Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar mrb, ben yeni katıldım aranıza. 14 aylık evliyim ve 3 aydır denememize ragmen henüz bi gelişme yok ben size birşey sormak istiyorum yumurtlama döneminde yumurta akı kıvamında bi sıvı olur ya hani, ben bebek düşünmeden önce hep fark ederdim onu, ama su 3 aydır kupkuruyum ne yumurta akı, normal akıntım bile yok bu ne demektir bilen var mı??? yardım edin lütfen kafam çok karısık, hemen bi dr.a gitmeli miyim yoksa ovulasyon testi aldım onu kullansam bi anlamı var mı?

bana cevap yazin lutfennn boyundaki hormon ne hormonu doktor o hormonda problem var dedi tekrar kan testi yaptirdi ama sonuc belli deil daha bilen cevap yazsin yaaa anlamadagim ve konusamadigim icin soramadim yanimdaki arkadasimda pek anlamadi o yuzden soruyorum sizlere lutfen acil cvpppp

troit hormonundan mı bahsediyosun canım anlamadım

troit hormonundan mı bahsediyosun canım anlamadım

bende bilmiyorumki doktor sadece boyunda olan hormon artik hangisi oluyo bilmiyorum ama ismini doktor cok onemli deil dedi ama yinede testi takrarlayalim dedi int baktim troid cikti birde sut hormonu gibi bisey cikti anlamadim yanii

Boyundaki hormon tiroid hormonudur ve troid sorunun varsa bu hamile kalmanı engeller. Ama ilaç kullanarak kontrol altına alabilirsin ve eğer hamile kalamamanın tek nedeni bu ise bildiğim kadarıyla çözülmeyecek bir sorun değil.

günaydın kızlarrrrr;

varmı yeni haberler?
ben bugün doktora gidicem. aslında haftaya gidicektim ama idrar yaparken yanma hissetmeye başladım karın ağrımda ara ara devam edince korktum bi gideyim dedim. hem kan testini de yaptırım. bugun adet gunum karın agrım daha fazla hasta olcakmışım gibi. doktora sordum normal dedi bu zamanlarda.
randevu 4:15 te. bakalım inşallah güzel habeler veririm size. nasıl geçicek zaman bilmiyorum. korkudan sürekli wc ye gidiyorum. offfff

Gunaydın SevdeBilgecim. Dinleniyor olman çok güzel, böyle molalar insana gerçekten gerekli.
Benim günüm bi tuhaf. FF ovulasyon gününü bi 19. güne alıyor bi 22.güne...3-4 kez değiştirdi durdu. Bugün 32. günüm...Yani normal şartlarda bugün son gün ama ben 36.dan sonra gecikme kabul edeceğim eğer 22.gün ovu. olduysa....Bakalım, ben de pek anlayamadım ne zaman 32.güne gelmişim, zaman nasıl geçmiş...Bu ay sıkmıyorum kendime, bu işlere de alıştım sanırım eski heyecanlı havam yok

günaydın canım... iyi haberlerini bekliyorum...
buarada benimde sol kasıkta ara ara sancı oluyo ama normaldir diye düşünüyorum, bende 2 hafta sonra gidicem tekrar doktora, kalp atışlarını da duymuş olurum hem o zaman... herkese kucak dolusu sevgiler....

Gunaydin canim, hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

cnm inşallah senden de güzel haberler alıcaz bu ay. herhangi bir belirti hissediyomusun ?

kasık ağrıları normal tabi cnm. benim karın ağrılarım olunca dedim enfeksiyon falanmı yoksa başka bişeymi. öğrenicez bakalım. senin belirtiler ne durumda varmı rahatsızlığın falan

akıntım hala devam ediyor. karnım ve göğüslerimde şişlik var. bide sabahları midem biraz tatsız. ara ara da sol kasıkta sancı oluyor. ama genel olarak çok fazla bi rahatsızlığım yok. bide kendimi şu hamilelik fikrine tam alıştırabilsem. unutuyorum, yüksek yerdeki şeyleri almaya çalışıyorum... alışıcam inşallah...

alışırsın cnm bnm zamanla. dikkat et kendine. benimde göğüsler resmen 3 beden büyüdü önden gidiyolar.
nasıl akşam olcaaaaaaaaaaaa bilmiom yaaaa

alışırsın cnm bnm zamanla. dikkat et kendine. benimde göğüsler resmen 3 beden büyüdü önden gidiyolar.
nasıl akşam olcaaaaaaaaaaaa bilmiom yaaaa

aynen kıyafetlerime sığdıramıyorum göğüslerimi zaten yeterince büyüktü... heyecanını çok iyi anlıyorum. perşembe günü aynı heyecanı bende yaşıyordum saat 4 olmamıştı birtürlü ama kan sonucunu alıp değerin 470 olduğunu görünce dünyalar benim olmuştu...

bayanlar ovülasyon testi yapipta yumurtlama gününü teste gören varmı hiç, veya testle takip edip hamile kalabilen? anlamak istediğim bu testler ne kadar doğru

Son düzenleme:
bayanlar ovülasyon testi yapipta gününü yakalayan varmı hiç, veya testle takip edip hamile kalabilen?

Ovulasyon testiyle günü yakalamak derken?
Ovulasyon gününü yaklaşık olarak yakalarsın testle, ama bu kitler sadece ovulasyonu tespit etmek için hamile kalmaya direkt etkisi yok. İndirekt olarak etkiliyor.
Yani ovulasyon gününü kaçırdığı veya bilemediği için hamile kalamayanlara faydası var elbet...

birdaha kan testi istemediler demi senden cnm kontrol amaçlı?
inşallah benimde güzel bi değer çıkar bugün. şu karın ağrımda bi geçse her an adet olcakmışım gibi. o yüzden dahada heycanlanıyorum.

sormak istediğimi daha netleştirdim:)

sormak istediğimi daha netleştirdim:)

Bu testler hassas testler, genellikle ucuzlarında bile yumurtlama günü tespit ediliyor. Ateş ölçerek ve akıntıyla da sağlamasını yapabilirsin.
Ben ovulasyon günümü tespit edebiliyorum bu testlerle.
Hamile kalan da var. Ben de kaldım, ama ovulasyon testinin değil de gün aşırı çalışma yöntemi sayesinde olduğuna inanıyorum.

ben bu testlerden denedim tespit edemedim ya erken oldu yada geç normal periotta olmadı sanırım ( 26-27 gündür periodum genelde ) , bunu tespit etmek için sen ne zaman başlamıştın uygulamaya testi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…