- 14 Nisan 2009
- 498
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.021
eşim işten geldiğinde söyledim grip için kullandığı ilaçların glukozu yükselbileceğini yine nette araştırdım idrarda eritrositin 10 çıkmasının önemsiz olduğunu öğrendim.
anlayacağın sevgili doktorumuz pireyi deve yapmış...!
boşuna strese girdik.yine de eşimin dahiliye uzmanına gözükmesini istiyorum bunu da dile getirdim.
eşimde kabul etti.inş bişey çıkmaz.
bu arada bugün ki ovulasyon testimde 2 çizgide aynı koyulukta belirdi.
anlayamadığım akıntım önceki akıntılarıma göre çok az!
göğüs ve kasık ağrılarım mevcut şiddetli olmamakla beraber.
Allah ım en kısa ve en hayırlı zaman da sağlıklı bebişlerimizi önce göbüşümüze sonra da kucağımıza almayı nasip eyle.
Günaydın canım. Senin düşükten sonraki ilk adet döngün mü?
Neden sordum biliyomusun, benim düşükten sonraki ilk döngü bu, benim de akıntım geçen aylara göre daha az geldi. Kasık ağrısı da daha az şiddetli ama daha uzun sürdü.
Ovulasyon tarihini tespit ettim sanıyordum ama, ovulasyon testi pozitif verdikten 2-3 gün sonra ateşim yükseldi, ilginç....2 günde bir çalışıyoruz tutar inşallah...
Eşin konusunda da inşallah önemli bir şey çıkmayacak. Dönemsel olduğunu düşünüyorum ben. Kullanılan ilaçlar, hava şartları filan çok etkiler. Azıcık üşütsek, azıcık idrar yolu iltihabı olsa, çıkar o bulguların bir çoğu idrarda zaten. Tamamen doktorun tutumu sizin moralinizi bozmuş canım bana kalırsa...
tatlım çok geçmiş olsun. bende çok ciddi birşey olduğunu sanmıyorum. şeker artık çağımızınn hastalığı. ailemde o kadar çok şeker hastası varki. bunun yaşla da bi alakası yok. yiğenim 10 yaşında, diğer yiğenim 14 yaşında, abim 30 yaşında halam 50 yaşında şeker hastası olduğunu öğrendi ve şuan gayet normal hayatlarını sürdürüyorlar. bir de şöyle bir durum var. eşin 25 yaşında bu yaşta şeker hastası olması için genetik bi neden olması gerekir. ailesinde var mı şeker? ve tabiki alınan ilaçlar, o anda yenen yemeklerde sağlıklı bir insanda da şekeri yükseltebilir.
bence senin şu ara eşine en çok destek vermen gereken zaman. sonuçta evlenirken hepimiz hastalıkta sağlıkta hep beraber olucağımıza yemin etmiyormuyuz.
bende almak istiyom ama şifre olmadan giriş yapamıyom sayfaya kızlar ne yapcam
günaydın kızlarrrrr;
nasılsınız? ben sürekli dua etmeme ve içimi ferah tutmama karşın ümitlerimi yavas yavas yitiriyorum bu ay için. eğer olumsuz bişi olursa yumurta takibine gidicem doktora. ilk ne zaman gitmem gerekir?
tatlım günaydın, belirti yok sanırım sende de. benim de sadece akıntım var onun dışında bi belirti yok ama şuan başım çok ağrıyor ve ilaç içmemem için bişi beni engelliyor. ne kadar yok desem de galiba içimde bi ümit var... bence sende kaybetme bu umudunu...
alt karın ağrısı var cnm geçen günde yazmıştım ya. adet olacağıma yakın ağrır genelde böyle. dün kasık ağrısıda oldu dedim belki bi umut ama bugün karın ağrısı daha baskın.bende ümidimi kaybetmek istemiyorum ama adet belirtilerim başlayınca ümit falan kalmıyo. bu ay o kadar cok gebelık haberı aldım kı sagdan soldan dahada kotu hıssedıyorum kendimi şimdi. karşılaşmak istemiyorum kimseyle.
inşallahhhh senin için güzel bir aydır bu canımm. sen bari kaybetme ümidini.
biraz baktım sanırım adetın 2 yada 3 gunu gıdılıyo yumurta tabıkı için. bu ay testte çizgim çok belirgin koyuydu diğerin göre umutluydum o yüzden. belki başka bişi vardır gitmem lazım doktora.
Günaydın kızlar,
Herkese iyi haftalar.
kelebeklikuzu , mylife35 bu ay benim de umudum hiç yok.
Oysa ayın başında, kimyasaldan sonra hamile kalma oranı yüksek diye büyük bir umutla başlamıştım.
Gerçi FF ovulasyonumu 19.gün olarak işaretlemiş, ben de öyle düşünmüştüm ama, ovulasyon testi pozitif vermesine rağmen ateşim çok tutarsız...Gerçi doktorlar ateşe fazla güvenmeyin diyor, bugün de termometrem pil bitme uyarısı filan yaptı yani doğru ölçmüyor da olabilir ama, yine de bu durum benim epey moralimi bozdu.
Geçen ay da umutsuzdum, ama bir yandan da içten içe ümit besliyordum bazı belirtilerim yüzünden.
Tahmini adet 8 Şubat, daha pek belirtim yok. Bir tek göğüs kaşıntısı, onu ilk kimyasalda hissetmiştim ama ona güvenmiyorum çünkü düşükten sonra da devam etmişti...
Bu ay bişey çıkmayacak galiba...
bende bu sefer olmazsa gidicem.. hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka yapabileceğimiz birşey yok...
Günaydın kızlar,
Herkese iyi haftalar.
kelebeklikuzu , mylife35 bu ay benim de umudum hiç yok.
Oysa ayın başında, kimyasaldan sonra hamile kalma oranı yüksek diye büyük bir umutla başlamıştım.
Gerçi FF ovulasyonumu 19.gün olarak işaretlemiş, ben de öyle düşünmüştüm ama, ovulasyon testi pozitif vermesine rağmen ateşim çok tutarsız...Gerçi doktorlar ateşe fazla güvenmeyin diyor, bugün de termometrem pil bitme uyarısı filan yaptı yani doğru ölçmüyor da olabilir ama, yine de bu durum benim epey moralimi bozdu.
Geçen ay da umutsuzdum, ama bir yandan da içten içe ümit besliyordum bazı belirtilerim yüzünden.
Tahmini adet 8 Şubat, daha pek belirtim yok. Bir tek göğüs kaşıntısı, onu ilk kimyasalda hissetmiştim ama ona güvenmiyorum çünkü düşükten sonra da devam etmişti...
Bu ay bişey çıkmayacak galiba...
canım senın cok az kalmıs test yapmana. hic adet belirtin yoksa kesme sen ümidini. nasıl oluyor normalde adet donemlerın??
günaydın kızlar benimde bugün 11.günüm, 7.günden beri yapyorum test daha göremedim çift çizgiyi
günaydın öncelikle millet... benim de 10.gün bugün3. kez yapcam testi dün yaptığım ilkine göre daha belirgin çıktı.bekle daha erken bence çıkar daha.
günaydın kızlar benimde bugün 11.günüm, 7.günden beri yapyorum test daha göremedim çift çizgiyi