Kızlar günaydın. Nasılsınız? Ben tatildeyim halen. Soğan kürüne devam ediyorum. Bugün 6.günüm. Akıntım ilk günden beri yoğun bir şekilde var ve devam ediyor. Ovulasyon akıntısını ayırt edemiyorum o yüzden. Bugün yarın ovulasyon gerçekleşebilir, vakti geldi ama hiç belirtilere takılmıyorum. Yani ovu. oldu mu, olmadı mı diye düşünmüyorum. Bu arada geçen ay çok ağrım olmuştu ovu. öncesi. Kasıklarım çok şiddetli ağrımıştı. Bu ay ağrısa hissederdim diye düşünüyorum. Acaba ağrılarım kistten dolayı olmuştu da bu ay soğan kürünün etkisiyle kistimden kurtuldum da ondan mı ağrım yok acaba? Merak ediyorum bu kür işe yarayacak mı? Bu ay sadece bunu düşünüyorum doğrusu. Kürün işe yarayıp yaramayacağına odaklandım, miyomum ve kistim gidecek mi merak ediyorum. Onun dışında ovulasyon oldu mu vs. ile pek ilgilenmiyorum. Ateşimi doğru dürüst ölçmüyorum. Doktorumun dediği gibi 14-18.günler arası ölçüyorum. Bugün biraz yükseldi ama yüksek devam eder mi bilmiyorum. Aşağıdaki gibi ateş tablom. 1-2 gün daha ölçer sonra bırakırım sanırım. Ateşimi ölçmeye devam etmeyeceğim.
Bu ay böyle geçiyor. Stressiz, beklentisiz, soğan kokulu
gezerek, tozarak geçen bir ay... 3 aydır fazla odaklanmıştım bu bebek olayına. Böyle bir molaya ihtiyacım varmış. Hepinize tavsiye ediyorum. Bu bebek fikrinden biraz olsun uzaklaşıp, küçük molalar vermemiz gerekiyor. Ben en son kendimi psikolojim bozuk hatırlıyorum. Bu ay adetimden sonra nasıl vakit geçit ne zaman 17.güne geldim bilmiyorum. Diğer aylar tek tek sayıyordum, günler geçmek bilmiyordu. Şimdi nasıl 17.güne geldim. Ovulasyonum gerçekleşti mi ya da ne zaman gerçekleşecek bilmiyorum. Şuan çok rahatım. İnşallah sonu güzel olur.
bblau senin adetin yaklaşıyor sanırım. Güzel haberlerini bekliyorum. Belgiselcim, crafty sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah. Yeni hamilelerimizin de sağlıklı haberlerini alırız inşallah. Hepiniz dualarımdasınız. Allah'a emanetsiniz. Hepinizi öpüyorum. Tatil sonunda tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...:79: