- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.101
selamlar herkese,
kafam çok karışık arkadaşlar nolur bana bi fikir verin. hatırlarsınıız belki ben 4 aydır bebek istiyorum ama olmadı henüz. bu dört ay başlamadan önce dr.a gitmiştim miyom var demişti ve bazı testler yaptı. tsh , çıkmıştı, ben o zaman bilmiodum ama daha sonra başka bi problemden gittiğim dahiliye dr.u bunun bebek olmamasıyla alakası olabilecegini söylemişti. şu an tsh ne durumda hiç bilmiorum. bunun için yapılacak ne var acaba bilio musunuz? bir de ben bu ovulasyon testlerinde koyu çizgiyi yakalayamadım hiç
sizce ne yapmalıyım ben, bi dr.a gidip işlemleri başlatmalı mıyım bi an önce? yoksa erken mi? yahu durdukça evham yapıyorum galiba bi an önce bi yol haritası çizmem lazım, hepiniz o kadar iyi niyetlisinizki size danışmak istedim, etrafımda böyle şeyleri pek anlayan yok maalesef
Canım benim TSH 3,70 çıktı danıştığım 7-8 civarı doktor da normal dedi. Acaba Serbest T3 ve T4'te mi sıkıntı var ki? Çünkü bunlar birlikte yorumlanıyor. Bence adetinin 2. veya 3. günü tekrarlat testlerini. FSH, LH, E2, total T3, serbest T4, prolaktin baktır...
Ben de 4 ay denedim, 1 biyokimyasal ve 3 başarısız sonuçtan sonra kafam karışacağına, hep aklımda soru işareti olacağına yaptırayım kurtulayım dedim yaptırdım.
Yaptırmanı öneririm, çünkü kafanı kurcalıyor anladığım kadarı ile.
Bu stres de gebeliği engelliyor, olacağı varsa da olmuyor.