatladığını anlamak için :26::26::26::26::26:

Sanmıyorum. Zaten koyu çizgiyi elde ettikten sonra bir daha test yapmaya gerek yok. LH'ın pik yapması, yani C'den koyu T çizgisi yumurta çatlayacak demek...

Sanmıyorum. Zaten koyu çizgiyi elde ettikten sonra bir daha test yapmaya gerek yok. LH'ın pik yapması, yani C'den koyu T çizgisi yumurta çatlayacak demek...

teşekkür ederim bugünkü test pozitif kontrol çizgisinden daha kalın ve sanki daha koyu yumurta ne zaman çatlar ki sence geçen ay üst üste 2 gün pozitif çıkmıştı

teşekkür ederim bugünkü test pozitif kontrol çizgisinden daha kalın ve sanki daha koyu yumurta ne zaman çatlar ki sence geçen ay üst üste 2 gün pozitif çıkmıştı

genellikle üst üste 2 gün pozitif çıkıyor...çatlama ne zaman olur tam olarak bilemeyiz, ona göre önlem almak çalışmaları hemen bırakmamak gerek...

Bblaucum cevapların için kocaman bir teşekkür:)iyi olmana çok sevindim kafan epey dağılmış gözüküyor bu iyiye işaret :)ne kadar rahat olursan bebek o kadar çabuk geliyor aslında bunu en yakın arkadaşımın yaşayıp hamile kalmasından sonra tecrübe ettim ama kendime çok uyguladığım söylenemez.üstelik bir gebelik ve kürtaj geçirmiş olmama rağmenvalla o zaman ne ov.testi biliyordum ne yumurtlama gününü tesadüf hamile kalmıştım ama zamansız geldi sıpa sonlandırmak zorunda kalmıştım istemeyerekte olsa.şimdi uğraştıkça ters tepiyor.canım bendende böle dün çalışma yaptık ama bende bu ay takmıyorum çünkü bi işe yaramıyor.şuan rahatım hayırlısı artık.sende epey sosyalleşmişsin bu fuar iyi olmuş ah ah şuanda istanbulda olmak vardı :)iyi hafta sonları herkese..yine arada girerim sende olmasan bblaucum bu topik iyice sessizleşecek..sevgiler :)

iyi geceler kzılar,nasılsınız?

benim bi sorum olacak bu ay iştahsızlığım fazla.karnımda ve rahim bölgemde kasılmalar ve sertlik var.
hiç böyle olmamıştım.soğuk algınlığım var ondan olabilir mi?
yoksa bebişle ilgili bir haber mi?
kendimi kaptırmak istemiyorum son 1 haftanın içine girdim.ama göğsümde şişme,ağrı yok!galiba yine adet olacağım....

Rabb'im hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa zaman da inş.

selam kızlar benim adetimin 22.günü çok fena bir ağrım oldu kasıklarımda ilk gebeliğimde de yumurtladıımda öyle olmuştu.bugün 29.günüm ve iki gündür ov.testi silik çıkıyor bu zamana kadar hep tek çizgi idi silik olmadı hiç.bir de sabah iki damla pembe akıntı oldu gebelikle ilgili bişey olabilir mi yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirimm

silik çıkması bence belirti değil ama ağrıların ve akıntı belirti olabilir bence . göğüslerinde acıma varsa bence hamile olabilirsin hadi inşallah bakalım....

sağol canım ya birden hiç çıkmayan ikinci çizgi cıkmaya başlayınca bir de pembe akıntı o ağrının 7.günü gelince umutlandım..inşallah göğüslerimde de hassasiyet var şimdi kan testi yaptırsam çıkar mı acaba

yumurtlamanın üstünden 7 gün geçtiyse çıkmayabilir.

selamlar arkadaşlar, bugün adetimin 3. günü dr.dan randevu aldım, bugün gitcem inş. ama ben dr.un yanına gidince saflaşıyorum aklıma bişey de gelmiyo. sizce ne sormalıyım, ne konusmalıyım???

selamlar arkadaşlar, bugün adetimin 3. günü dr.dan randevu aldım, bugün gitcem inş. ama ben dr.un yanına gidince saflaşıyorum aklıma bişey de gelmiyo. sizce ne sormalıyım, ne konusmalıyım???

Canım hormon tahlilerini yaptırırdın belki ama, sabahtan olmalıydı yani aç karnına olmalıydın. Keşke dün gitseydin, bugüne istek yazardı tahlilleri de yaptırırdın...

bblau,feministic nasılsınız kızlar ?ben bugün kendimi temizliğe verdim valla:)yumurtlama olduktan sonra göğüslerimde hassiyet oluşuyor benim ya çok sinir oluyorum bu duruma ..öpüyorum hepinizi

bblau,feministic nasılsınız kızlar ?ben bugün kendimi temizliğe verdim valla:)yumurtlama olduktan sonra göğüslerimde hassiyet oluşuyor benim ya çok sinir oluyorum bu duruma ..öpüyorum hepinizi

Selam canım...Kolay gelsin sana
Valla ara ara bende de oluşuyor ama, tam olarak ne zamanlar bilemiyorum...
Bu ay çok akıntım var sanki benim de...Ama tam da emin olamıyorum, bazen çalışmalardan kalanlar da geliyor malumunuz geri Belki de o kalıntılardır, akıntı değil de
Bakalım, bekleyip göreceğiz

Canım hormon tahlilerini yaptırırdın belki ama, sabahtan olmalıydı yani aç karnına olmalıydın. Keşke dün gitseydin, bugüne istek yazardı tahlilleri de yaptırırdın...

yaa tühh aç karna mı olcaktı ben onu bilmiodum bak, ama 5. gün de oluyo tahlil sanki di mi? o şekilde hallolur inş ...

sağol canım, kolay gelsin sana, ben de hastaneye gitcem bugün bakalım neler cıkacak:97:

Selam kızlar.

Ben hormon tahlillerimi tok karna yaptırmıştım. Doktoruma sormuştum da aslında, öğleden sonra 15.00 gibiydi saat, aç tok fark etmez dedi doktorum ben de yaptırdım. Ondan mı acaba Lh>Fsh çıktı ki? Aman houuff neyse çok da takmıyorum. Zaten farenjitten kurtulamadım, sesim çok kötü çıkıyor. Telefonda alo dediğim herkes, sen kimsin diye soruyor bana. Cep telefonundan arıyorum bir de. Ya diyorum numaram kayıtlı değil mi sende, ne soruyorsun diyorum, ne bileyim sesin başkası gibi çıkıyor diyorlar. O kadar vahim bir haldeyim. Üzerine biraz hapşırız, biraz tıksırık da eklendi. Ben de Theraflu diye bir ilaç içiyorum. Ovulasyon günlerimdeyim şu sıralar, hoş ovulasyon oluyor mu bende onu bile bilmiyorum ama, hiç takmıyorum, oluyorsam da ilaç içmediğim aylarda gördük, hamile kalmadığıma göre, ilaçsız da sürünüyorum günlerce, ben de içiyorum artık napıyım. Olursa da bir zararı olmaz diye umut ediyorum...

Belgisel nasıl acaba? Haber alıyor musun bblau? Sen nasılsın? Mesajlarından gayet pozitif olduğun anlaşılıyor. Allah bozmasın. İnşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

azra senin de adetine az kaldı sanırım. İnşallah o belirtiler hamilelik belirtisidir ve adetin gelmez de güzel haberler verirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…