-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.061
benimde haziranda 2 yıl olucak bende hiç hamile kalamadıM kimyasalda dahil..we bu ay bende başladım testlere bugün 11.ci günüm ama ben daha yakalayamadım günümü dilerim sen yakalamışsındır we bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur...
benimde haziranda 2 yıl olucak bende hiç hamile kalamadıM kimyasalda dahil..we bu ay bende başladım testlere bugün 11.ci günüm ama ben daha yakalayamadım günümü dilerim sen yakalamışsındır we bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur...
Öyle canım haklısın...
İnşallah gebelik olabilir, gebelikte kasık ağrısı ve gaz sancısı oluyor.
İnşallah bu ay senin mucize ayın olur.
İyi günler kızlar
Cuma aşılamamı oldum ama ne yazık ki tutacağına dair hiç umudum yok. Perşembe sabahı yumurtalıklarımda ağrılar oldu ve içimden inşallah yumurtalar çatlamıyordur dedim. Ama yine de çatlatma iğnemi oldum ve cuma 15:00 da aşılamam başladı. Doktoruma yumurtaların çatlamış olabileceğinden şüphelediğimi söyledim ama dr. şimdi aşağıdan bakamam ultrasona sürülen kimyasal spermleri öldürür dedi ve aşılamayı yaptı. Sonra ısrarım üzerine karından bakınca yumurta göremedi ve yumurtlama olmuş dedi. Ben perşembe sabahı olduğuna eminim yani aşılamada üzerinden 30 saat falan geçmişti. Yumurta en fazla 24 saat döllenebilme yeteneğine sahip olduğu için bence boşuna aşılama yaptık. Ama dr. ne zaman çatladığını bilemeyeceğimi varsayarak tutabilir diyor. Bense ilk aşılama denemesini ilk olarak bile kabul etmiyorum çünkü bence zamanlama olmadı. Bir sürü emek, masraf, stresten sonra böyle olması çok üzücü ama yapacak bir şey yok hayırlısı diyorum. Bu ay hiç umudum yok ne yazık ki, artık önümüzdeki ay dinlenmeyi düşünüyorum. İlaçlar vücudumu olumsuz etkilemeye başladı. Daha sonraki ay ise bir daha aşılama deneyeceğiz. Artık inşallah bu ay sizlerin güzel haberleri ile mutlu olurum.
İyi günler kızlar
Cuma aşılamamı oldum ama ne yazık ki tutacağına dair hiç umudum yok. Perşembe sabahı yumurtalıklarımda ağrılar oldu ve içimden inşallah yumurtalar çatlamıyordur dedim. Ama yine de çatlatma iğnemi oldum ve cuma 15:00 da aşılamam başladı. Doktoruma yumurtaların çatlamış olabileceğinden şüphelediğimi söyledim ama dr. şimdi aşağıdan bakamam ultrasona sürülen kimyasal spermleri öldürür dedi ve aşılamayı yaptı. Sonra ısrarım üzerine karından bakınca yumurta göremedi ve yumurtlama olmuş dedi. Ben perşembe sabahı olduğuna eminim yani aşılamada üzerinden 30 saat falan geçmişti. Yumurta en fazla 24 saat döllenebilme yeteneğine sahip olduğu için bence boşuna aşılama yaptık. Ama dr. ne zaman çatladığını bilemeyeceğimi varsayarak tutabilir diyor. Bense ilk aşılama denemesini ilk olarak bile kabul etmiyorum çünkü bence zamanlama olmadı. Bir sürü emek, masraf, stresten sonra böyle olması çok üzücü ama yapacak bir şey yok hayırlısı diyorum. Bu ay hiç umudum yok ne yazık ki, artık önümüzdeki ay dinlenmeyi düşünüyorum. İlaçlar vücudumu olumsuz etkilemeye başladı. Daha sonraki ay ise bir daha aşılama deneyeceğiz. Artık inşallah bu ay sizlerin güzel haberleri ile mutlu olurum.
hakkında hayırlısı olsun inşallah. evet boşa ümitlenmek daha kötü. en kötüsüne alıştırmak lazım kendimizi.
ben sana yumurta takibiyle ilgili bilgin varmı diye sorcaktım. bende bu aydan ümitli değilim. doktora gitmeyi düşünüyorum yumurta takibi için ne zaman gitmeliyim ne gibi aşamalardan geçicem.
belgiselcim hemen umutsuzluğa kapılma ,Rabbim olmayanları oldurandır sonuçta. İnşallah bu sefer gönlünün muradını verir.
Genelde reglin 10. günü başlıyor yumurta takibi ama sağlam olsun dersen 9. gün için randevu al. Daha sonra 2 günde bir kere çağırıyor dr. yumurtalar olgunlaşınca ilişki günü öneriyor yada çatlatma iğnesi vuruyor daha sonra ilişki günü öneriyor.
çok teşekkür ederim. Herkes başka bişey yazınca emin olmadım. Adetin 2 yada 3 günü gidilmeli falan yazmışlar. O durumda nasıl olur ki :26::26:
İyi günler kızlar
cnm hiç hormon testi vs yaptırmadıysan mutlaka adetin 2. Yada 3. Günü git onları da yapsın bence
çok teşekkür ederim. herkes başka bişey yazınca emin olmadım. adetin 2 yada 3 günü gidilmeli falan yazmışlar. o durumda nasıl olur ki :26::26:
Ay canım benim seni o kadar merak ettim ki. Bir haberini bekliyorum ne zamandır.
Allah ne derse o olur ama doktor yumurtaların çatlama olasılığını neden göz önünde bulundurmadı neden perşembe yapmadı aşılamayı? Hay Allah.
Ama bence de gerçekten emin olamazsın, bilemezsin tam olarak saatini be Belgiselcim. Belki ağrıları hissettiğin zaman olmadı ama yine zaman çerçevesi dahilinde oldu? Ne dersin?
HAdi inşallah Ya Rabbim ya, dualarım seninle canım benim.
canım ben bi kaç sefer yumurta takibi yaptırdım ve adetin 2günü çağırıyordu doktor daha sonra 10.günü gidip yumurtanın durumuna göre yani çatlama aşamasına gelene kadar ara kontrollere gidiyorsun yani benim öyle olmuştu tahlil yapmasada 2.günü gelmeni daha uygun görüyo aşılama önceside aynı şekilde olmuştu
hormon testi yapıldı cnm. herhangi bir sorun yok çok şükür. olmazsa doktoru arar sorarım napayım.
arkadaşlar mrb. ya sizden rica etsem şu ovulasyon testini yorumlarmısınız.sizce pozitifmi
Pozitif gibi duruyor ama bu testin markası ne?