Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

biraz daha bekle canım 13.günü yakalamıştım bende daha 2-3günün var hemen olumsuzda düşünme Allah yardımcımız olsun

Kullandığın testin kalitesi çok önemli canım, eğer kalitesiz bir testse sonuç alamayabilirsin. Ayrıca kurallara çok dikkat ederek yap, sıvı tüketmeme gibi. Bir de ateşini ölçmeni öneririm, ikisi birbirini teyit ederse daha iyi olur. Bir de akıntı kontrolü yaparsan tam olur. Ama bunları yapmana rağmen yine de 2 ay üst üste ovulasyonu tespit edemezsen o zaman dr. a git ve hormonlarına baktır. Eğer bir sorun varsa bilmen çok önemli çünkü 2 sene olmuş. Eğer sorun yoksa dr. yumurta takibi yapar ve onun dediği zamanlarda çalışırsınız.

canım benim
nasip değilmiş diyeceğiz ne yapalım
Allah'ım karşılıksız bırakmaz umarım çabalarını
belki bi mucize...
kim bilir?

belgiselcim hemen umutsuzluğa kapılma ,Rabbim olmayanları oldurandır sonuçta. İnşallah bu sefer gönlünün muradını verir.

hakkında hayırlısı olsun inşallah. evet boşa ümitlenmek daha kötü. en kötüsüne alıştırmak lazım kendimizi.
ben sana yumurta takibiyle ilgili bilgin varmı diye sorcaktım. bende bu aydan ümitli değilim. doktora gitmeyi düşünüyorum yumurta takibi için ne zaman gitmeliyim ne gibi aşamalardan geçicem.

Genelde reglin 10. günü başlıyor yumurta takibi ama sağlam olsun dersen 9. gün için randevu al. Daha sonra 2 günde bir kere çağırıyor dr. yumurtalar olgunlaşınca ilişki günü öneriyor yada çatlatma iğnesi vuruyor daha sonra ilişki günü öneriyor.

belgiselcim hemen umutsuzluğa kapılma ,Rabbim olmayanları oldurandır sonuçta. İnşallah bu sefer gönlünün muradını verir.

Teşekkür ederim canım, inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder. Galiba ben biraz fazla katı mantıksal düşünce yapısına sahibim canım. Kafamdan hesap yapıyorum, tibbi koşullara bakıyorum ve olmaz diyorum. Ama Allah diledikten sonra herşey olur ona tüm kalbimle inanıyorum. Ancak şu anda mucize beklemek sonradan beni daha fazla üzebilir. Bu nedenle bu aşılmayı hiç hesaba katmıyorum.

Bu arada sen nasılsın, ovulasyon oldu mu yoksa bekliyormusun?

çok teşekkür ederim. herkes başka bişey yazınca emin olmadım. adetin 2 yada 3 günü gidilmeli falan yazmışlar. o durumda nasıl olur ki :26::26:

Ay canım benim seni o kadar merak ettim ki. Bir haberini bekliyorum ne zamandır.
Allah ne derse o olur ama doktor yumurtaların çatlama olasılığını neden göz önünde bulundurmadı neden perşembe yapmadı aşılamayı? Hay Allah.
Ama bence de gerçekten emin olamazsın, bilemezsin tam olarak saatini be Belgiselcim. Belki ağrıları hissettiğin zaman olmadı ama yine zaman çerçevesi dahilinde oldu? Ne dersin?
HAdi inşallah Ya Rabbim ya, dualarım seninle canım benim.

çok teşekkür ederim. herkes başka bişey yazınca emin olmadım. adetin 2 yada 3 günü gidilmeli falan yazmışlar. o durumda nasıl olur ki :26::26:

canım ben bi kaç sefer yumurta takibi yaptırdım ve adetin 2günü çağırıyordu doktor daha sonra 10.günü gidip yumurtanın durumuna göre yani çatlama aşamasına gelene kadar ara kontrollere gidiyorsun yani benim öyle olmuştu tahlil yapmasada 2.günü gelmeni daha uygun görüyo aşılama önceside aynı şekilde olmuştu

Biz bu kadar zaman bu işle uğraşarak kendi bedenimizi iyi tanıdık canım biliyorsun. Benim çatlama olurken yumurtalıklardan kasıklarıma vuran bir ağrım oluyor ve perşembe sabah aynı ağrı oldu. Perşembe akşam üzeride lekelenme oldu yani çatladığına emindim. Tabi zamanı tam bilemem ama yine de sabah olduğunu düşünüyorum. Ayrıca öğlen bile olsa yine süre geçiyor çünkü aşılmaayı 15:00 de yaptık. Artık hayırlısı canım bu durumda denecek başka bir şey yok. Ben bu ay kesinlikle beklemiyorum, boş yere umutlanıp sonra üzülmektense bu aşılmayı olmamış sayar önüme bakarım diyorum. Tabi Allah'tan umut kesilmez ama rasyonel olarak bakınca gördüğüm tablo böyle işte

teşekkür ederim cnm. ben garanti olsun 2. gün randevu alırım ozaman. sonra gel derse sonra giderim. en azından riske atıp bir ay kaçırmamış olurum.

arkadaşlar mrb. ya sizden rica etsem şu ovulasyon testini yorumlarmısınız.sizce pozitifmi

Eklentiler

• $DSCF3604.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 30
hormon testi yapıldı cnm. herhangi bir sorun yok çok şükür. olmazsa doktoru arar sorarım napayım.

Bence de doktora sor canım demek ki her dr. farklı bakıyor. Ben profa gidiyorum ve 4 aydır takip yaptırıyorum hep 10. yada 11. günde çağırdı beni hiç regl günü çağırmadı ama belki senin doktorun regl günü de çağırabilir bu nedenle doktoruna sorarsan kesin zamanı öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…