-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.201
selam kızlar nasılsınız okuyorum yazdıklarınızı ama bu ay pek yazasım gelmiyor uzaklaştım buralardan .... bişey sorcam size bu ovulasyon testinde çift çizgi çıkınca yumurtlama yakın demek bunu biliyorum peki çizginin koyuluğunun azalması mı lazım yumurtanın çatladığını anlamak için :26::26::26::26::26:
Sanmıyorum. Zaten koyu çizgiyi elde ettikten sonra bir daha test yapmaya gerek yok. LH'ın pik yapması, yani C'den koyu T çizgisi yumurta çatlayacak demek...
teşekkür ederim bugünkü test pozitif kontrol çizgisinden daha kalın ve sanki daha koyu yumurta ne zaman çatlar ki sence geçen ay üst üste 2 gün pozitif çıkmıştı
Sorulara yorumlar yazdım şimdi toptan bir günaydın diyeyim arkadaşlar. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Bugün evdeyim çalışmıyorum. Ama ne var ki bu kez de eşim çalışıyor
Nasılsınız bakalım, umarım herşey yolundadır. Ben dün fuardaydım. Uluslararası Boru fuarı vardı, CNR'da. Birlikte çalıştığımız, sürekli telefonla görüştüğümüz ama yüzyüze görüşmek senede 1-2 kez kısmet olan İtalyan,Alman,Tunuslu,yabancı memleketlerde yaşayan Türk arkadaşlarım geldiler. Sohbet, muhabbet günün nasıl geçtiğini anlamadım. Çok eğlendim. Ne zamandır, bu kadar güzel bir gün geçirmemiştim. ÜStelik geçen seneledeki fuarlara kıyasla, yorulmadım da bu kez
Dün hayata iyice karıştığımı ve bebek fikrinden olabildiğince uzaklaştığımı hissettim. Elbette tamamen aklımdan çıkarmak, sıfırlamak mümkün değil ama en olabileceği bu benim için. Siklusun 20li günlerinde olduğumu sanıyorum, gün ve test tutmadığım için tam bilmiyorum. Ateş de ölçmüyorum, o beni mühtiş stres yapıyor çünkü. Birkaç kez kaçıncı gündeyim diye saymıştım, ama unutmuşum kaç çıktığını. İşte bu benim için mucize ve çok büyük bir aşama
Dün yabancı arkadaşlar bebek düşünüp düşünmediğimi sordular. Daha önceleri gizliyordum, ama artık o duygumu aştığım için kimyasal gebelik geçirdiğimi ve bebeğin düştüğünü anlattım. İlk kez ağlamadan veya boğazıma birşey düğümlenmeden...Çünkü bu aşama hep salya sümük oluyordu. DEdim sen iyileşiyorsun bblau
İnşallah bundan sonraki günler hepimiz için hayırlı olur....
Artık günler hemen geçse de sadede gelsek diye düşünmüyorum. Bilakis şimdi kafam rahat ya, yine huzurum kaçacak diye luteal fazın sonundan çekiniyorum, gelmesini iple çekmiyorum
Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar, bende durum böyle...
selam kızlar biraz önce ovülasyon testi siparişi verdim adet olayım başlarım kullanmaya
selam kızlar benim adetimin 22.günü çok fena bir ağrım oldu kasıklarımda ilk gebeliğimde de yumurtladıımda öyle olmuştu.bugün 29.günüm ve iki gündür ov.testi silik çıkıyor bu zamana kadar hep tek çizgi idi silik olmadı hiç.bir de sabah iki damla pembe akıntı oldu gebelikle ilgili bişey olabilir mi yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirimm
sağol canım ya birden hiç çıkmayan ikinci çizgi cıkmaya başlayınca bir de pembe akıntı o ağrının 7.günü gelince umutlandım..inşallah göğüslerimde de hassasiyet var şimdi kan testi yaptırsam çıkar mı acaba
selamlar arkadaşlar, bugün adetimin 3. günü dr.dan randevu aldım, bugün gitcem inş. ama ben dr.un yanına gidince saflaşıyorum aklıma bişey de gelmiyo. sizce ne sormalıyım, ne konusmalıyım???
bblau,feministic nasılsınız kızlar ?ben bugün kendimi temizliğe verdim valla:)yumurtlama olduktan sonra göğüslerimde hassiyet oluşuyor benim ya çok sinir oluyorum bu duruma ..öpüyorum hepinizi
Canım hormon tahlilerini yaptırırdın belki ama, sabahtan olmalıydı yani aç karnına olmalıydın. Keşke dün gitseydin, bugüne istek yazardı tahlilleri de yaptırırdın...
bblau,feministic nasılsınız kızlar ?ben bugün kendimi temizliğe verdim valla:)yumurtlama olduktan sonra göğüslerimde hassiyet oluşuyor benim ya çok sinir oluyorum bu duruma ..öpüyorum hepinizi
yaa tühh aç karna mı olcaktı ben onu bilmiodum bak, ama 5. gün de oluyo tahlil sanki di mi? o şekilde hallolur inş ...