Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kullanayım bari bende bu kapsüllerden inş. iyi olur.ya çok soru sordum sana kusura bakma ama...ben bu ay yumurtladım ya ovulasyon testine göre yinede olmamış olabilirmi yani??? birde kaç ayda faydasını gördün bu kapsüllerin?bi zararı yoktur dimi yani gebelik için :44:

canım adetin geciktiği gibi bırakırsın hayıtı
ama arginmaxı kullanmaya devam edebilirsin
ben 3 aydır kullanıyorum
hayıt 10 günden sonra yavaş yavaş etkisini göstermeye başlarmış

canım adetin geciktiği gibi bırakırsın hayıtı
ama arginmaxı kullanmaya devam edebilirsin
ben 3 aydır kullanıyorum
hayıt 10 günden sonra yavaş yavaş etkisini göstermeye başlarmış

sağol ronyacım inş en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz:))))

Selam kızlar. Sperm analizi hakkında bilgisi olan var mı? Morfoloji kaçla kaç aralığında normal kabul ediliyor bilen var mı?

selam kızlar..umarım hepinizin keyfi yerindedir..bende son durumlar şöyle..ov.14 .günündeyim ve bugün 2.çizgi belirginleşmeye başladı ama geçen ay ki gibi kopkoyu 2.çizgiyi göremedim henüz o yüzden bugün beklesem mi diyorum ilişki için belkide henüz lh pik yapmadı yarını mı beklesem acaba?ateşimde son 3 gündür 35.9 ,36.1 ,35.7 hergün aynı saatte ölçmüyorum bu bi gerçek o yüzden ateş olayına pek takılmıyorum.birde yumurta akı kıvamındaki akıntı henüz yeni yeni gelmeye başladı.ne yapayım sizce bblaucum nerelerdesin :))hepinize sevgiler..

herkese merhabalar,

nasilsiniz arkadaslar, umarım hepiniz için herşey yolundadır. ben iyi olmaya calısıyorum. saçlarımı kestirdim, boyattım falan depresif haller sergiliyo olabilirm yani :) aslında değişikliği seviyorum ondan zaten çalışıyorum, bi yandan da ders çalışıyoum bu ara yani şu hamilelik meselesini kafamdan atmaya calısıyorum aslında zamanım yok bile onu düşünmek icin ama nasil oluyorsa aklımdan cıkmıyor.
mide bulantısı yaşıyorum bi de bu aralar, adetimin 21. günü bhcg yaptırmıstım negatifti, bu sabah yani adetin 28.günü oluyor, evde yaptım test (c..e test die bi marka), yine negatif tabi. ama bi yandan da aklımdan var da testte mi çıkmadı acaba düşüncesini silemiyorum. ahhh ahh unutmalıyım su meseleyi ama her midem bulandıgında umutlanıyorum, sonra testleri hatırlayıp üzülüyorum, nolcak bu halim bilmiyorum...

Selam kızlar. Sperm analizi hakkında bilgisi olan var mı? Morfoloji kaçla kaç aralığında normal kabul ediliyor bilen var mı?

sen bana o kadar yardımcı oluosun ki canım, çok istiyorum sana yardım edebilmek ama bilmiyorum maalesef saçma mı oldu bilmem ama en azından içimden çok geldiğini bilmeni istedim

Selam canım şimdi eşimin sperm analizleri elimde ama bakıyorum morfoloji diye bişey yazmıyor burda .nedir ki bu morfoloji yahu?

Selam canım
Ailenizin bblausu burda
Şimdi ovu.testlerinde pozitif kabul edilen durum C'den koyu T, ya da en az eşit koyuluk.
Ama koyuyu yakaladığında da ne kadar süre sonra çatlama olacağını tam bilemediğimiz için, gün aşırı birliktelik her durumu çözüyor.
Eğer eşinde herhangi bir sorun yoksa, her gün olmasında da sorun olmaz diyorlar gerçi.
Ama benim sperm analizinden nacizane yorumum,(şu anki master konum bu, spermiyogram üstüne çalışıyorum da ) 3 günlük bekleme süresinde ortalama değerin üzerine çıkılıyor sperm özellikleri açısından (sorunsuz bireyde); o yüzden gün aşırı iyidir diyorum.
Testi yap evet ama, o testte ne görürsen gör kesinlikle çalışmaları bırakma. Gün aşırı, devam devam haydi haydi

Son düzenleme:
sen bana o kadar yardımcı oluosun ki canım, çok istiyorum sana yardım edebilmek ama bilmiyorum maalesef saçma mı oldu bilmem ama en azından içimden çok geldiğini bilmeni istedim

Canım benim, yazdığını okuyunca zaten çok mutlu oldum. Spermiyogram konusunda olmasa da, güzel bir tebessüm konusunda yardımın büyük yani

Erken yaptırmışsın bence canım kanda gebeliği de, evde yaptığın da çok erken. Siklus kaç gündü diyeceğim ama kaç olursa olsun çok erken...

Erken yaptırmışsın bence canım kanda gebeliği de, evde yaptığın da çok erken. Siklus kaç gündü diyeceğim ama kaç olursa olsun çok erken...

siklusum 29 gün (ama ovulasyon testi 12. günde 2. çizgiyi cıkarmıstı sadece o da silik) , yani en azından son 3 aydır. ondan önce 31'di. yani hep aynı gün oluyordu adet. su an adetime 2 gün var, yine de erken mi dersin???

Öncelikle 29 gün süren adette, kanda 21. gün çok erken. En erken 27. gün.
Dolayısıyla adete 2 gün kala da, idrarda bakmak için erken olmuş oluyor...Kadınların büyük çoğunluğunda ortalama 12dpo'da tutunma oluyor ve bhcg salgılanmaya başlanıyor. E zaten kanda bile saptanamazken idrara nasıl çıksın. Evet çıkan olmuyor mu, oluyor ama azınlık onlar.
Ovulasyonun 15 gün desek, kanda 27. gün filan bakılmalı...
Ben de kaybettiğim gebeliğimde 12dpo'da saptamıştım, kanda. Henüz 5 küsurdu.

sağol canım, ama galiba benim ovulasyonum 15. gün diil galiba, 12.gün silik çıkmış sonra da tamamen kaybolmuştu. progesteron yaptırdım ben sonra 10 küsur cıktı, demekki yumurtlamısım dedim ben de ve sanırım11. yada 12.gün falan olmalı di mi o günlerde silik çıktıgına göre? o zaman da dpo 27 şubat oluo tabi, yine de erken senin söylediğine göre, bakalım nolcak hayırlısı...

İdraramı çıkmıyor LH acaba...
Ya da pik aşamasını yakalayamadın belki de...
Progesteronu hangi gün yaptırdın?

İdraramı çıkmıyor LH acaba...
Ya da pik aşamasını yakalayamadın belki de...
Progesteronu hangi gün yaptırdın?

ben de piki yakalayamadığımı düşünüyorum ama en azından silik cıktıgı günler civarındadır gibi tahmin ediyorum. çünkü diger günler hepten kayboldu. yanılıo muyum acaba?

Normal oranı yazıyor olabilir miki melodicim?

Canım ben burda gördüklerimi yazayım sana..ejekülat(2-7ml) renk (donuk beyaz) görünüm (opelans) likifiye süresi (10-15 dk) ph(7,6-7,8) sayım(40-90 mil) .birde hareketlilik süreleri var 10. dakikada ve 60. dakika istersen onları da sonra yazabilirim ..birde sperm sayısına 40 mil.ve 90mil. arası bakılmış benim eşimin sperm sayısı 31 mmilyon çıktı 4 gün yapılan perhizden sonra doktorda yeterli gebelik için dedi bilmiyorum artık yetrli mi gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…